• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemle yaşamak zorundayım,çıldıracağım :((

Siz neden onun odasını temizliyorsunuz ne münasebet...
Madem sizin evinizi otel gibi kullanıyor en azından odasını kendi temizleyecek, yok öyle şey...
Eşinizle ciddi ciddi konuşmalısınız bu durumu...
Başkalarının rahatını bozuyor ama kendi rahatından taviz verip yarım saat erken kalkamıyor bakıyorum...

yaptığı tekşey kıyafetlerini makinaya atar ve asar.sadece bukadar...newresimlerini bile değiştirmez.diyorumya 2 ay inat ettim temizlemedim odasını oda temizlemedi...Artık kullandırmıycam kendimi ama bütün suç eşimde o yüzden ayrılmayı düşündüm.Beni ezdirmemek onun elinde kalkıp yengene yardım et diye bilir ama o demiyo bunu....

Eşinizde ayıp etmiş ama...
İnanılacak şey değil,böyle günde yardım etmeyecekte ne zaman edecek Çok üzgünüm çoook
Ortak bir ev kullanılıyorsa,görümce o evde misafir demek değildir.Herkesin o evde sorumlulukları vardır.Ve yerine getirmek zorundadır. :delphin:
Yemek yapmıyor olabilir,ama en azından sofra kurulurken kaldırılırken,bulaşıkta falan yardımcı olması şarttır.
Oh ne güzel,hiçbir iş yapma yan gel yat...
Ayrıca anlamadım,onun odasını sizmi toplayıp temizliyorsunuz?
Durumu görümcenizle neden konuşmuyorsunuz ki kendinizi yiyip bitirceğinize yasakkelime

Öyle pek sesiz değilim aslında belli ederim herşeyi ve söylerimde ama o yapmıyo yapmadığım tekşey yakapaça dışarı atmamak oldu.inanın herşeyi yaptım ama olmuyo yola gelmiyo anlamamazdan geliyo yada bir sefer yapıyo sonra tekrar bırakıyo.

görümcende evlendiği zaman bi akraba kızını yollamalı onun evine, görsün bakalım nasıl oluyomuş, ama büyük ihtimalle kabul etmez böyle bişeyi,
eşine de anlam veremedim ya, sen görümcenin kişisel hizmetçisimisin bence yemek falan yapma, kendileri yapıp yesinler abi kardeş
sempatiksalakcinni
umarım çok yakında evleniyodurda temelli kurtulursun

Daha şimdiden şikayet ediyo kardeşleri onda kalır diye....Nekadar benciller bir bilseniz...onlar sadece kendilerini düşünüyo...

Daha şimdiden şikayet ediyo kardeşleri onda kalır diye....Nekadar benciller bir bilseniz...onlar sadece kendilerini düşünüyo...

bence sana yaptığı küstah hareketleri eşi ona 1000 defa yapacak bekle gör

senin ahını aldıysa görecektir cezasını
kaydirigubbakcemile2

bence sana yaptığı küstah hareketleri eşi ona 1000 defa yapacak bekle gör

senin ahını aldıysa görecektir cezasını
kaydirigubbakcemile2

Ona ah etmiyorum benim çektiklerimi kimse çeksin istemem ama sadece "ben ne yapmışım" diye bilcek duruma gelsin bilmiyorumkismile

ben kafami dinleyecegim cok kirildim bu tavirlariniza deyip gitsen ailene o zaman zaafinda biraz dusunmelerini soyle
ama esinin bilmesi gereken seyler varsa bildir
odasini temizlemediigni yardim etmedigini patavatsiz oldugunu
dedikodu yaptigini falan

ya sen neden onun odasını temizliyorsun ki o kadar titizsin çekiver kapısını görmezsin allah allah elimi bile sürmezdim takma kafana o yokmuş gibi davran görmezden gel yemek filan yaparken gel yardım et de ne bileyim olmadı az daha sabret evlenincede kapısını bile açma:))

ben senin odani temizlemek zrounda degilim ben elimi vurmasam sen hic bir sey yapmiyorsun tozun pisligin icinde yatiyorsun yat ama kendi evinde yatarsin bu evde odalar temizlenecek diye kizmadinizmi ben aynen oyle derdim guzellikten anlamasaydi

ben kafami dinleyecegim cok kirildim bu tavirlariniza deyip gitsen ailene o zaman zaafinda biraz dusunmelerini soyle
ama esinin bilmesi gereken seyler varsa bildir
odasini temizlemediigni yardim etmedigini patavatsiz oldugunu
dedikodu yaptigini falan

Eşimde biliyo onun neler yaptığını ama sessiz bukonuda o beni dahada delirtiyo.Susuyo sadece susuyo ben konuşuyorum bazen böyle giderse böyle olucak diye hiç sesini çıkarmıyo.Ama bir süre kafamı dinlemek için gidicem yoksa sağlığımdan olucam..

ya sen neden onun odasını temizliyorsun ki o kadar titizsin çekiver kapısını görmezsin allah allah elimi bile sürmezdim takma kafana o yokmuş gibi davran görmezden gel yemek filan yaparken gel yardım et de ne bileyim olmadı az daha sabret evlenincede kapısını bile açma:))

