görümcemle ilişkim hakkında yardım

Görümcenizin sosyal durumu ne? Yani calisiyor mu, meslegi var mi, arkadas cevresi var mi? Eger hep evdeyse kuruyordur kafasinda olur olmaz seyler. Hissettiklerini kelimelere dökmesi nefret dolu oldugunu gösteriyor. Sizi halen yabanci olarak görüyor. Tabi normal degil aksine hastalikli bir durum. Acaba hic arkadasi veya görüstügü biri yok mu? Kendini evde kalmis olarak görüp sizin aile kurmus olmanizi kompleks mi yapiyor.

Kayinvalidenizin veya sizin maddi durumunuz müsaitse onu biraz bu ortamdan uzaklastirabilirsiniz. 4-5 günlük turlarla biryerlere gönderebilirsiniz. Mesela bu ay sonuna dogru Avrupa sehirleri rengarenk ve karnaval gibi olur. Yani su an herhangi bir sezon degil, 15-20 aralik tarihine kadar cok uygun fiyatlara ve taksitle bir geziye gönderebilirsiniz. Yurt disi olmasi sart degil. Kapadokya, Safranbolu, Kibris falan da olur. Ya da cok eglenceli kurslar var. Pasta, cikolata, dekorasyon, boyama ne bileyim internette arastirinca cok kurs var. Sosyal ve maddi durumu bilmedigim icin aklima gelenleri yazdim. Imkan dahilinde degilse kusura bakmayin.

Belki esiniz görümcenizi güzel bir aksam yemegine götürür ve orada verir hediyesini. Senin icin arastirdim ayarladim, seni ihmal ettigimi düsünüyor olabilirsin ama sen benim kardesimsin. Artik benim de bana ihtiyaci olan cocuklarim, esim var. Asil bu davranislarin, konusma tarzin mesafeye neden oluyor falan filan...

Görümceniz hep evdeyse ve görüstügü birisi, arkadaslari yoksa bu kisirdöngü devam eder. Ne zaman evlenir, esi cocugu olur o zaman sizinle ugrasmayi birakir. Yasi da kücük degilmis böyle sacmalamasi icin. Yani ergen olsa bir nebze anlasilir ama 28 yasinda koca kiz. Siz cevap vermemeye devam edin cünkü anladigim kadariyla sizi kiskirtip kavgaya davet ediyor devamli. Cok saglam celik gibi sinir sistemi gerekiyor zor biliyorum ama tuzagina düsmeyin.

bencede hiç cevap verme ne derse desin..çatır çatır çatlar vallahi :) sinir oldum salakmı ne..koskoca kadın yaa 28 yaşında ayıp çocuk demekki hala büyüyemedi...Allah sabır versin..bence kısmet arayışına girin bi an önce..çok şanslısın eşin ve kayınvafiden senden yana.senden yana olmasalardı canın çok yanardı..görümce dış kapı mandalı :))bende görümceyim dış kapı mandalıyım ahahahaha :)))

bir an önce evlenmesi için dua et. yakandan düşer o zaman. k.v. den iyiyse, sen de onunla iyi olursun yeter.

herkesin yanında durmadan beni rencide ediyor geçen görücüsü gelmişdi görümceme kayınvalide olacak bayan kv gelinin çok tatlı maşallah elide tetik darısı başıma dedi döndü kadına dışardan öğle abim istemese almazdık biz onu dedi yaşı bu arada 28 rezil oldum herkezin yanında flört etmek çok kötü bişeymiş gibi bana laf sokuyor eşim takma boşver diyor ama çok üzülüyorum kendide benim kuzenimle flört etti beni bilmiyor sanıyordu bende bir kızgınlık anında abisine dedim kıyamet koptu benim sizden isdediğim nasıl susturmalıyım ki onu bana bulaşmasın ama bu olay ailemide etkilemesin güzellikle konuştum bak seni seviyorum kardeşimsin yapma böğle dedim ben seni sevmiyorum abime defalarca boşa o karıyı dedim sen abimle aramızı açtın sildi abim bizi diyor

