Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ayrımı yapmak kadar normal bise var mı? Olmasi gereken bu. Benim kocam ve cocuğum dünyadaki en kıymetli en önemli ve herseyi hakeden tek insanlardır. Kendi ailem bile daha sonra gelir ve kıyaslanmaz bile. Boyle normal bi durum yüzünden huzursuzluk cikiyosa şayet yanlış kişiye deger vermissinizdir demektir.
Hamilelikten olsa gerek bu tavırlanırız. Kusura bakmada alt tarafı 5 aylık hamilesin 9 aylık olmuş olsan neyse Doğum olabilir suyun gelebilir gitmesi olmaz dicemde ama 5 aylık hamilesin...!görümcem lise son sınıf öğrencisi ama çok fena öyle küçük falan demeyin sakın bana nisan ayında bir görevli olarak okul gönderiyor ankaraya gitmesi gerekiyor bende ankaraylıyız ara sıra ankaraya gidiyoruz ama bu sıralar benim arabaya binmek yasak ve 5 aylık hamileyim nisan ayında 7 aylık hamiley olacağım . biz dolasıyla ankaray gidemeyiz . herkesin ailesi yanında oluyormuş da bu yanlız gitmek istemiyormuş da öğretmenleriile gitmek istemiyormuş da morali bozlmş nisan ayında ankaraya goturun beni diyor hani ben gelmedim hamile olmasan önemli değil ama eşim de ankaraya gelsin beni bırakın diyor eşim debakarız zamanı gelsin konuşuruz dedi.beni bırakıp giderse onu affetmem görümceme kzıyorum götüremem diyemez eşim anne baba cahil ama bende hamileyim yakında ünv gidecek tek başına gitmesi gerekiyor hamileyim ben ben bırakıp 13 saatlık yol bir de burdan ankara binsin otıbüse gitsin herkesin ailesi yanında olacakmış biz onun ailesiyiz ama o bizim çocuğumuz değil. artık bu kızın şımarlıklarından sıkıldım hamle olmasan bende gelirm ama suan tek başıma kalamam bunu düşünmesi gerekir birde kendi söylemiyor annesine söyletiyorç uyanık eger eşim giderse beni o halde bırakıp görümcemi arayıp kızayım diyorum.
Konuş Be Helal Gocummm benimmm :) Bu Kızcağız Ne yapsın ? Kocası Evine Ekmek parası Bebeğine Gelecek İçin adam Yuvasını bırakıp Irağa gitmiş ? Ozaman Bu Kızcağız da Evdekilere Kök söktürsün olurmu öyle şeybende 25 gün önce doğum yaptım ve eşim bebeğimiz 10 günlükken ırağa çalışmaya gitti kayınvldm ve görmcemle yaşıyorm yani. onlarla yaşamamda bi problem yokta eşim 1 yıl yurt dışnda olacak ve kızmz 1 yaşna girmiş olcak 3 ayda bir izne gelck 10 gün kalıp gitck bu drumda olsan nolck ?
bir kaç saat dayanrsn herlde oldugun yre doğrmassn 5 ayllıkkn.
tabi sağlık problemn yoksa.
Görümcen kemanciysa, sonuna kadar arkandayiz
ama neden arabaya binmen yasak, anlamadım, sayfalara Bakdim, acaba acikladinmi diye ama görememedim sanırım.
kardeşi, tabiki bir aile sayılırsınız. Ama seni yanliz bırakmamazsıni anlaya bilirim, erken dogum yapma riskin varsa tabi..
onun dışında, görenin şimarikligindan pek anlamadığınız için, anliyamiyorumda....
Hamilelikten olsa gerek bu tavırlanırız. Kusura bakmada alt tarafı 5 aylık hamilesin 9 aylık olmuş olsan neyse Doğum olabilir suyun gelebilir gitmesi olmaz dicemde ama 5 aylık hamilesin...!
13 saat yolculugun uzunlugundan dolayıdır canım.yoksa elbette 30 dk-45 dk dan bir şey olmaz.hele bu 13 saat 7. aya rast geliyorsa çok tehlikeli