Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynisini sen yapsan arkandan demedikleri kalmaz. En başta o sinsi görümcen. Kim kime bilerek isteyerek birsey yapiyorsa allah en acilinden layık olduklarını versin onlara.
Kalmaz kalmaz ben kaynanama ilk tanıştığımda siz değilde sen dedim diye bile lafı olmuştu demedikleri kalmaz

Kalmaz kalmaz ben kaynanama ilk tanıştığımda siz değilde sen dedim diye bile lafı olmuştu demedikleri kalmaz
İlk tanıştığımız insan kim olursa olsun, siz diye hitap etmemiz gerekir.

Görümce kaynana kek böreğine takacağınıza kendinizi biraz geliştirmenizi öneririm.

Başka ilgi alanı bulursan bu kadar takmazsın.

Zorunda değil ki? Herkesin bir hayatı var, gencecik kız, en güzel yaşlarını istediği gibi geçirsin. Osuruk muhabbetleri de evlere şenlik, kreş seviyesinde olmuş.
Aynen geçirsin bacım en güzel yaşları:) 2 saat abisinin yanında otursa aman allahım yılları akıp gider yaşlanır

Ben sizi tutuyorum konu sahibi. Görümcem biz geleceğimiz gün plan yapsa çıksa sürekli tuhaf hissederim. Tutup da mantı açmasınlar ama arada bir gidiyorsanız bir karşılama beklerim. Ne bileyim çayın yanına bir kurabiye de olur.
Misafire hizmet etmek hizmetçi olmaktır mervecim nasıl bunu bilemezsin 😂

Ben sizi tutuyorum konu sahibi. Görümcem biz geleceğimiz gün plan yapsa çıksa sürekli tuhaf hissederim. Tutup da mantı açmasınlar ama arada bir gidiyorsanız bir karşılama beklerim. Ne bileyim çayın yanına bir kurabiye de olur.
Yok yaaa öyle deme yerler seni burda o ergen daha gezsin tozsun :)) boşver

İlk tanıştığımız insan kim olursa olsun, siz diye hitap etmemiz gerekir.

Görümce kaynana kek böreğine takacağınıza kendinizi biraz geliştirmenizi öneririm.

Başka ilgi alanı bulursan bu kadar takmazsın.
Tmm bulayım daaa kayınvalimin cinsliği o ilk tanışma olayı değil beş yıldır tanıyordu beni iş resmiyete binince artislik yaptı yoksa kadinla ben ilk kez tanışıyor değildim

Zorunda değil ki? Herkesin bir hayatı var, gencecik kız, en güzel yaşlarını istediği gibi geçirsin. Osuruk muhabbetleri de evlere şenlik, kreş seviyesinde olmuş.
Tartışma konusunda ki fikrimi söyledim zaten girmeyeceğim tekrar 🤢
Ama şöyle söyleyeyim evinize gelen misafire zorunda olduğunuz için mi ikram yaparsınız gönlünüzden geçerek mi
Bı çay indirse yaşlanacak mi kız ay 😂

Bence bu konuda konu sahibi haklı. Görümce daha ergen diyenler , yok gençliğini yaşasın diyenler , görümce hizmetçimi diyenler size katılmıyorum. Eve gelen birisini ağırlamak hizmetçilik değildir. Bu insanlar her gün orada olsalar tabiki görümce çıksın gezsin ama senede 2 kere gittiklerinde de görümce evden kaçıyorsa bu hatalı bir davranış.
Çayın yanına bir kek çırpmak zor bir şey değil bu karşı tarafa verdiğin değeri gösterir.

Tartışma konusunda ki fikrimi söyledim zaten girmeyeceğim tekrar 🤢
Ama şöyle söyleyeyim evinize gelen misafire zorunda olduğunuz için mi ikram yaparsınız gönlünüzden geçerek mi
Bı çay indirse yaşlanacak mi kız ay 😂
Evet yaşlanır elleri buruşur oysa benim sorunum görümce de değil annesi yaşlı o genç diye onu öne sürdüm aman neyse demekki bundan sonra böyle yapmak lazımmış baksanza herkes öyle diyor ben niye yapıyorum hizmetçimiym ben

Bence bu konuda konu sahibi haklı. Görümce daha ergen diyenler , yok gençliğini yaşasın diyenler , görümce hizmetçimi diyenler size katılmıyorum. Eve gelen birisini ağırlamak hizmetçilik değildir. Bu insanlar her gün orada olsalar tabiki görümce çıksın gezsin ama senede 2 kere gittiklerinde de görümce evden kaçıyorsa bu hatalı bir davranış.
Çayın yanına bir kek çırpmak zor bir şey değil bu karşı tarafa verdiğin değeri gösterir.
Aynen öyle ama böyle düşünmek yanlışmış o bir ergen

Evet yaşlanır elleri buruşur oysa benim sorunum görümce de değil annesi yaşlı o genç diye onu öne sürdüm aman neyse demekki bundan sonra böyle yapmak lazımmış baksanza herkes öyle diyor ben niye yapıyorum hizmetçimiym ben
Bundan sonra gelen misafirime kusura bakmayın size çay veremeyecegim zira ben sizin hizmetciniz değilim diyeceğim :dondurma::deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X