• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemle ilgili bi durum.. Fikir verin bana lütfen...

Arkadaşlar benim görümcemin 6 yıldır birlikte oldugu bi çocuk var ciddi düşünüyolar , çocuk su an askerde. 1 agststa izne gelecekmiş , bi de tatile gideceklermiş birlikte.bi de cocgn annesi de biliyomus beraber tatile gideceklerini. bizimki de annesine arkadaşımla tatile gidicm diye yalan soyledi. o da zor bela izin verdi, bnm de bi kızım var bugun ben bunu kvdemden gizlersem yarın oburgun benim başıma da gelir diye korkuyorum. çünkü sonuçları kötü olabilir. siz ne düşünüyorsunuz? sizce ne yapmalıyım ?:44:

vay be ne kızlar var..kendi genç kızlık yıllarımı hatırladım..çöp konteynırı evimizin bir kaç metre ilerideydi çöpü dökömeye gidemezdik bakkal olsun pazar olsun asla müsaade edilmezdi..hep evde günümüz geçerdi..babam annem hayatta bi yere çıkarmazdı çok kıskançlardı..doğulu oldukları içinmi bilmiyorum..
şu zamane kızları takıyor çantayı omuzuna kapıyı çarpıp çıkıyor kimbilir nereye..anna baba birşey diyecek olsa saldırıyorlar anne babaya veya evden kaçıyorlar..o sevgiliden bu sevgiliye koşuyorlar..bizim değil erkek arkadaş kız arkadaşımız bile olmazdı müsaade yoktu..acaba böyle anne babaya itaat etmekle doğrumu yaptık..şimdiki kızlarmı doğru yapıyor hayatlarını yaşıyorlar..bazen düşünüyorumda keşke bende karşı gelseydim bende istediğimi yapsaydım o yıllarda..zaten yapmadımda ne oldu başım göğe ermediki..

şimdi çok karışık durum bir kayınvaliden iyi niyetli birisi mi size davranışları nasıl arkadaş gibi mi yoksa her zaman benim kızım tavırlarında mı davranıyor eğer size çok yakınsa gelin değilde kız gibi derdi sorunu olduğunda paylaşıyorsa bunu söyleyebilirsiniz anne amacım kötü değil zaten bu konuda amacım kötü olsa söylemezdim ama sadece senin üzülmeni istemiyorum sen arkadaşıyla tatile gönderme .... derdin oda neden diye sorarsa anne bence gönderme belki üzülürsün de ama aramızda kalmalı dersin yada demene gerek kalmaz çünkü o zaten seni kızı gibi gördüğünden gidip de yengen söyledi sen ne yapacakmışın demez he söyleyip de sen kötü olacaksan hıiççççç karışma bırak herkes kendi yaptığının cezasını

karşı tarafın annesinin gözünde değeri düşer sadece görümcenizin. benim oğlum bu kızı istediği gibi götürdü muhabbeti olur.

ilerde evlenirler de bir tartışma ortamı çıkarsa oğlanın annesi sizin kızınız zaten....... diye başlayan cümleler sarfedebilir.

aslında keşke çocuğun annesi de bilmeseymiş. peki eşiniz biliyor mu?

bencede hiç karışmayın ,sonuçta reşit insanlar 6 yıldırda beraberlermiş bişi yasancaksa her yerde yaşarlar bu sebebden siz sorumlu tutulamazsınız eğer başına birşey gelir diye endişe ediyorsanız annesine tatile gideceğini söylemiş atıyorum bir kaza oldu ,, annesine söylediği yerden farklı bir yer olmayacak sadice yanındaki insanı saklamış ,size güvenip sizinle paylaşmış,kendi kızınızın gelecekte böyle birşey yapar endişesini taşımayın, bu tamamen anne kız ilişkisiyle alakalı görümcenizde annesiyle arkadaş gibi olabilse ona söylerdi siz arkadaş gibi olun kızınızla, konu her ne olursa olsun açıkcası ben güvenip bir sır paylaşıyorsam sevip güvendiğim insanla paylaşırım o da beni gambazlarsa o insan ile ilgili tüm iyi niyetim ortadan kalkar, eğer gerçekten endişeniz kızınızdan çok onun selameti içinse ve gelecekte yengem biliyordu denmesinden endişe ediyorsanız kızı karşınıza alın ve böyle bir sırrı abisinden saklayamayacağınızı başına birşey gelirse abinizin size kızacağını söyleyin ve durumu yumuşatarak eşinize bildirin onun haberi olsun .bu sizi rahatlacaksa yani;)hatta görümcenizle beraber söyleyin tatile gitcem ama orda x de olcak anneme söyleyemedim yanlış anlar diye ama bunu istiyorum merak etme telefonum hep açık olacak sizi üzcek bişi yapmam gibisine konuşur olur biter izin verilmiyosada kendi bilgisi dahilinde verilmez ,,düşünsenize birine bişi söylüyorsunuz akşam anneniz böyle böyleymiş.. diyor ,halbuki siz bilseniz söylediğiniz insan size kusura bakma bu büyük sorumluluk abine anlatcam dese abide gelip size gidemezsin dese zorunuza gitmez

Back
X