• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemle anlaşamıyorum

delibebek

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
24
0
16
İstanbul
kendi kızkardeşim olmadığı için onu kız kardeşim yerime koydum ,o da ben de tüm derdimiz sorunumuz neyse anlattık bi süre iyi geçindik sonra kıskanmalar laf sokmalar başladı ,abisini çok kıskanıyo abisinin bana yaptığı şeyleri çok kıskanıyormuş,abim sana şöyle yapıyo bana yapmıyo demeler vs.hiç olmayacak birşeyden tartıştık beni azarladı bizde eşimle konuşmaya gittik bizi kayınvalidemlerin evinden kovup hakaretler etti bela okudu vs.kayınvalidemler ise kızlarına toz kondurmuyorlar nerdeyse bizi suçlu durumuna düşürdüler.evliliğim onlar yüzünden zora girdi aylardır evimizde huzur yok kızlarına söz geçiremediler durmadan bizim kapımızı aşındırdılar.onu kardeşim yerine koyduğum için çok pişmanım aileyi parçaladı resmen aileden dışlandık özür bile dilemiyo istediği buydu zaten.siz siz olun görümcenizle aranıza mesafe koyun yüzünüze gülüyo arkadan birsürü dolap çeviriyolar.tabi herkes aynı değildir.benim yaşadıklarımı o da yaşasın istiyorum belki içim o zaman soğuyacak.

ben anlayamadım, herşey iyi güzel giderken bir sabah kalktınız ve sizi kıskanıp, laf sokmaya mı başladı?

görümcen bekar mı? genelde bekar olanlar böyle kıskançlık yapıyorlar da..

office hanım ben onun hep yanında oldum bunalımda olduğu için bana söylediği laflara karşılık vermedim alttan aldım aslında evlendikten 2 3 ay sonra başladı laf sokmaları susarsam hiç sorun olmuyordu ama artık benimde sabrım taştı ben susmayınca olaylar böyle gelişti

girlinred :) tecrübe konuştu sanırım çünkü bekar 28 yaşında bekar ama evde kaldığını düşünüyor oysa ki evlenmek için geç kalınmış bir yaş değil

cennetyarim aynen dediğiniz gibi ben bazen eşimin ailesyle akrabasıyla uğraşmaktan eşime vakit ayıramıyorum evlenince hepsiyle birden evleniyorsunuz

eşin olaya taraflı mı bakıyor ki, eşinle aran bozuldu?

tüm olayların eşim varken gerçekleşti üzerimize yürüdü bağırdı bizi kovdu evden eşimde bunları yaşadığı için bana destek oluyor bizden özür dilemesi gerektiğini ailesine söylüyor benim yanımda ama ben günlerce ağladım eşime yansıdı ailesi sürekli beni haksız çıkarmaya çalıştı sürekli eşimi aradılar bu olaylar yüzünden evimize geldiler barışın diye özür dilemezmiş çünkü bir ortamda hiçbirşey olmamış gibi davranılcakmış öyle istiyolarmış eşim beni koruduğu için sen karını tutuyosun dediler eşim karıcı oldu ben kötü gelin oldum anlıcanız ama olaylar bizi yıprattı ben eşimden çıkardım sinirimi o da benden sonuçta arada kalan o oldu

kendi kızkardeşim olmadığı için onu kız kardeşim yerime koydum ,o da ben de tüm derdimiz sorunumuz neyse anlattık bi süre iyi geçindik sonra kıskanmalar laf sokmalar başladı ,abisini çok kıskanıyo abisinin bana yaptığı şeyleri çok kıskanıyormuş,abim sana şöyle yapıyo bana yapmıyo demeler vs.hiç olmayacak birşeyden tartıştık beni azarladı bizde eşimle konuşmaya gittik bizi kayınvalidemlerin evinden kovup hakaretler etti bela okudu vs.kayınvalidemler ise kızlarına toz kondurmuyorlar nerdeyse bizi suçlu durumuna düşürdüler.evliliğim onlar yüzünden zora girdi aylardır evimizde huzur yok kızlarına söz geçiremediler durmadan bizim kapımızı aşındırdılar.onu kardeşim yerine koyduğum için çok pişmanım aileyi parçaladı resmen aileden dışlandık özür bile dilemiyo istediği buydu zaten.siz siz olun görümcenizle aranıza mesafe koyun yüzünüze gülüyo arkadan birsürü dolap çeviriyolar.tabi herkes aynı değildir.benim yaşadıklarımı o da yaşasın istiyorum belki içim o zaman soğuyacak.

ben de bir görümceyim ama yengemle çok iyi anlaşırız. biz 2 kardeşiz bi abim bide ben. ama ne annemler ne biz araya fesat sokma derdinde değiliz annem babam yengeme bişey alsınlar ben daha çok seviniyorum :) çeyizime bişey alayım onda yoksa hemen onada alırım. ben annemden de böyle bişey görmedim annemin 2 oğlan kardeşi var onların eşlerine hiç fesatca yaklaşmadı. ananem gelinlerle kavga etse dahi o gelinleri savundu. şimdi dayılarımın eşleri anneme laf söyletmez. böyle olaylar okudukça korkuyorum valla. benimde bi tane görümcem olcak inşallah ben böyle bişey görmem :(

maşallah size ailenize ne güzel bir aile,bende böyle olmasını istemiştim bu zamana kadar görümcem bile demedim kimseye hep kardeşim dedim.en baştada yazarken demiştim herkes aynı değil ne iyi insanlar var sizin gibi ne iyi görümceler var.Allah siz gelin olduğunuzda sizin gibi bir görümce nasip etsin size ,bende görümce olcam bu şekilde asla davranmam davranmıcam .

ya ben bu abilerini yengesınden kıskanan kızkardeşleri normal bulmuyorum çok hastalıklı iğrenç bi durum bu

Şimdi eşin kardeşiyle konuşmuyor mu ?

