Görümcemü anlayamıyorum

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
kızlar merhabalar benim benden uc yas kucuk bir gorumcem var kendisini severim şeker kzdır yakın zamanda dogum yaptım gelir kalır yardım eder banada cok saygı duyar yada ben oyle sanıyorum ;) cunku son zamanlarda bazı laf sokmalarına sahit oluyorum ben lavabodayken eşime abi sen onceden asla kıyafetinde kırısıklık ıstemezdinn şimdi dedi sustu eşimde ahh ahh dedi neyse dedim sanki ben utuyu mukemmel yapmak zorundaymısım gbi algıladım ustelik ev işleri ortaktır asla kadının gorevi deildir ki çalısan bir bayanım neyse kız kardesime gecenlerde benim en yakın arkadasım hakkında baya laf soylemis onu hic sevemedim bence ablamı kıskanıyor evine gelmeside bi garip ablam neden onu bu kdr cok seviyorki demis ben bunu duyunca ayrı sasırdım ama bsey demedim son olarak laf arasında abisi hakkında konsurken biz eskiden abimle arkadas gbiydik benm dizimde yatardı smdi oylemi yzuume bakmıyor dedi bu kız ne yapmaya calısıyor sizce ? Benim yzuume gulüyor ama acaba benden hoslanmıyormu ? Anlamıs deilim ? Sizce ?

Arkadaşıniz konusunda gorumceniz sizi sanırım paylaşamiyor.ona verdiğiniz değer gorumcenizi kıskandırıyor gibi.gomlek konusunda ise abisi çok baskı yaptıysa zamanında bence size değil ona laf çakmış gibi:) diğer eskisi gibi değiliz abimle konusuna gelince hala abisinin evlenme durumuna alisamamiş.ama alisacaktir bu tarz şeyler olabilir.zamanla o da ogrenicek ama siz mesafeli olun,sizin kirildiginiz bir şey söylerse de kırmadan cevabını verin derim.

Bu baya görümce iyimser bakılacak bi yanı kalmamış .yaptığın ütüye bile laf ediyor kaç yaşında bu kız

kızlar merhabalar benim benden uc yas kucuk bir gorumcem var kendisini severim şeker kzdır yakın zamanda dogum yaptım gelir kalır yardım eder banada cok saygı duyar yada ben oyle sanıyorum :KK66: cunku son zamanlarda bazı laf sokmalarına sahit oluyorum ben lavabodayken eşime abi sen onceden asla kıyafetinde kırısıklık ıstemezdinn şimdi dedi sustu eşimde ahh ahh dedi neyse dedim sanki ben utuyu mukemmel yapmak zorundaymısım gbi algıladım ustelik ev işleri ortaktır asla kadının gorevi deildir ki çalısan bir bayanım neyse kız kardesime gecenlerde benim en yakın arkadasım hakkında baya laf soylemis onu hic sevemedim bence ablamı kıskanıyor evine gelmeside bi garip ablam neden onu bu kdr cok seviyorki demis ben bunu duyunca ayrı sasırdım ama bsey demedim son olarak laf arasında abisi hakkında konsurken biz eskiden abimle arkadas gbiydik benm dizimde yatardı smdi oylemi yzuume bakmıyor dedi bu kız ne yapmaya calısıyor sizce ? Benim yzuume gulüyor ama acaba benden hoslanmıyormu ? Anlamıs deilim ? Sizce ?
Bu gorumceleri kimse anlayabilmis değil bosverin

Amann cok dikkat et bu 3 gune kalmaz seni yastikla bogar :KK48::KK48: ne olabilir ki kiskaniyo evli degil cocugu yok e abisine de duskunse aklinca tatli tatli araya girmeye calisiyo ama yememissin
Ne yapabilir siz izin vermedikce bosanmaniza mi neden olur yahu anca konusur durur siz de cevaplarini ayni onun yaptigi gibi alttan alttan verin

Arkadaşıniz konusunda gorumceniz sizi sanırım paylaşamiyor.ona verdiğiniz değer gorumcenizi kıskandırıyor gibi.gomlek konusunda ise abisi çok baskı yaptıysa zamanında bence size değil ona laf çakmış gibi:) diğer eskisi gibi değiliz abimle konusuna gelince hala abisinin evlenme durumuna alisamamiş.ama alisacaktir bu tarz şeyler olabilir.zamanla o da ogrenicek ama siz mesafeli olun,sizin kirildiginiz bir şey söylerse de kırmadan cevabını verin derim.
Dgru soyluyorsunuz galiba ama ılgınc olan bana yzuume hic terbyeszilk yapmaz sole bole demez hep arkadan duyuyorum yada kuytu kosede konusurken arkamdan baska bseyler dyormu merak edıyorum acıkcası koskanc b yonu var zaten ama abiside ole pek kıymetli deildi evlenmedn once nyyese evlennce kıymete bniyor

kızlar merhabalar benim benden uc yas kucuk bir gorumcem var kendisini severim şeker kzdır yakın zamanda dogum yaptım gelir kalır yardım eder banada cok saygı duyar yada ben oyle sanıyorum :KK66: cunku son zamanlarda bazı laf sokmalarına sahit oluyorum ben lavabodayken eşime abi sen onceden asla kıyafetinde kırısıklık ıstemezdinn şimdi dedi sustu eşimde ahh ahh dedi neyse dedim sanki ben utuyu mukemmel yapmak zorundaymısım gbi algıladım ustelik ev işleri ortaktır asla kadının gorevi deildir ki çalısan bir bayanım neyse kız kardesime gecenlerde benim en yakın arkadasım hakkında baya laf soylemis onu hic sevemedim bence ablamı kıskanıyor evine gelmeside bi garip ablam neden onu bu kdr cok seviyorki demis ben bunu duyunca ayrı sasırdım ama bsey demedim son olarak laf arasında abisi hakkında konsurken biz eskiden abimle arkadas gbiydik benm dizimde yatardı smdi oylemi yzuume bakmıyor dedi bu kız ne yapmaya calısıyor sizce ? Benim yzuume gulüyor ama acaba benden hoslanmıyormu ? Anlamıs deilim ? Sizce ?
allah akil fikir versin biz bunun adina kiskqnclik diyoruz. gecmis olsun canim

