görümcemin yaptığı....

arksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
106
0
66
Giresun
görümcem lise son sınıf öğrencisi ama çok fena öyle küçük falan demeyin sakın bana nisan ayında bir görevli olarak okul gönderiyor ankaraya gitmesi gerekiyor bende ankaraylıyız ara sıra ankaraya gidiyoruz ama bu sıralar benim arabaya binmek yasak ve 5 aylık hamileyim nisan ayında 7 aylık hamiley olacağım . biz dolasıyla ankaray gidemeyiz . herkesin ailesi yanında oluyormuş da bu yanlız gitmek istemiyormuş da öğretmenleriile gitmek istemiyormuş da morali bozlmş nisan ayında ankaraya goturun beni diyor hani ben gelmedim hamile olmasan önemli değil ama eşim de ankaraya gelsin beni bırakın diyor eşim debakarız zamanı gelsin konuşuruz dedi.beni bırakıp giderse onu affetmem görümceme kzıyorum götüremem diyemez eşim anne baba cahil ama bende hamileyim yakında ünv gidecek tek başına gitmesi gerekiyor hamileyim ben ben bırakıp 13 saatlık yol bir de burdan ankara binsin otıbüse gitsin herkesin ailesi yanında olacakmış biz onun ailesiyiz ama o bizim çocuğumuz değil. artık bu kızın şımarlıklarından sıkıldım hamle olmasan bende gelirm ama suan tek başıma kalamam bunu düşünmesi gerekir birde kendi söylemiyor annesine söyletiyorç uyanık eger eşim giderse beni o halde bırakıp görümcemi arayıp kızayım diyorum.

Farzedinki şu an ikinci çocuğunuza hamilesiniz ve büyük çocuğunuzu Ankaraya götürmeniz gerekiyor ve çocuğunuz ailesinin yanında olmasını istiyor. Siz gidemiyorsunuz eşinizin gitmesini istermiydiniz istemezmiydiniz?

Çok abartmışınız bence...Sanki eşinizi götürecek geri yollamayacak kızcağız :50::50::50:

Son düzenleme:
görümceniş arayıp niye kızacaksın , yada sen niye kötü olacaksın . iş eşinde bitiyor bence...

görümcem lise son sınıf öğrencisi ama çok fena öyle küçük falan demeyin sakın bana nisan ayında bir görevli olarak okul gönderiyor ankaraya gitmesi gerekiyor bende ankaraylıyız ara sıra ankaraya gidiyoruz ama bu sıralar benim arabaya binmek yasak ve 5 aylık hamileyim nisan ayında 7 aylık hamiley olacağım . biz dolasıyla ankaray gidemeyiz . herkesin ailesi yanında oluyormuş da bu yanlız gitmek istemiyormuş da öğretmenleriile gitmek istemiyormuş da morali bozlmş nisan ayında ankaraya goturun beni diyor hani ben gelmedim hamile olmasan önemli değil ama eşim de ankaraya gelsin beni bırakın diyor eşim debakarız zamanı gelsin konuşuruz dedi.beni bırakıp giderse onu affetmem görümceme kzıyorum götüremem diyemez eşim anne baba cahil ama bende hamileyim yakında ünv gidecek tek başına gitmesi gerekiyor hamileyim ben ben bırakıp 13 saatlık yol bir de burdan ankara binsin otıbüse gitsin herkesin ailesi yanında olacakmış biz onun ailesiyiz ama o bizim çocuğumuz değil. artık bu kızın şımarlıklarından sıkıldım hamle olmasan bende gelirm ama suan tek başıma kalamam bunu düşünmesi gerekir birde kendi söylemiyor annesine söyletiyorç uyanık eger eşim giderse beni o halde bırakıp görümcemi arayıp kızayım diyorum.

görümcene kızmak yerine eşine kızmayı düşünsen hiç fena olmaz sanırım

hayır dişime göre onu buldum eşime sözüm geçmez benim dersen bilemem tabii

Bu anlattıklarını kocana da anlat beni bırakıp gitmeni istemiyorum tabi ki o senin kardeşin fakat cocuğun degil, bu yuzden beni ve cocuğumuzu bırakıp gitme de. Sonuçta hamilesin tek kalmaman lazim

Farzedinki şu an ikinci çocuğunuza hamilesiniz ve büyük çocuğunuzu Ankaraya götürmeniz gerekiyor ve çocuğunuz ailesinin yanında olmasını istiyor. Siz gidemiyorsunuz eşinizin gitmesini istermiydiniz istemezmiydiniz?

Çok abartmışınız bence...Sanki eşinizi götürecek geri yollamayacak kızcağız :50::50::50:

olur mu hiç o çocuğu bu cadı görümcesi ikisi çok farklı şeyler

Biri cocuğu digeri eşinin kardeşi kıyaslanmaz bile. İnsan cocuğuna canını verir okutur evlendirir her türlü fedakarlığı yapar. Kardesineyse düğününde bilezik takar en fazla.

