- 19 Aralık 2014
- 6.792
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.440
- 748
- Konu Sahibi askolottammm
Suratını yicem canım explorer ‘ ım benimAy daha oralara gelemedim bençok yazmayın da okiyim ndjdjd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suratını yicem canım explorer ‘ ım benimAy daha oralara gelemedim bençok yazmayın da okiyim ndjdjd
Senlik birşey yok. Eşinize bunu söyledinizmi hiç? Söylediyseniz o ne dedi.Hayır olmadı neden olsn zaten ayrı şehirlerdeyiz vee nişan süreci olmadan direk evlenip eşimin yanına tayin istedim iki kez bayramda gittik bunlar oldu telefonda konuşuruz hiç bir sorun yok aama gidnce böyleler görmemiş düşüncesiz olduklarını düşünüyorum ama hangi anne oğlu ğelecek diye bir şey hazrlamazki
Allah senin iyiliğini versin ,bir tane de ben yazmış oldumAy daha oralara gelemedim bençok yazmayın da okiyim ndjdjd
Eşimde gitmek istemiyor bu bayramda hatta 3.günü gelecek bilerekSenlik birşey yok. Eşinize bunu söyledinizmi hiç? Söylediyseniz o ne dedi.
Acaba nişan olmadı da direkt evlendiniz diye mi içerlediler bilemedim şimdi. Bir nedeni var gibi duruyor.Hayır olmadı neden olsn zaten ayrı şehirlerdeyiz vee nişan süreci olmadan direk evlenip eşimin yanına tayin istedim iki kez bayramda gittik bunlar oldu telefonda konuşuruz hiç bir sorun yok aama gidnce böyleler görmemiş düşüncesiz olduklarını düşünüyorum ama hangi anne oğlu ğelecek diye bir şey hazrlamazki
Konuya bakamadım bile kavgayı okumaktanAy daha oralara gelemedim bençok yazmayın da okiyim ndjdjd
Kavga kaçıncı sayfada bari ordan başlayayım ncncnKonuya bakamadım bile kavgayı okumaktanBöylesinide ilk kez görüyorum çocukların atışması gibi susmuyorlar.
:)) ay yok hiç sanmam sonuçta beni geçin kendi öz evlatlarıAcaba nişan olmadı da direkt evlendiniz diye mi içerlediler bilemedim şimdi. Bir nedeni var gibi duruyor.
Engelledım sustuKonuya bakamadım bile kavgayı okumaktanBöylesinide ilk kez görüyorum çocukların atışması gibi susmuyorlar.
Relax zaten banlanacan bı dur ayolSoluma canım :)) nefesini tut istemiyorsan
Öyle düşünme bazı yöreler ve insanlar gelenekçidir. Hayırlısı olsun artık:)) ay yok hiç sanmam sonuçta beni geçin kendi öz evlatları
Aman keşke engellesem kafam rahat olurRelax zaten banlanacan bı dur ayol![]()
Çok harika değil mi?Eşimde gitmek istemiyor bu bayramda hatta 3.günü gelecek bilerek
Ben 17. başladım ama kavga önceki sayfalarda da vardı bitmez bilmeyen atışmaKavga kaçıncı sayfada bari ordan başlayayım ncncn
Yok bunlar bedavacı gelenek demek para demekÖyle düşünme bazı yöreler ve insanlar gelenekçidir. Hayırlısı olsun artık
Görgüsüzler diyorum zaten eşimde bizde görünce anladı ailesinin ne olduğunuÇok harika değil mi?bırak ne yaparsa yapsınlar. Insan kendi ogluna birsey yapmazmı? Görgü çok önemli birşey. Görümcen de evden bilerek kaçıyordur. Annesini biliyor işler kendine kalmasın diye. Ama kendi gelince çayını dahi ayagina bekler. Mümkün oldugunca az git. Ne halleri varsa görsünler. Siz yokken de masaları falan kemiriyorlar sanirim
![]()
Sana kötü haberim var Mune abla da seni susturacak yani banlayacakEngelledım sustu
Aynisini sen yapsan arkandan demedikleri kalmaz. En başta o sinsi görümcen. Kim kime bilerek isteyerek birsey yapiyorsa allah en acilinden layık olduklarını versin onlara.Görgüsüzler diyorum zaten eşimde bizde görünce anladı ailesinin ne olduğunu
Yaaa keşke şimdi yapsa o kadar istiyorum inan kiSana kötü haberim var Mune abla da seni susturacak yani banlayacak
bu "müthiş"kavganız yüzünden![]()