• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖRÜMCEMLE Mİ YAŞAMAK HAYIIIRR YAAA !!!

Konunuzdan ben şunu anladım kayınvalideniz ben ölünce siz Bakarsınız demek istedi galiba siz evlenince sizin evinize yerleşsin demedi galiba,Görümce 40 yaşında ise kayınvalideniz kaç yaşında.
kv 54 yasında küçük yaşda evlenmıs 5 cocugu var toplamda en küçüğü eşim 27 yaşında

benmde anlamadığım abana tavır yapıolr kımse demıo kendı oz kardesşleri nasıl tek kelım eetmıo kabul etmıo dıe de burda durmuş EL KIZI OLAN bn içimi döküorum bana değer verılmıo benden özveri beklebnnıyor dıe am amalesef hala sokağa mı atacaksınz zaten sız de yapamazsnz bakamazsınız edemezsnz gidin bunları öz ailesine konuşun ben de insanım herşeyın farkındayım özürlü engelli bunlar hakaret mı değil kız sapasağlam emın olun ama annesının dramatıkleşırmsı benm canımı sıkan yoksa kızın bişe yaptığı yok annesı ve oz kız kardeslerı benı yoran sessız kalmaları
sen kendini boşuna geriyorsun bak görümcelerden biri konuşmuş..görümcen ortada kalacak değil..benimde seninkine benzer bir ve tek görümcem var..ama benim eşim tek çocuk görümcemle..o yüzden evlenmezse ilerde tabiki benimle yaşayacak..sende durum farklı..hele o günler gelsin..ya bi bakıcı tutarsınız ,ya da kardeşler aralarında dönemeçli bakar.

Sizi hizmetçi sandılar herhalde, bence bakıcı tutulmalı. İnsan yükü ağırdır derler maalesef :KK43: dönüşümlü olarak da ilgilenilmeli..
evet bnde ole dusunuorm konuşma tarzındn kv nın yoksa emrıvakı etmez dı benı sevse dusunse . dıger durumu ıyı olan ( zengın ) kız kardesı de ole dıo gelırlerı olacak evı var bızım ust katta hergun herkes bakar gıder zıyaretıne yardımcısı olur ev ısını yapan gul gıbı yaşar dıo

sen kendini boşuna geriyorsun bak görümcelerden biri konuşmuş..görümcen ortada kalacak değil..benimde seninkine benzer bir ve tek görümcem var..ama benim eşim tek çocuk görümcemle..o yüzden evlenmezse ilerde tabiki benimle yaşayacak..sende durum farklı..hele o günler gelsin..ya bi bakıcı tutarsınız ,ya da kardeşler aralarında dönemeçli bakar.
aynen o görümcem de ıstıo kı ben sıgortalılıgnı yatırıorm ben ılgılenıorm evımın kırasını vercm herseyu ben yapıorm soz hakkı benm kımsede kalmayack kendı hayatı duzenı olck dıo ben bakmam dıo kmsede bakmıck dıo

aynen o görümcem de ıstıo kı ben sıgortalılıgnı yatırıorm ben ılgılenıorm evımın kırasını vercm herseyu ben yapıorm soz hakkı benm kımsede kalmayack kendı hayatı duzenı olck dıo ben bakmam dıo kmsede bakmıck dıo
eee o zaman niye geriyosun kendini be güzelim ;)

hayırlısı

Kımsenın boyle bır hakkı yok..Hem annesı hayatta yanı kayınvalıden tabıkı o bakacak

eee o zaman niye geriyosun kendini be güzelim :KK66:
tatlım germıorm kı benm bozulduğum kız kardeslerınn tek kelıme edememesı yani annelerine anne ne dıosun daha dur açılacak konusualcak sey mı gıbısnden o yanı yoksa dıger kız kardeş benı dusunuo o mecburmu bakmaya hayatından tavız vermeye dıe gırdı polemıge

tatlım germıorm kı benm bozulduğum kız kardeslerınn tek kelıme edememesı yani annelerine anne ne dıosun daha dur açılacak konusualcak sey mı gıbısnden o yanı yoksa dıger kız kardeş benı dusunuo o mecburmu bakmaya hayatından tavız vermeye dıe gırdı polemıge
saçmalamış boş konuşmuş kaynanan dikkate dahi almazdım güler geçerdim ben sinir oalcağıma o sinir olurdu :KK62:

saçmalamış boş konuşmuş kaynanan dikkate dahi almazdım güler geçerdim ben sinir oalcağıma o sinir olurdu :KK62:
sadace dınleyıp sasırdım en cokda onların kocaları ıstemez yahu senn öz kızların be :D ne dıım Alah akıl fıkır versın cümlemize

Tabiki sen bakmak zorunda degilsin. esinin veya baskasinin seni buna zorlamasi cok yanlis..
Esin cok diretirse , bosamakla.tehtit et sende belki ise yarar ..