Görümcen,gerçekten terbiyesiz bir insanmış.
Ben olsam,kayınvalideme sık gitmem.
Sitem ederse,açıkça görümcemden rahatsız oluyorum,o yüzden fazla gelmiyorum ama siz isterseniz bize buyrun,her zaman beklerim,annemizsiniz derim.
Görümcemi cevapsız bırakır mıydım bilemedim.Aslında "en azından beni bir isteyen oldu" deyip şakaya vurabilirdim :)
Veya beni başkalarının yanında rencide ederse,o kişilere dönüp,aman kıskanıyor işte,görümcelik yapıyor diyebilirdim.

Görümcenizin sosyal durumu ne? Yani calisiyor mu, meslegi var mi, arkadas cevresi var mi? Eger hep evdeyse kuruyordur kafasinda olur olmaz seyler. Hissettiklerini kelimelere dökmesi nefret dolu oldugunu gösteriyor. Sizi halen yabanci olarak görüyor. Tabi normal degil aksine hastalikli bir durum. Acaba hic arkadasi veya görüstügü biri yok mu? Kendini evde kalmis olarak görüp sizin aile kurmus olmanizi kompleks mi yapiyor.

Kayinvalidenizin veya sizin maddi durumunuz müsaitse onu biraz bu ortamdan uzaklastirabilirsiniz. 4-5 günlük turlarla biryerlere gönderebilirsiniz. Mesela bu ay sonuna dogru Avrupa sehirleri rengarenk ve karnaval gibi olur. Yani su an herhangi bir sezon degil, 15-20 aralik tarihine kadar cok uygun fiyatlara ve taksitle bir geziye gönderebilirsiniz. Yurt disi olmasi sart degil. Kapadokya, Safranbolu, Kibris falan da olur. Ya da cok eglenceli kurslar var. Pasta, cikolata, dekorasyon, boyama ne bileyim internette arastirinca cok kurs var. Sosyal ve maddi durumu bilmedigim icin aklima gelenleri yazdim. Imkan dahilinde degilse kusura bakmayin.

Belki esiniz görümcenizi güzel bir aksam yemegine götürür ve orada verir hediyesini. Senin icin arastirdim ayarladim, seni ihmal ettigimi düsünüyor olabilirsin ama sen benim kardesimsin. Artik benim de bana ihtiyaci olan cocuklarim, esim var. Asil bu davranislarin, konusma tarzin mesafeye neden oluyor falan filan...

Görümceniz hep evdeyse ve görüstügü birisi, arkadaslari yoksa bu kisirdöngü devam eder. Ne zaman evlenir, esi cocugu olur o zaman sizinle ugrasmayi birakir. Yasi da kücük degilmis böyle sacmalamasi icin. Yani ergen olsa bir nebze anlasilir ama 28 yasinda koca kiz. Siz cevap vermemeye devam edin cünkü anladigim kadariyla sizi kiskirtip kavgaya davet ediyor devamli. Cok saglam celik gibi sinir sistemi gerekiyor zor biliyorum ama tuzagina düsmeyin.

canım evde durmuyor aslında durmadan kurslara katılıyor dikiş nakış boyama hepsine gitti tek tek şimdide işci bulmanın kurslarına katılıyor çok güzel yerlerde iş ayarladım ama 3 çalışıp bıraktı zor geliyor çalışmak masa başı işini bile bıraktı zorla bir alış veriş merkezinde muasebeye soktum ama nafile ben 1 ay uğraştım iş için o 5 gün çalıştı bu yaz annesiyle 3 sefer tatile gitti para elindeyse çok mutlu babasından kalma maaşı var 300 tl ay ortasında bitiriyor görüştüğü biri yok malesef abisi bile dua ediyor biriyle tanışsa kendine ait bir hayatı olsa ama nafile abisiyle zora kalmadıkca konuşmuyor onun evlenmesini hazmedemiyor annesi abisi birde kardeşi hep bir arada olsunlar başka kimse olmasın yanlarında istiyor zor bi durum