Abisini sevip kıskanan kız,abisinden de oldu mu yoksa sadece seni mi safdışı etti ?

Bende arkadaştım görümcemle evlenmeden.
Bir süre daha da devam etti.
40 ını geçti evlenmedi, sonra yavaş yavaş sapıttı.
Bu arada karşısına gelen kimseyi beğenmedi.
Bu arada küçük kaynımda evlendi.
İyice coştu.
Eşim onun abisi , Allahtan biliyor kardeşini.
İdare idare nereye kadar.
Birgün telefonda sabrım bir taştı , bomba patladı.
Canına okudum valla , eşim tek laf edemedi.
Her zaman derim iş eşte biter.
Eşim neyin ne olduğunu bilmese bizdede çok sıkıntı yaşanırdı.
Ama o raddeye gelene kadar neler yaşandığının farkında.
Ohh rahatım valla.
Şimdi o düşünsün bakalım. :51:

Son düzenleme:
meleknaz eşim konuşmuyor kardeşiyle çok sevdiği abisindende oldu evet ,özür dilerse konuşcak tabi ama özür de dilemiyor.nasıl sevgiyse bizde anlamadık zaten.

kittyy nerdeyse aynı durumdayız,kv de bana eşi yok bilmemne gelinlere çok iş düşer sen idare etceksin demişti aynen dediğin gibi nereye kadar idare edicek ki.aynı senin görümcen gibi benimkide kimseyi beğenmiyor,hem zengin olsun hem evleri olsun hem cipi olsun işi kariyeri olsun uzun boylu yakışıklı olsun istiyor.hangimiz böyle biriyle evlendik ki , ama inş.böyle birini bulurda evlenir bizdede eşim herşeyin farkında çok şükür ezdirmedi beni

maşallah size ailenize ne güzel bir aile,bende böyle olmasını istemiştim bu zamana kadar görümcem bile demedim kimseye hep kardeşim dedim.en baştada yazarken demiştim herkes aynı değil ne iyi insanlar var sizin gibi ne iyi görümceler var.Allah siz gelin olduğunuzda sizin gibi bir görümce nasip etsin size ,bende görümce olcam bu şekilde asla davranmam davranmıcam .

sağol canım... umarım sizinde aranız düzelir. biliyomusun bu kişilik meselesi. yetiştirilme tarzı. bide görümceniz evin küçüğü sanırım. buzamana kadar hep el üstünde tutulmuştur araya sevgisini paylaşcak birisi girince hemen kişiliğini ortaya çıkarmıştir. biz abimle çok iyi anlaşırdık, herşeyimi bilirdi. annemin babamın sevgiisi nasılsa abiminkide aynı benim için. onun eşim diye koluna taktığı insan benim içinde kıymetlidir.

kittyy nerdeyse aynı durumdayız,kv de bana eşi yok bilmemne gelinlere çok iş düşer sen idare etceksin demişti aynen dediğin gibi nereye kadar idare edicek ki.aynı senin görümcen gibi benimkide kimseyi beğenmiyor,hem zengin olsun hem evleri olsun hem cipi olsun işi kariyeri olsun uzun boylu yakışıklı olsun istiyor.hangimiz böyle biriyle evlendik ki , ama inş.böyle birini bulurda evlenir bizdede eşim herşeyin farkında çok şükür ezdirmedi beni

İdare ettikte bir sınırı var canım
Onun yüzünden tavır almadılar bana.
Kv falan farkında durumun , öyle sen idare etmelisin gibi bir tavrı yok.
Durumuna üzüldüğüm için ben anlayış gösterdim.
7 yaş büyük benden.
Eltim abla der ben adıyla hitap ederim.
Baba yok başında diye çok hassas davrandım.
Kendime almadığımı yeri geldi ona aldım.
Az kıymet bil di mi?
Eee ne derler cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla örülüdür.
Biz gittikte üstüne tur bindirdik.

sağol canım... umarım sizinde aranız düzelir. biliyomusun bu kişilik meselesi. yetiştirilme tarzı. bide görümceniz evin küçüğü sanırım. buzamana kadar hep el üstünde tutulmuştur araya sevgisini paylaşcak birisi girince hemen kişiliğini ortaya çıkarmıştir. biz abimle çok iyi anlaşırdık, herşeyimi bilirdi. annemin babamın sevgiisi nasılsa abiminkide aynı benim için. onun eşim diye koluna taktığı insan benim içinde kıymetlidir.

haklısın kesinlikle aynen dediğin gibi yetiştirilme tarzı.evin küçüğü evet hep el üstünde tutulmuş.siz abinle anlaşıyormuşsunuz ama görümcem önceden giç abisiyle ilgilenmezmiş bile şimdi abiside evlenince mi abisi olduğumu anladı,şimdi mi kıymetli oldum diyor.sen abine kıymet verdiğin için yengenede kıymet veriyosun ,görümcem bana sen kimsin dedi artık bana ne gözle bakıyosa adam yerine koymuyolar işte.inş. karşısınıza da gerçekten sizin gibi biri çıkar Allah iyilerle karşılaştırsın.

Back
X