Bu baya görümce iyimser bakılacak bi yanı kalmamış .yaptığın ütüye bile laf ediyor kaç yaşında bu kız
23 yasında valla gecen gun ceyizimi cok begendigini ne kdra aldıgımı felan sordu dedm hersey 20bine mal oldu enaz aaaa okdr varmıydı senn ceyiz abla dyor ne sandım ucuz ucuz almadım hc bseyş ben ole dedim yuz felan burusturdu genelde ustunde durmam ama bu aralar gozume batıyor :)

23 yasında valla gecen gun ceyizimi cok begendigini ne kdra aldıgımı felan sordu dedm hersey 20bine mal oldu enaz aaaa okdr varmıydı senn ceyiz abla dyor ne sandım ucuz ucuz almadım hc bseyş ben ole dedim yuz felan burusturdu genelde ustunde durmam ama bu aralar gozume batıyor :)
Gözlemle şimdilik çok önyargılı yaklaşma hepten gıcık olursun sonra :) yaşı küçük sayılır okuyor mu bi iş yapmıyor mu

Gözlemle şimdilik çok önyargılı yaklaşma hepten gıcık olursun sonra :) yaşı küçük sayılır okuyor mu bi iş yapmıyor mu
Yok b yere girdi dayanamadı cıktı ben ıphone aldım gecen sene babasına benimkinin bir üst modelni aldırdı altı ay sonra :) durumları ole iyi deil hani sanırım braz benle yarıstırıyor kendini yada istemsiz kskanclık yapıyır abisi üstüne dusmuyor diye smdı bebekte olunca blemıyprum

Sanırım ya benm merak eddgim bana sevıyormus gbi davranıyor arkamdanmı konsuyor acaba ?
Elinizden geldiğince hüsn-ü zan ile bakın..kötü düşünmeyin.birazda ergenlikten çıkamamış olabilir ve evlendiğinde onunda sizin gibi çocuğu falan olduğunda daha da olgunlaşacaktir eminolun.

Sanırım ya benm merak eddgim bana sevıyormus gbi davranıyor arkamdanmı konsuyor acaba ?
Ya aslında sana değil de abisine de laf sokuyor olabilir. Bazı abiler bekarken anne ve kardeşlerine bu tür konularda kök söktürüp eşine bişey demeyince kardeş de rahatsız olabilir ama senle alakalı olduğundan değil yani madem anlayışlıydın evlenmeden önce bize niye bu anlayışlı yüzünü göstermedin hesabı. Dize yatma vs konusu da aynı bazı insanlar birini görünce diğerini unutuyor bunun seninle değil kocanla ilgisi var bence

Bence iş daha başındayken duymamazlıktan gelmeyin. Anladığınızı ve rahatsız olduğunuzu belli edin. Kırışık gömleğin deyince ben yapamamışım çıkarında sen ütüle abinin gömleğini derdim gülerek. Arkadaşıma ceyizime parama evimin içine kimse karisamaz sevmem ben. Sohbet ederken azıcık kırmadan belli edebilirsiniz. Sonrasi daha vahim oluyor. Bide sakın yalnızken biseyler demeyin. Çok okudum burda söylenmemiş şeyleri söylenmiş gibi gelinlere iftira atan görümceleri kv leri

Ah ahh. İleride ben de buralara konu olacağım belki de :( Küçük abim ile aramızda çok başka bir abi kardeş ilişkisi var. Evlenince nasıl olacak acaba diyorum bazen. Acaba eşi aramızdaki samimiyetten rahatsız olur mu, diye düşünüyorum. Bende abime takılırım evlense ve eski huyları değişse. Her şeyden nem kapan bir yenge ise rahatsız eder beni -ki büyük abimin eşi ablam gibi. Söylediğimiz bir şey de asla art niyet aramayız. Fakat bir gün şuraya girsem ve benimle konuşmak yerine hakkımda böyle şeyler yazmış olsa çok üzülür, samimiyeti keserdim.

Art niyet aranacak bir şey yok. Ütü konusunda abisine takılmış. Arkadaşınızı samimiyetsiz bulmuş olabilir, özellikle bunda kötü niyet aramak tuhaf. Abisinin dizinde yatmasına gelince abisi ile ilişkisi eskiden çok yakınmış demek ki şimdi uzak olunca üzülüyor olabilir. Sizi niye kıskansın da bir üst model telefon aldırsın? Ben de alt model yerine üst model kullanmayı tercih ederim. s8+ kullanıyorum bir senedir, farklı markanın xs max almak istiyorum mesela. Eşim benden sonra s8+ aldı, kesin beni çekemiyor o halde. Buluttan nem kapıyorsunuz gibi.

Back
X