Evlensede seni kiskanmaya devam eder. Benimki evli bindiğim arabadan yediğim ictigime kadar herşeyimi kıskanır. Boylelerinden uzak durmak lazım.

arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim 2 yılda öncesi var 1 yıl sözlü 1 yılda nişanlı durduk neyse zamanında eşimle ve ailesiyle büyük sorunlar yaşadım ama atlattık allaha şükür 2 yılın sonunda hem eşimle hem ailesiyle atlattık sorunumuzu birbirimizi alttan alıp idare ediyoruz eşimle çok mutluyum kayın validemde görümcem yokken yanımızda çok iyi benim sorunum her hafta ailesiyle bir araya gelişimin üzüntüyle bitmesi görümcemle çok kavga ettik ama ben 6 veya 7 aydır muhattap olmuyorum onunla biz gidince odasına çekiliyor biz gidene kadar çıkmıyordu ama 2 aydır canıma yetiyor durmadan laf sokuyor ben nedersem diyim benimle zıtlaşıyor kv kızımı kucağına bile almıyor onun hışmından e haliye eşim bu duruma çok üzülüyor kardeşi sonuçta bir evin bir kızıydı sen geldin annem seni seviyor onu hazmedemiyor diyor bide benim 2 kızım var eşimin ailesinde kızlar azınlık herkez çok seviyor kızlarımı onları bile kıskanıyor ben istiyorum ki tamam can ciyer olmayalım ama durmadan kavgada etmeyelim hı bide herkesin yanında durmadan beni rencide ediyor geçen görücüsü gelmişdi görümceme kayınvalide olacak bayan kv gelinin çok tatlı maşallah elide tetik darısı başıma dedi döndü kadına dışardan öğle abim istemese almazdık biz onu dedi yaşı bu arada 28 rezil oldum herkezin yanında flört etmek çok kötü bişeymiş gibi bana laf sokuyor eşim takma boşver diyor ama çok üzülüyorum kendide benim kuzenimle flört etti beni bilmiyor sanıyordu bende bir kızgınlık anında abisine dedim kıyamet koptu benim sizden isdediğim nasıl susturmalıyım ki onu bana bulaşmasın ama bu olay ailemide etkilemesin güzellikle konuştum bak seni seviyorum kardeşimsin yapma böğle dedim ben seni sevmiyorum abime defalarca boşa o karıyı dedim sen abimle aramızı açtın sildi abim bizi diyor eşim bu olaylardan dolayı ailesine sadece usulen gidiyor 2 saati geçmiyor durmamız eşimde üzülüyor bizim babamız yok beni aile reisi bellemesi lazım diyor kv hasta oldu bu olaylara kadın diken üstünde oturuyor eşime diyormuş gelin patlıcak yakında çok sabretti allah sonumuzu hayır etsin diyormuş napsamda ben bu kızın takıntısı olmaktan kurtulsam

Evdki herkes görümcenizin tavırlarının farkındaysa boşvermekten başka şansınız yok.
Muhtemelen sizin eşinize kuzeninizle görümcenizin flört durumunu söylemenizden dolayı sizi tamamen düşman ilan etmiş.
Sizin bu davranışınızda çok hoş değil,ama sanırım öncesindede size karşı bir düşmanlığı varmış ve buda üstüne tuz biber olmuş.
Görümceniz çok kinci bir insan sanırım,o yüzden bu saatten sonra ne yaparsanız yapın sizi sevmeyecektir.
Önemsemeyin,o aklınca sizden intikam alıyor.
Takmadığınızı gördükçe bir süre sonra susacaktır.

Back
X