görümcemin yaptığı....

yolculuk yapamamanın da bir sebebi var mı ? çünkü hamileler için yolculuk yasak değil tabi bir sorunun yoksa

yolculuk yapamamanın da bir sebebi var mı ? çünkü hamileler için yolculuk yasak değil tabi bir sorunun yoksa

neden öğretmenleriyle gitmesini atvsiye etmek yerine 7 aylık hamileye 13 saat yolculugu reva gördüğünüzü anlamış değilim.ayrıca böyle durumlarda ögretmenlerde eşlik ediyor.

Konuş Be Helal Gocummm benimmm :) Bu Kızcağız Ne yapsın ? Kocası Evine Ekmek parası Bebeğine Gelecek İçin adam Yuvasını bırakıp Irağa gitmiş ? Ozaman Bu Kızcağız da Evdekilere Kök söktürsün olurmu öyle şey ;)

hahaha :)
hayat işte hayırlısı diyelim :)
bayan eşi gideceğinde 7 aylık hamile olcakmış abla 7. ayda problem olabilr biraz.
Konu sahbi ? annen falan yokmu gelsin kalsın yanında eşin gelene kadar yoksa muaneye git doktoruna söyle bi problem varmı yokmu diye öğren eğer herşeyn normlse gitsn bi problem çıkarsa gtmesn yda bi yakınn vardr mtlka yannda kalsn.

13 saatlik yolculuk demek sık sık mola demek.hele otobus yolculugu hiç değil.sık sık mola sık sık wc.yollardaki wc lerin hali malum.yazık yahuu.elinizi vicdanınıza koyun.gerekirse kardesini uçakla götürüp getirsin ama ben olsam uçağa bile binmem; binmedim de.

3 . aydan sonra sakıncalı yol çok sakat yani.
nefes darlığı istifra baş dönmesi sık sık açlık ve oan birşeyler bulamama bunlarıda dşünmek lazım

Son düzenleme:
hayır o bu değil de hamile hamile boş yere kendini üzüyorsun gerçekten bu kadr önemseyeceğin bir konu değil insanların anlatmaya çalıştıkları bu..

neden öğretmenleriyle gitmesini atvsiye etmek yerine 7 aylık hamileye 13 saat yolculugu reva gördüğünüzü anlamış değilim.ayrıca böyle durumlarda ögretmenlerde eşlik ediyor.

evet yorumlarınızı okuduktan sonra hak verdim.. bu ayrıntılar aklıma gelmemişti fakat abisine de bu kadar olumsuz yaklaşılmamalı diye düşünüyorum

Konuyu açan kendisi çıkmayacak yola kocası götürecek kardeşini,konu sahibi beni bırakıp nasıl gider diyor.

arkadaslar bu yolculuk nisanda olacak ve ben 7 aylık hamile olacagım demiş.lütfen dikkat
7 Aylık Hamile Olucak tamam da boşanmadan bahsediyor affetmem diyor. Tamam Fiziksel değişikler oluşuyor da hani kardeşini ankara götürüyor diyede tatava yapılmaz Diye Düşünüyorum. Kayınvalidesini Çağırır yanına 1-2 gün sabır eder Çok Abartılıcak yuva yıkılıcak bişi yok ortada onu diyorum..

Konu sahibi,bence konuyu çok abartıyor...Farzetki eşinin iş için şehir dışına çıkması gerekiyor... O zaman ne dicektin merak ettim...Eşim beni bırakıp iş seyahatine çıkıyor...Onu asla affetmem mi dicektin...
Ayrıca aynı durumu,senin kardeşin istese tepkin tam tersi olurdu...Bence çok gereksiz bişey için hem kendini,hemde bebeğini üzüyorsun...
Allah aşkına,ne görümceler var...Böyle küçük bişey için,eşinle aranı bozmaya değmez....

Eşîm ilk yurtdışına çıktığında büyük kızım 3 yaşında küçük kızım 6 aylıkdı şu anda büyük kızım10 küçüğü 7 yaşında ve 6 aylık gebeyim 3. Kızıma yalnız kalamam demişsiniz ya gebeliğimin başından beri yalnızım doğumdan sonra gelecek eşim birşey olmuyor yani ölmüyorsunuz kardeşini götürüp getirsin ne var bunda?