Eşiniz giderse eşinize kızın, görümcenize neden takıldınız ki bu kadar
Abisinin kendi aklı yok mu :37:

sen gitme eşin gitsin gelsin aylarca duracak değilya, kardeşiyle arasına girme, iş yerinde iki hamile arkadaşım var birinin eşi asker yalnız başına kalıyo evde, 3 ay oldu adam operasyonda onunki can değil mi

canım kızıcaksan eşine kız görümcene değil. oda ergen triplerinde sen kızsan da anlamaz sadece eşinle aran bozulur. eşine söyle eğer gidersen beni bu şeklde bırakıp seni affetmem sonuçta tek değil öğretmenleri var ünw nasıl gidicek o halde diyerek. zaten bikaç günlük olmıcak mı bu durum_? eşin giderse kv k baban baksın sana yada annen baban hemde 7 aylık hamile olcaksın doğuma daha 2 ay kalıcak. riskli bi hamilelik felan diye de belirtmemişssin zaten

Biri cocuğu digeri eşinin kardeşi kıyaslanmaz bile. İnsan cocuğuna canını verir okutur evlendirir her türlü fedakarlığı yapar. Kardesineyse düğününde bilezik takar en fazla.

Çoğu insan sizin gibi bu ayrımı yaptığı için evinde huzur bulamıyor işte

Çoğu insan sizin gibi bu ayrımı yaptığı için evinde huzur bulamıyor işte

Bu ayrımı yapmak kadar normal bise var mı? Olmasi gereken bu. Benim kocam ve cocuğum dünyadaki en kıymetli en önemli ve herseyi hakeden tek insanlardır. Kendi ailem bile daha sonra gelir ve kıyaslanmaz bile. Boyle normal bi durum yüzünden huzursuzluk cikiyosa şayet yanlış kişiye deger vermissinizdir demektir.

yok artık
ben kardeşime de canımı veririm o senin kardeşinle olan ilişkin herkes aynı değil, hamilelikte hastalık değil sanki göç edecek adam oraya

evde yalnız kalmaman gerekir demiş bi arkadaş..tuhafıma gitti biraz abartıyorsunuz bu hamilelik işini bence hamilelik bi hastalık değil birine muhtaç olma durumuda değil evde pekala yalnız kalınabilir illa kalamam dersen bi arkadasında kavildenlerde 1-2 gece eşin gelinceye kadar kalabilirsin..sen onun eşisin evet o da onun kardeşi ankaraya götürüp getirmekte ne var anlamadım..

olay tamamen rekabete dökülmüş başka bişey değil, onu mu seçecek beni mi, bu halim bu halim, ne var halinde Allahın izniyle bebeğin olucak, erkeklere acıyorum bazen

Görümceni arama bence, bi inadı yoksa bile bundan sonra sana inat davranmasın

yok artık
ben kardeşime de canımı veririm o senin kardeşinle olan ilişkin herkes aynı değil, hamilelikte hastalık değil sanki göç edecek adam oraya

Suan evli değilim nişanlıyim. Nisanlanana kadar önceliğim ailem kardeşimdi ama simdi oyle degil hele cocuğum olsa kimse icin canımı falan vermem cocuğum olur tum dünyam. Bence kardeşle cocuk kıyaslanmaz bile hele hele gorumceyle cocuk asla kıyaslanmaz. Zaten burdaki konu da o degil. Gorumcenin yerinde senin cocuğun olsaydı babasının çocuğunu götürmesini istemez miydin yorumuna cevaben yazdım bunu.

Bu ayrımı yapmak kadar normal bise var mı? Olmasi gereken bu. Benim kocam ve cocuğum dünyadaki en kıymetli en önemli ve herseyi hakeden tek insanlardır. Kendi ailem bile daha sonra gelir ve kıyaslanmaz bile. Boyle normal bi durum yüzünden huzursuzluk cikiyosa şayet yanlış kişiye deger vermissinizdir demektir.

En kıymetli kişilerin eşiniz ve çocuğunuz olmasını anlarım ama kardeşlere düğünlerinde bir bilezik takılacak insan olarak bakmak son derece yanlış :50::50: Sizin gözünüzden baktığımız zaman herşeyimiz,en kıymetlimiz dediğimiz çocuğumuz kardeşinden yakınlık göremeyecek...Kardeşine bile değer vermeyen insandan başkalarına değer vermesini nasıl bekleriz.

tamamen şahsi görüşüm; nolursa olsun sen eşisin, karnındaki de çocuğu. siz öncelikli olmalısınız. kızkardeşinin şımarıklığı yüzünden hamile hamile kadın yanlız bırakılmaz. refakatçi de bıraksa hoş bir durum değil ancak acil bir durum olursa öyle bişeyi kabul ederdim.

Back
X