Tabiki sen bakmak zorunda degilsin. esinin veya baskasinin seni buna zorlamasi cok yanlis..
Esin cok diretirse , bosamakla.tehtit et sende belki ise yarar ..
ya o garibimde üzülüo çünkü annesi duygusal olarak dolduruo oğlum o sana çok baktı şu bu dıe e be kadın senn kızlarının çocuklarını da o buyuttu evın en buyugu olduğundan onlara da baktı temızlıgınızı ısınızı herseyınızı o yapıo bı sessız bu oğlan o yüzden kalpten yakıo günah yanı düşünmmüo o adam ne kazanıo kı neye baksın . çok can sıkarlar gururumu incitirlerse ortak aldgmz bı ev var çeker oraya taşınırım colugumla ılerde napim

kaynanan niye bakmıyo ölmüşmü hadi ölse tek erkek te eşin olsa ailede orasını bilemem ama yok yani o kadar da değil neyin kafasını yaşıyo bu insanlar

kaynanan niye bakmıyo ölmüşmü hadi ölse tek erkek te eşin olsa ailede orasını bilemem ama yok yani o kadar da değil neyin kafasını yaşıyo bu insanlar
ölmedi geleceğin garantisini verıo kendınce imdiden ayar yapıolar gülermisin ağlar mısın ortada zerre bişey yok konu yaptılar benı de soğuttular kendilerinden değdi mi yani

hayretler içinde okudum konunuzu

evet insan yükü çok çok ağırdır, evet size gelen kadar çok çok insan var sırada ama şu anlatış şekli.
40 yaşında mı ne bilmiyorum
%80 özürlü mü ne bilmiyorum
anlamıyor mu, zihin geriliği mi ne bilmiyorum

bakıp bakmama meselesi değil karşınızda bir insan var, muhtaç bir insan.
ya o kardeş sizin olsaydı yine aynı tavrı mı sergileyecektiniz?

ha ben olsam ne annemi, ne babamı, ne de kardeşimi gelinin eline bırakmam.
hele bu gibi tavırları gördükten sonra asla bırakmam.

ölmedi geleceğin garantisini verıo kendınce imdiden ayar yapıolar gülermisin ağlar mısın ortada zerre bişey yok konu yaptılar benı de soğuttular kendilerinden değdi mi yani
yani ALLAH yardımcın olsun insan kaynanaya bakamıyo birde sıkntılı görümceye Allah görümceninde yardımcısı olsun acil şifalar versin onada üzüldüm ama kaynananın yaptığı güzel değil yani şunu düşünmesi gerekir kimse kendisi kadar kzına iyi bakamaz iyi davranamaz o evladına bakmazsa kimse bakmak istemez eşine gelince anne sen niye bakmıyon eşim yapamaz senin gibi ilgilenemez demesi gerekirken oda hazırlaması tuhaf ne diyelim eşinede kaynanada Allah akıl fikir versin yüreklerine merhamet koysun öncelikle hasta görümcen için

daıresı var canım babasınn ıstanbulda 7 daoreso var canakkalede yazlkları var tarlaları var durum cok ıyı kızın kendı maaşı olacak bı kardesı dısardan bıreyselını yatırıo ve kendı sırketnde çalısıo gosterıo emeklılıgı olacak artı kıra gelırı olacak bukdr durumu varken esıme bı tek kuruş verilmeyecek ol ebakacak nası baksın o adam
artik kimse anasina babasina bile bakmiyo parasi yoksa kocan nye baksn. parasi olmasa yine tamam bakarsn Allah rzasi icin ama parayi baskasi yerken zoruna gder insann.

hayretler içinde okudum konunuzu

evet insan yükü çok çok ağırdır, evet size gelen kadar çok çok insan var sırada ama şu anlatış şekli.
40 yaşında mı ne bilmiyorum
%80 özürlü mü ne bilmiyorum
anlamıyor mu, zihin geriliği mi ne bilmiyorum

bakıp bakmama meselesi değil karşınızda bir insan var, muhtaç bir insan.
ya o kardeş sizin olsaydı yine aynı tavrı mı sergileyecektiniz?

ha ben olsam ne annemi, ne babamı, ne de kardeşimi gelinin eline bırakmam.
hele bu gibi tavırları gördükten sonra asla bırakmam.
aynen bende bırakmam bunları kendı annesı babası ve kardeşleri düşünecek BEN DEĞİL !

yani ALLAH yardımcın olsun insan kaynanaya bakamıyo birde sıkntılı görümceye Allah görümceninde yardımcısı olsun acil şifalar versin onada üzüldüm ama kaynananın yaptığı güzel değil yani şunu düşünmesi gerekir kimse kendisi kadar kzına iyi bakamaz iyi davranamaz o evladına bakmazsa kimse bakmak istemez eşine gelince anne sen niye bakmıyon eşim yapamaz senin gibi ilgilenemez demesi gerekirken oda hazırlaması tuhaf ne diyelim eşinede kaynanada Allah akıl fikir versin yüreklerine merhamet koysun öncelikle hasta görümcen için
amin kendılerı bana nasılsa bende oleyım bundan bole once kendılerı bı düşünecek sonra benden bekleyecekler

Back
X