Son düzenleme:
ben konu sahibinin abarttığını düşünüyorum...
1-2gün idare edebilir bence yanına annesi yada kayınvalidesi gelebilir
kardeşi o, çocuğu değil kızı değil denmişte valla ha kardeşi o çocuğu fark eder mi?
benim kardeşim benim canım bütün şartları zorlarım onun için
bu kadar abartılcak bir şey yok bence affedilmicek yada kızı arayıp ona kızıp onun moralini bozucak içine dert edicek kadar...
daha anlayışlı yaklaşılabilir

Konu sahibinin görümcesi ağzı ile kuş tutsa yaranamaz. Ta en başından beri sevmiyor istemiyor kızı, diğer konularını da hatırlıyorum. Görümcesi hep sorun teşkil edecek onun için. Bugün okulu, dersanesi, okul görevi yarın öbür gün evlenmesi, çocuğu olması. Gelecekteki konularını şimdiden görür gibiyim. Görümcem evleniyor ona şunu aldılar bana almadılar. Onun çocuğunu daha çok seviyorlar benim çocuğumu daha az seviyorlar vs...

bence konu sahibi hamilelikten dolayı biraz hassas veya memlekete gidemiyor diye üzülüp bu şekilde dışa vuruyor da olabilir diğer türlü hakikaten büyütülecek bişey yok:31::31:

görümcem lise son sınıf öğrencisi ama çok fena öyle küçük falan demeyin sakın bana nisan ayında bir görevli olarak okul gönderiyor ankaraya gitmesi gerekiyor bende ankaraylıyız ara sıra ankaraya gidiyoruz ama bu sıralar benim arabaya binmek yasak ve 5 aylık hamileyim nisan ayında 7 aylık hamiley olacağım . biz dolasıyla ankaray gidemeyiz . herkesin ailesi yanında oluyormuş da bu yanlız gitmek istemiyormuş da öğretmenleriile gitmek istemiyormuş da morali bozlmş nisan ayında ankaraya goturun beni diyor hani ben gelmedim hamile olmasan önemli değil ama eşim de ankaraya gelsin beni bırakın diyor eşim debakarız zamanı gelsin konuşuruz dedi.beni bırakıp giderse onu affetmem görümceme kzıyorum götüremem diyemez eşim anne baba cahil ama bende hamileyim yakında ünv gidecek tek başına gitmesi gerekiyor hamileyim ben ben bırakıp 13 saatlık yol bir de burdan ankara binsin otıbüse gitsin herkesin ailesi yanında olacakmış biz onun ailesiyiz ama o bizim çocuğumuz değil. artık bu kızın şımarlıklarından sıkıldım hamle olmasan bende gelirm ama suan tek başıma kalamam bunu düşünmesi gerekir birde kendi söylemiyor annesine söyletiyorç uyanık eger eşim giderse beni o halde bırakıp görümcemi arayıp kızayım diyorum.

pardon hangi uzvunuzu kullanamıyorsunuz??(Allah korusun)

Hamileyim Allah hamileyim..hasta değilsiniz arkadaşım

yazıktır yahu sanki hiç ergen olmadınız o yaşlarda ne kadar önemlidir böyle şeyler..

ne var yani gitsin 1-2 gün sonuçta bu kadar aciz olmayın ne kadınlar var tüm hamileliğinde yapayanlız kalan...

aslında sizde kalırsınız ama bu durumu kullanmak işinize geliyor..

aynı durumdaki sizin kardeşiniz olsaydı da böle mi yapacaktınız...

Son düzenleme:
13 saatlik yolculuk demek sık sık mola demek.hele otobus yolculugu hiç değil.sık sık mola sık sık wc.yollardaki wc lerin hali malum.yazık yahuu.elinizi vicdanınıza koyun.gerekirse kardesini uçakla götürüp getirsin ama ben olsam uçağa bile binmem; binmedim de.
Haklisin:) ne demişimdir heb? Hal halden anlayamaz. Mantıklı, hamile olsam bende kesinlikle cekemem.
Fakat, eşine gidersen seni affetmem demezsin cok cok yanlış:) sonuncda kanından biri, genc yan komşunu götürmeyecek.
O gün, bir tanıdığı yanında kalmalı! Demekki herşey için care var....

