yok canlarım ya annem teyzem kankamı seviyorum diye yakıştırmıyorum bu gördüğüm tek iyi gelinler onlar sözünü.nasıl gelinler olduğunu görseniz siz de yakıştırırsınz.örnek gösterilirler heryerde.
şahsen ben de çok iyi bi gelin olcam kısmetse(nışannıyım

) ama eminim deli derecede sinir bozucu görümce olcam,çünkü önyargılıyım şimdiden...
kk sağolsun kk sayesinde,kardeşimin karısını şimdiden sevemiyorum

çünkü burdaki kadınların eşlerinin aileleri görümceleri hakkında yazdıklarını okuyunca resmen kan beynime sıçrıyor.
daha önce de söylemiştim bi yerde,saygı duymuyorum her önüme gelene, herkesin fikri kendine diye...aile önemlidir,bu göreceli değil,aileye saygı duyulması zorunluluktur.
kadın resmen ağza alınmayacak laflar sayıyo kocasının ailesi hakkında burdakilerin çoğu da helaaal diyip çanak tutuyolar,
nefret ediyorum sizden zaten o bet topluluk duyun sesimi.
kardeşimin karısı da eskaza o topluluk gibi düşünen biriyse çekeceği var benden,ölene kadar yakasındayım.
artı olarak ailem kardeşimin mutluluğu için onunla görüşmezler bile belki,çok fedakardırlar,hani olmaz asla bırakmazlar da kardeşimi öylesine.
ama ben isterse evini elektrikli telle çevrelesin kardeşimin mutluluğunu bile gözüm görmez,bizim ailemizin bekası için onların yuvalarının yıkılmasını zevkle izleyebilirim.
tekrardan söylüyorum bu yoruma karşılık verilen saçma cevapları hiç umursamıycam,çünkü saygı duymuyorum size,so i dont care...