• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemle ilgili bi durum.. Fikir verin bana lütfen...

sonkupa

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
515
218
323
Arkadaşlar benim görümcemin 6 yıldır birlikte oldugu bi çocuk var ciddi düşünüyolar , çocuk su an askerde. 1 agststa izne gelecekmiş , bi de tatile gideceklermiş birlikte.bi de cocgn annesi de biliyomus beraber tatile gideceklerini. bizimki de annesine arkadaşımla tatile gidicm diye yalan soyledi. o da zor bela izin verdi, bnm de bi kızım var bugun ben bunu kvdemden gizlersem yarın oburgun benim başıma da gelir diye korkuyorum. çünkü sonuçları kötü olabilir. siz ne düşünüyorsunuz? sizce ne yapmalıyım ?:44:

6 yıldır hiç mi çıtlatmamış annesine ?
Allah korusun başına kötü birşey falan gelir kaza bela gibi..
Zor durumda kalırsınız..

En güzeli doğruyu söylemek..

6 yıldır hiç mi çıtlatmamış annesine ?
Allah korusun başına kötü birşey falan gelir kaza bela gibi..
Zor durumda kalırsınız..

En güzeli doğruyu söylemek..

yok kv cıktıklarını biliyo da tatil olayını bilmiyo. söylersem yer yerinden oynayacak. hayalleri var tatille ilgili anlatırsam kv ye hepsi suya düşecek.. içim hiç rahat değil :50:

Arkadaşlar benim görümcemin 6 yıldır birlikte oldugu bi çocuk var ciddi düşünüyolar , çocuk su an askerde. 1 agststa izne gelecekmiş , bi de tatile gideceklermiş birlikte.bi de cocgn annesi de biliyomus beraber tatile gideceklerini. bizimki de annesine arkadaşımla tatile gidicm diye yalan soyledi. o da zor bela izin verdi, bnm de bi kızım var bugun ben bunu kvdemden gizlersem yarın oburgun benim başıma da gelir diye korkuyorum. çünkü sonuçları kötü olabilir. siz ne düşünüyorsunuz? sizce ne yapmalıyım ?:44:

Görümceniz 18 yaşından büyükse bu konu sizi ilgilendirmez .
Başına gelebilecekler konusunda uyarınızı yapın ve bu konuya hiç karışmayın.
Bir dahada böyle sırlarını dinlememenizi öneririm.
Sizin bildiğiniz ortaya çıkarsa kötü duruma düşersiniz .

Kızma ama kendi kardeşin olsaydı böel kolay söyleyebilirmiydin nedense gelin görümce olayı oluor malesef her durumda ama burda siz karısırsanız olaya olay sizin basınıza patlıcak bosuna düşman etmeyin kendinize siz saece görümcenizi uyarın böle böle basına bi iş gelir bak die , korkutun sonrada temiz kalple dua edin . Bir cogumuz evlenmeden önce ailemize ufak tefek yalanlar söleyip eşlerimizle görüşmüşüzdür tabi bunun boyutu cok aşırı .

Sakin sakin karisma bu zamana kadar annesinden saklamis bisi olmamis simdide bisicik olmaz...endiselenmesi gereken sen dilsin gorumcen canim,olaki bisi oldu ana kiz tatli olurlar sen kotu olursun benden soylemesi

Kızma ama kendi kardeşin olsaydı böel kolay söyleyebilirmiydin nedense gelin görümce olayı oluor malesef her durumda ama burda siz karısırsanız olaya olay sizin basınıza patlıcak bosuna düşman etmeyin kendinize siz saece görümcenizi uyarın böle böle basına bi iş gelir bak die , korkutun sonrada temiz kalple dua edin . Bir cogumuz evlenmeden önce ailemize ufak tefek yalanlar söleyip eşlerimizle görüşmüşüzdür tabi bunun boyutu cok aşırı .

teşekkür ederim :1: kendi kardeşim olsa buraya yazmadan direkt soylerdim anneme. kendi de şuan yanımda okuyor bunu :))) ona göre soylerim :)

Söylersen bu işin sonucu sadece görümceni tatile yollamamak olmaz aile içinde bir sürü sorunçıkabilir iş büyürse kızın hayatı mahvolabir. Sizin yapabileceğiniz tek şey görümcenizin tatil konusunu annesine söylemesini ikna etmek

Bence siz karışmayın.
İleride kızınızla güven ortamı yaratırsanız sevgilisyle tatile gitme düşüncesini size söyler elbette.

bence de karışmayın söyleseniz bile bir süre sonra herkes iyi olur kötü olan siz olursunuz.sizin yerinizde olsam bir daha onun sırrını da taşımam çünkü sizi de ortak tutup onun haberi vardı da diyebilir.yine siz arada kalırsınız.

hadi itiraf edin görümcenizi sevmiyorsunuz :)

iyiliğini düşündüğünüzden değil. bence onu zor durumda bırakmak amacınız.

bence karışmayın.

hadi itiraf edin görümcenizi sevmiyorsunuz :)

iyiliğini düşündüğünüzden değil. bence onu zor durumda bırakmak amacınız.

bence karışmayın.

yok inanın bana tam tersi. gercekten kardeşim gibi seviyorum herkes de bilir bunu. biraz aklı 5 karıs havada sadece düşünmez sonrasını bişey olur diye korkuyorum. annesi açısından da düşünüyorum tabi anne oldugum için :(

ben sizi samimi bulmadım çünkü görümcenizin başına kaza gelmesinden ziyade ileride bu işi saklamaktan dolayı ilahi adalet gibi düşünüp, kendi kızınızın başına birşey gelmesinden korktuğunuz için söylemek istemişsiniz ama kardeşim gibi seviyorum diyorsunuz hiç inandırıcı durmuyor buradan bakınca.

ayrıca sizi ilgilendirmez kendi sorumluluğunu kendi alsın madem saklayarak gidiyor herşeye eyvallah ediyor demektir.

Bence karışmayın çünkü öncelikle görümceniz size tavır alcak sana mı kaldı der onla bi kötü olursunuz sonra annesi öğrenince iki gün sonra diyelim ki onlar anne-kız olarak iyi olurlar olan size olur yani kötü olan siz olursunuz ...

Ayrıca her şeyi göze almış yani o korkmuosa siz de sıkıntı yapmayıni,ayrıca sizin çocuğunzla alakalı bi durum göremedm ben ...

bir keresinde görümcem bana sevgilisiyle haftasonu biyere gideceklerdi. babama sizde kalacağımı söyliycem seni ararsa bizde dışarda alan dersin dedi. bende diyemem olduki orda başına bişey geldi trafik kazası geçirdin kime ne cevap verrim dedim bidaha böyle bişey istemedi benden. ama o tatilede gitti. sen sesini çıkarma ama kendisine seni ne zor durumda bıraktığını bidaha böyle sırları senle paylaşmamasını söyle. çünkü başına bişey gelirse ailesine söyleediğin için gerçekten sorumlu olursun.

senin ve görümcenin yaşlarınızı bilmiyorum ama ben olsaydım ona gitmemesini, hele kayınvalide adayı biliyorken böyle bir işe girişip değerini düşürmemesini, beni kendisini düşünmekten geceleri uyuyamayacak durumlara sokmamasını söylerdim. sorumluluk kabul etmek istemezdim, onu gitmemeye ikna etmek için dil dökerdim :))

Back
X