- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar selamlar,,, bayaaaa geç olacak ama bir konuda içim bunalıyor yardımlarınızı fikirlerinizi almak istiyorum YARDIM LÜÜTFEEEN . Ben 1,5 senedir evliyim benım 4 görümcem var bunların en bıyıklerı %80 mı ne özürlü yanı duyma konşmada sorunlu algısı zayıf hıc bır seyı algılayamıyor zor algılasa da ve idrak edemiyor çocuk gıbı aynı sürekli hap kullanıyor sakınleştırıcı gıbı bir şey ve 40 yasnda mı ne bıldıgım neyse gecen aylarda bunnla ılgılı konu açıldı dedı kı kaynanam oğlum ablana sen bakacaksın yanı ben :S eşimde zaten ona oda yapacam evde bnmle yaşayacak sankı kendi bakacakben istemiyorum kendı daıresı var geçer tek basına yanına bakıcı alırlar bakarlar y adakız kardeslerı alsın ben nıe bakıorm dıe çıkışdım çok yıne konusu açıldı dedım kı kaynanama kızlar nıe bakmıo onların kocaları istemez demez mi :Q nevrim atttı nasıl baş edecem ne dicem ilerde napmam lazım nolu r yardım ya ooff eşekmiyim ben
şaşırdım şimdi. çalışan insandan nasıl böyle bişey bekliyorlar? ben temizliğe zor zaman buluyorum daha neler. kesnlikle baştan tavrınızı koyun.şu an da çalışıorm canım umarım hep çalışma gucum olur
valla polemiğe girmek gibi olmasın ama özürlü ve engelli kelimesi tdk da aynı şey Allah rızası için burdan girmeyin..evet kızın görümcesi özürlü evet kızın görümcesi engelli aynı..bana görede doğru olan özürlü kelimesi..engellinin kelime anlamı kökü itibariyle çok yere gidiyor..bu bildiğin tuvalete lavaboya gidiyorum demekle aynı şey...şunu savunmaktan bir vazgeçin..geçende konusu geçti..bir arkadaş gayet açıklamasını yaptı özürlü ve engelli aynı şeydir diye ama bu diretme neden.Yorumları okuyamadım ama öncelikle özürlü değil ENGELLİ.
Engelli bireyler için yaşam zaten yeterince zor.
Kayınvalideniz hemen mi yanınıza almanızı istiyor?
eğer öyle ise bir bakıcı hanım tutularak kendi evinde yaşayıp gitmeleri daha uygun.
Kayınvalideniz ben öldükten sonra siz bakın diyorsa, kardeşler bir araya gelir bir düzen kurulur. Yani bence engelli bir birey için o kardeşin evinden bu kardeşin evine taşınması yerine sabit bir yerde olması daha olumlu bir durum. Herkes ücretini ortaya koyar (eğer maddi geliri yoksa) bir bakıcı ile yaşaması sağlanabilir.
Size dayatılması da hoş değil tabiki.
benmde anlamadığım abana tavır yapıolr kımse demıo kendı oz kardesşleri nasıl tek kelım eetmıo kabul etmıo dıe de burda durmuş EL KIZI OLAN bn içimi döküorum bana değer verılmıo benden özveri beklebnnıyor dıe am amalesef hala sokağa mı atacaksınz zaten sız de yapamazsnz bakamazsınız edemezsnz gidin bunları öz ailesine konuşun ben de insanım herşeyın farkındayım özürlü engelli bunlar hakaret mı değil kız sapasağlam emın olun ama annesının dramatıkleşırmsı benm canımı sıkan yoksa kızın bişe yaptığı yok annesı ve oz kız kardeslerı benı yoran sessız kalmalarıvalla polemiğe girmek gibi olmasın ama özürlü ve engelli kelimesi tdk da aynı şey Allah rızası için burdan girmeyin..evet kızın görümcesi özürlü evet kızın görümcesi engelli aynı..bana görede doğru olan özürlü kelimesi..engellinin kelime anlamı kökü itibariyle çok yere gidiyor..bu bildiğin tuvalete lavaboya gidiyorum demekle aynı şey...şunu savunmaktan bir vazgeçin..geçende konusu geçti..bir arkadaş gayet açıklamasını yaptı özürlü ve engelli aynı şeydir diye ama bu diretme neden.
bu arada görümce tam özür olayı yok sanırım kardeşlerin çocuklarına bakıyormuş baksanıza.