GÖrümcemin verdiği sır

Herşey nasip kısmet canım vakti zamanı vardır
Ona içerde belki bişey diyen olmuştur dolmuş orda sana açılabilmiş sende yeğen seversin deyip pot kırmışsın bebek çocuk çok seviyodur ama kendinden sonra evlenen çocuğu olan birini görmek pnu yaralar sever elbette ama içi hep eksik kalır
O sanaa içini açmış boşver kimseye söyleme oda bi an söylemiş onlada pek açma bu konuyu kendisi.açarsa da daha erken ama tıp çok gelişti üzme kendini böyle stresle de olmaz deyip moral verin inşallah rabbim tez vakitte sevindirir görümceni

Sır mı o Allah aşkına. Içini dökmüş kadın sana senin verdiğin teselli hiç olmamış. Senin nerden belli çocuğunun olacagi🙂

Uydurma ya kimse bilmiyormuş muş. 16 yil anasina soylemedi de kalkip ayda yılda bir yalniz kalip sana mi soyledi kendini aşiri önemsiyorsun. Kadin kimse bilmiyor vs dememis milletin bilmedigini nereden biliyorsun? Senin yaninda cocugu olmuyor muhabbeti mi yapilacakti devamli? Soyledi desen bile inanmam buna.

Kendine birsey soylendi diye havalara girmissin, sözde teselli ediyorum diye de sacmalamissin kadin da kalkip gitmiş yanindan olan bu.
Ya siz burada bi kaç kişi grupmusunz .. baz seyler olmasa neden söyleyeyım uydurnaymış.. annesi bebekreklamlatı çıkınca ahh kızım neden bi torun vermedinz diye 2 kere benim yanmda söylendi abisi 1 kere yegen muhabbeti açıldı aramzda bilmesem neden uydurayım ya kapayın çenenizi

İlişkiniz devam eder ve evlenirseniz ileride aranızda birçok diyalog geçecek görümcenizle. Her söylediği şeyde bir neden ararsanız çok yorulursunuz. Bence konuşulanların nedenlerinden çok verdiğiniz cevabın karşıdakini nasıl etkileyeceğini düşünmelisiniz.

Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Bi an dolup söylemiştir.Neden her secenegı dusunuosunuz ki?

Ya siz burada bi kaç kişi grupmusunz .. baz seyler olmasa neden söyleyeyım uydurnaymış.. annesi bebekreklamlatı çıkınca ahh kızım neden bi torun vermedinz diye 2 kere benim yanmda söylendi abisi 1 kere yegen muhabbeti açıldı aramzda bilmesem neden uydurayım ya kapayın çenenizi
Kv de munasebetsizmis,iyi anlaşırsınız,nişanlı da öyle,süper;)

Bence Allah bizleri sizin gibi üyelerden korusun. Durmadan ona buna laf atma peşindesiniz hayret hala nasıl ban yememişsiniz bu sivri dilinizle. Ha bu arada Allah size gelin gelecek ilan şahsi sizden korusun bence 😉
Boşver cvp verme ben öyle yapıyıorm burada bi kaç kişi var grup burada.. burası genel bi yer herkesin derdi farklı kimisine dert gelmeyen diğerinn derdidr burayı koğuş yapmışlar onlarda ağası gibi davranıyorlar kabul etmeyeni sivriliyolr böyle çok takılma seviyelerine inmeye gerek yok

Boşver cvp verme ben öyle yapıyıorm burada bi kaç kişi var grup burada.. burası genel bi yer herkesin derdi farklı kimisine dert gelmeyen diğerinn derdidr burayı koğuş yapmışlar onlarda ağası gibi davranıyorlar kabul etmeyeni sivriliyolr böyle çok takılma seviyelerine inmeye gerek yok
Kozmopolit bir platform haliyle her telden insan var . Terelellisi de var halden anlayanı da.

Sizin eride çocuğunuz olacağı kesin mi?
Bakarsınız gorumcenin olur sizin olmaz.
Öyle dalga geçer gibi teselli mi olur. Tip ilerledi bir sürü tedavi yolları var deseniz olür muydunuz.
Kaldı ki sır denilen şeyi de çok güzel saklamış sanal alemde deşifre etmişsiniz.

Başıma birşey gelse en son teselli isteyeceğim arkadaşım siz olurdunuz herhalde :KK48: Ya kusura bakmayın da çocuğum olmuyor diyen birine sakin ol yeğenini seversin ne demektir:KK9: kadın anlattığına pişman olmuştur. Bir de diyor ki sizce ne yapmaya çalıştı ay sinirlerim bozuldu:KK70:
Bir de sanki evlat ile yegen ayni sey.. Sunulan alternatife bak.. Konuyu neresinden tutsan elinde kalir..

Konuda sır olacak bir sey göremedim ben🤔 ne var ki... insanlarin cocugu olmayabilir. Birinden kaynakli da olabilir. Ayip da gunah da degil.ki 16 yillik evlilikte herkes her seyi biliyodur. Size soylememislerdir o kadar. Siz fazla abartmissiniz bence. Bana gore sir bile degil. Sikintili bi durumun nedenini laf arasinda soylemis. O kadar buyutmeyin. Ha orda burda da bu konuda konusmayin yeter

İnsanın yeğeni ile çocuğu bir olur mu? Herkes anne olmak ister. Siz çocuğunuz olacağını ya da nişanlınızla evleneceğiniz nerden biliyorsunuz? Görümce adayınız yerinizde siz olsaydınız ilerde yeğenlerini seversin gibi bir söz duymak ister miydiniz? Keşke neden olmuyor? Dr a gittiniz mi tüp bebek denediniz mi? Tıp ilerledi. Allahtan ümit kesilmez gibi birşeyler söyleseydiniz.

abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die..
yukardaki bu cümle bana aşağıdaki cümle kadar itici geldi.
kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim

Ay ileride yeğenini seversin demek bu kelimenin üzerine de çok garip değil mi. Buna ağlamıştır kadıncağız yine beni anlamayan biri daha diye

Allah ım 👀 derdini açacak daha olgun kimse mi yoktu? Bi de yeğenini seversen demiş hey yarabbim :bicak:

Back
X