Allah korusun yüzünü görmek isteyen kim:))

ben senin odani temizlemek zrounda degilim ben elimi vurmasam sen hic bir sey yapmiyorsun tozun pisligin icinde yatiyorsun yat ama kendi evinde yatarsin bu evde odalar temizlenecek diye kizmadinizmi ben aynen oyle derdim guzellikten anlamasaydi

diyorum canım hepsini hatta bazen daha kötüleride ama çook rahat bi insan alınmıyo rahatsız olmuyokafamçokkarıştıçileden çıktım gene

valla bir kac gunlugune ailenize gidin tepkinizide verin
belki bir seyler degisir
yoruldugunuzu kaldiramadiginizi genc bir kizin hizmetcisi olmadiginizi soyleyin
bildiklerini yapiyorlarsa sizde caniniza bakin yazik sizede
bu arada hamilemisiniz cocugunuz varmi gorumce kac yasinda (sadece meraktan)

Benciller demişsiniz,eyvah eyvah...
Anlattıklarınızdan aklıma öğrenciliğim geldi..Fıkra gibi olaydı,yani kıssadan hisse...
ılk yıl orada çevrem olmadığından tanımadığım insanlarla ev tutmuştum.
3 kişiydik.ıçimizden biri aynı görümceniz gibi,sanki birşeyi eline alsa eline yapışcak.
Hiçbir iş yapmaz,saçları küveti tıkar almaz,salona fırlattığı bir kazak günlerce orda durur...O biçim yani!
Tabi temizlik ne gezer,aylarca bir iki defa göstermelik yaptı ondan sonra hep ikimiz yaptık...

Neyse,gelgelelim günün birinde öbür ev arkadaşımda isyan bayrağını çekti... Öbürü iş yapmıyor diye bu da iş yapmadı,mantık bu yani :))

Ben tek başıma elimde süpürge toz bezi,kakılmış modundayım :sinifsinif:
En sonunda kendimce ders vermek amaçlı,bende yapmayım bir süre bakalım ikisinden biri yapcakmı diye bir hafta falan durdum öyle...

Bulaşıklar dağ gibi birikti, evin içinde kaybolsam beni bile bulamazdınız o derece dağınık...Her yer toz,ocak batık.. Baktım bunlar hiç rahatsız değil,iş yapmayada niyetleri yok, en sonunda yine o evi temizlemek bana düştü kaydirigubbakcemile3
Yani,bencil insanlara ne derseniz diyin,bulmuşlarsa sizin gibi yapan birini sonuna kadar kullanır.
Görümcenizde o hesap...Düşüncesiz,sorumsuz...Ve ne kadar sinir bozucu olduğunu anlayabiliyorum. Ayol her yaptığı batıyordur size mirmirmirmir

önce bunu yapın kaydirigubbakcemile
sonra odaya götürünalsanaalsanasmile
yetmedimi :mymeka:
anlamamaya devam ederse de :gitme:

Ah Nargilecim ya..(bu arada sana ayrı bir sempatim var söylemeden geçmiyimopuyorumnanaktan)
Ben en çok büyüklere kızıyorum bu durumda..
Anne baba olarak kızlarının kulağını çekmeleri gerek..:olmaz:
Görümcen rahatı bulmuş gider mi hiç?
Ama annesi ayıbı,yanlışı göstermemiş ki?:kızgın:
Allahım yardımcın olsun canım inşallah..
Hemencik evlensin dilerim..:teselli:

Ah Nargilecim ya..(bu arada sana ayrı bir sempatim var söylemeden geçmiyimopuyorumnanaktan)

katılıyorum

bence annesi babası, abisinin evi tabii ki de onda kalacak şeklinde düşünüyodur,:bbo:
öyle olmasa zaten bunlar olmazdı:hulya:

valla bir kac gunlugune ailenize gidin tepkinizide verin
belki bir seyler degisir
yoruldugunuzu kaldiramadiginizi genc bir kizin hizmetcisi olmadiginizi soyleyin
bildiklerini yapiyorlarsa sizde caniniza bakin yazik sizede
bu arada hamilemisiniz cocugunuz varmi gorumce kac yasinda (sadece meraktan)

Gidicem canım belkide bugece,tepkimi nasıl anlayacakları artık onların sorunu...alsanaalsanasmileya o gidecek yada ben olmayacağım.hayır canım hamile değilim kaybettim bebeğimi ve çocuğum yook daha.

canım ya kıyamam sana çok iyi anlıyorum seni tavrını gösterebilen biri diilsin galiba oda sırf karşındakini kırmamak için sabret vee en kısa zamanda evlenip defolmasını bekle...anlamıyrm nasıl inanlar bunlarr düşüncesiz,fesat,içi kötülük dolu,,ayrıca onun misafirliğimi kalmışta evde misafir gbi gezio odasını toplamıo sende toplama odasını bırak pislik içinde dursun kapat kapppısını öle yazık diilmi sana hem çalışıosun hem onunla uğraşıosun bidee.....sabret canım sabret eşinle knş ve kardeşini karşısına alıp knşsun adam gbi en azından saygılı olsun...

Back
X