Canım daha çok yolun başındasın benim görümcemde benimle yaşıt bizde nişanlılık döneminde çok iyi anlaştık ama düğünden önce her şeye karıştı sonrasıda yapmadığı kalmadı melekken şeytan oldu.Ne olursa olsun arada muhakkak mesafe bırak şimdiden ona sorulacak ufak bir şey daha sonrasında her şeye karışma hakkı verir.Ben fazla samimi ve fazla her şeyi konuşmakla pişmanım.Ağır ol asla hafif olma.Ve evlenecek olanlarada bir altın kural sizli bizli olun ilk başta.
Yorumun için teşekkür ederim.Mesafemi koruyorum zaten ama aile düzenlerinde herşey ona danışılır olmuş bende uyumu bozmamak adına fikirlerine saygı duydum şimdi araya biraz daha mesafe katacak olsam bu kezde tavır aldığım zannedilecek..ne çetrefilli işler ya.. :uhm:
herkes kendi hayatına baksa şahsen ben bir başkasının hayatına müdahale etmem yani hiç işim olmaz.. :1closedeyes:
Yorumun için teşekkür ederim.Mesafemi koruyorum zaten ama aile düzenlerinde herşey ona danışılır olmuş bende uyumu bozmamak adına fikirlerine saygı duydum şimdi araya biraz daha mesafe katacak olsam bu kezde tavır aldığım zannedilecek..ne çetrefilli işler ya.. :uhm:
herkes kendi hayatına baksa şahsen ben bir başkasının hayatına müdahale etmem yani hiç işim olmaz.. :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?