ben erkek tarafından asla hoşlanmıyorum ama eyer araniz iyise, aranizi acmayın arkadaşlar. Keşke benim eşimin tarafları iyi olsalardida, görüncem olsaydı, yeterki sorun götürmesi olsaydı..:ssz:

arksanın her zamanki görümce konusu.durumu hamileliğine bağlayanlar maalesef yanılıyor.:ssz:

hani kızcağızında bir suçu olsa tamam.konu sahibi nişanlıyken mi sevgiliyken mi şimdiki eşiyle arası bozulmuş ve ayrılmışlar.bu arada görümcesi konu sahibini face'ten silmiş.tüm suçu bu kızcağızın.vay efendim nasıl silermiş,nereden belliydi ise zaten barışacaklarmış.

neyse barışınca da kız tekrar eklemiş ve yenge demiş,yüzsüz nasıl dermiş.:27:bu sebepten görümcesi ile ilgili sürekli konu açıyor:50:

görümcem lise son sınıf öğrencisi ama çok fena öyle küçük falan demeyin sakın bana nisan ayında bir görevli olarak okul gönderiyor ankaraya gitmesi gerekiyor bende ankaraylıyız ara sıra ankaraya gidiyoruz ama bu sıralar benim arabaya binmek yasak ve 5 aylık hamileyim nisan ayında 7 aylık hamiley olacağım . biz dolasıyla ankaray gidemeyiz . herkesin ailesi yanında oluyormuş da bu yanlız gitmek istemiyormuş da öğretmenleriile gitmek istemiyormuş da morali bozlmş nisan ayında ankaraya goturun beni diyor hani ben gelmedim hamile olmasan önemli değil ama eşim de ankaraya gelsin beni bırakın diyor eşim debakarız zamanı gelsin konuşuruz dedi.beni bırakıp giderse onu affetmem görümceme kzıyorum götüremem diyemez eşim anne baba cahil ama bende hamileyim yakında ünv gidecek tek başına gitmesi gerekiyor hamileyim ben ben bırakıp 13 saatlık yol bir de burdan ankara binsin otıbüse gitsin herkesin ailesi yanında olacakmış biz onun ailesiyiz ama o bizim çocuğumuz değil. artık bu kızın şımarlıklarından sıkıldım hamle olmasan bende gelirm ama suan tek başıma kalamam bunu düşünmesi gerekir birde kendi söylemiyor annesine söyletiyorç uyanık eger eşim giderse beni o halde bırakıp görümcemi arayıp kızayım diyorum.

ne kadar nefretle yazmıssın yaa ne varkı 7 aylık hamıle olabılırsın aılen gel dese falan napcaktın gıderdın merak etme bısı olcak olsa evındede olur sakınan goze cop batar bukadar dusunme

yahu canlar yapmayın gideceği 1 gün, sanki 9 ay boyu ortada olmıcak adam, arkadaşımdan örnek verdim 3 aydır kocası operasyonda, asker polis eşi yokmu aramızda (misal eşim polis) ya da eşi bi yerde kendi bi yerde tayin durumu el vermeyen bi dolu çift var, ne yani 9 ay boyu adamlar başımızı mı beklicek, yanılıpta annesiyle babasıyla kardeşiyle bi yere gidemicek mi, 1 hafta değil 1 ay değil anlayamam ben bu tavrı, kardeşim beni şimdi arasa abla dese içim erir giderim, eşim ister gelsin ister gelmesin, kanım canım yahu ötesi var mı, kv kp belki yaşlı insanlar abisi götürüversin diye düşünmüş olabilirler, öyle aileler yokmu, kadın 40'ında doğurmuş çocuk ergenken 50'lerinin sonunda eski hevesi heyecanı kalmıyo tabi, sene seneyi aratıyo, hayatı ne kadar zorlaştırıyoruz

zorunlu haller için gidebilir ama bu kızın sölediği sebep keyfi. 7 aylık hamileyken de herşey olabilir. birden doğum falan başlasa ne olacak. kızın anne babası varken ve keyfi bişiken gitmesine gerek yok bence.

Bu ayrımı yapmak kadar normal bise var mı? Olmasi gereken bu. Benim kocam ve cocuğum dünyadaki en kıymetli en önemli ve herseyi hakeden tek insanlardır. Kendi ailem bile daha sonra gelir ve kıyaslanmaz bile. Boyle normal bi durum yüzünden huzursuzluk cikiyosa şayet yanlış kişiye deger vermissinizdir demektir.

yeri gelip de kocan el olduğunda kardeşin hep kardeşin ama
koca dediğin nedir yahu kan bağın bile olmayan bir yabancı

Back
X