her insan bir değildir....görümcelere ve kaynanalara ön yargı var bizde...arkadasım bi dur noluyo sen kendi ağzınla sölemissin oda sana danısıyomus ne var bunda canım...yorum yapar sen beğenirsin beğenmediğin yerdede beğenmediğini sölersin sadece birazcık hosgörü olursa ve altında bisey aramama hersey daha güzel olur...
sizler hemen altında bisi arıyosunuz...
buda noluyo ortaya anlasmamazlık sokuyor...he baktın çok karısıyo herseye x'cim ben böle sevdim yada uygun gördüm senin fikrin bana daha söle geldi böle geldi gibi olayı hemen hooop çevirirssin ama aman sorunlarım basladı bu evlenince bana kök söktürür yok böle bisey relax olun biraz kasmayın kendinizi görümce değil arkadas gibi görün bakın nasılda batmıyo size...
Anlatamadımmmmm..Noter gibi her fikrimde ona yönlendirilmekten sıkıldım diyorum..İyiniyet veya kötüniyet değil olay.29 yaşında bir yetişkinim sonuçta bu yaşıma kadar kararlarımı hep kendi başıma almış biri olarak bu beni daraltıyor.
benim görümcem yok ...yaşasınnnnnnnnn:)))
Walla şekerim herkes yazmış işte sen evleniyosun, sen hayatta bir kere (inşallah) gelin oluyosun. O gün senin günün. Görümceyi, kaynanayı felan takmıyacan. Ben ilk günden beri uzak ve sınırlı bi ilişki içindeyim. Eşimle de konuştum bunları, başta kabul eder gibiler ama 5 ay önce kaynanayla bi cinnet geçirdim, o zamandan beri herşey sütliman. Seni rahatsız eden şeyleri nişanlınla usturupluca konuş, bu kadar müdahil olması beni çok rahatsız ediyor de, nasıl bi çare bulalım de. Erkekler ana kuzusu olsa da kimse karısına kolay kolay sırtını dönmez, hele evlenmek üzereyken seni hakikaten seviyosa hiç dönmez. Biz kadınlar hakikaten herşeyi yapabiliriz istersek ya. Yoksa bööle ömür boyu, daha doğrusu evlenince rahatlarsında, çekebilirsin. Öptüm canım, Allah tamamına erdirsin, ama kendini sakın ezdirme. Mesafeli, ulaşılmaz davran biraz daha çok kıymetin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?