- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.417
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Zor bir süreç çünkü, bazen insan en yakınına açarken bazende en uzak hissettiğine anlatmak istiyor. Samimi olmamanız o an dolu olduğu bir konuyu size anlatmayacağı anlamına gelmemeli. Bİrde nacizane fikrim benim böyle bir erdim olsa en son duymak isteyeceğim cümle "yeğenini seversin" olurdu sanırım biraz yersiz olmuş.Merhaba
2aylık nişanlıyım .
Görümcemle pek samimiyetim yok yani mesafe var aramzda bi ortam olacakta görüşücz hep öyle oldu kv ile ölede aramamda açıkçası kv görümcemi en son 1ay önce görmüştüm dün aksama kadr .. neyse doğum günü ortamıydı balkonda oturuyoruz bi an başbaşa kaldık çoçuklardan konu açıldı 16yıllık evliyim çocuğum olmuyor dedi eşimden dolayı ben şaşırdım açıkçası birden söyleyince Gözleri doldu benmde öyle üzüldüm bi an kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim elini tuttum sonra nişanlm geldi ne oldu dedi yok bşy dedim görümcem kalktı gitti nişanlmda bana sordu bşymi dedi kardeşim senn niye gözlerin dolu alla alla dedim konuşamazmyz yok bşy dedim bşy olsa ben hallederim dedim .. görümcem bana bunu niye söyledi anlamadm belki o an boşluğuna denk geledi fln ama durup dururken söylemesi garip geldi çünkü abisi annesi de bilmiyor abisi bana daha önce söylemişti bizimkiler de bana bi yegen vermedi nedense fln die.. kız beni mi denedi yoksa o an ne düşündüde söyledi...
Bana da öyle geldi yaa teselli vereceğine daha çok sinir bozmuş yeğeni olacağı nerden belliSen deki de canim laf mi ilerde yegenini seversin falan insan der tip gelsti tedavisi var yoksa da nasibinde yokms dersn direk yegen mi seversin denir tanimiyormussunz da cok birbirinizi acikcasi yerinde bi soz olmamis![]()
sadece buna takıldım..............Merhaba
kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim
eeeeesadece buna takıldım..............
aynı durumda olan birisiyim bana gelinim bunu dese......
ee si sağlık benim de çocuğum olmama ihtimali var birisi gelip bana dese ki bizim çocuğu seversin o insanın bir daha yüzüne bakmam.............
kısmet olursa sende ileri de yeğenini seversin dedim