- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi humukulasyon
-
İsim ve şehir adı vermediğin sürece sıkıntı olmazkızlar evet. aklıma takılan ve içime dert olan bu olduhepimiz görümcemizden eltimizden veya kv mizden şikayetlerimzi dertlerimizi anlatıyoruz bu foruma. bazen acımasız oluyoruz gelen yorumlar can sıkıcı olabilior kırıcı olabiliyor haddi aşabiliyor. ama hiç düşünmüyoruz ya o anlattığımız görümcemiz bu forumu okuyorsa? hiç düşündünüz mü bunu? olayları ince detayına kadar anlatıyoruz mesela insanların anlayabilmesi ve mantıklı yorum yapabilmesi için. kırgınlıklarımızı bazen anlatırken sert bi uslup kullanıyoruz. e karşıdaki de salak değilse konuyu okuyunca başına gelip gelmediğini anlayabilir yani. başına böyle bir şey gelen var mı? ya da okuduğu konudaki görümcenin veya eltinin kendisi olduğunu anlayan var mı?
Ay evet ya kocasi gelmisti o çok bombaydibir uyede eltisiyle piknikde olan biseyleri anlatmisti sanirim eltide gelip olayin birde kendi tarafindan olan kismi anlatmisti
birininde kocasi gelmişti heralde ya
Ben bunu nasıl kaçırmışımAy evet ya kocasi gelmisti o çok bombaydi
Bana da söyleyeyin hangi konuydu başlık adı neydi merak ettimAy evet ya kocasi gelmisti o çok bombaydi
bende bir gun burda esimle olan bir tartismamizi anlatiyordum esimde ksrsi koltukta uzaniyo bi baktim adam hepsini okuyoAy evet ya kocasi gelmisti o çok bombaydi
Bu cok bombaymisbende bir gun burda esimle olan bir tartismamizi anlatiyordum esimde ksrsi koltukta uzaniyo bi baktim adam hepsini okuyo
Hatirlamiyorum basligiBana da söyleyeyin hangi konuydu başlık adı neydi merak ettim
Bu cok bombaymis
Benimki de bakip kiziyor , adam senelerdir anlayamadi neden burada olduğumu , isin kotusu her baktiginda korkunc konulara denk geldi , sok oluyor sureklisonra hemen nickimi falan değistim ama eminim yine bakiyodur
Benimki de bakip kiziyor , adam senelerdir anlayamadi neden burada olduğumu , isin kotusu her baktiginda korkunc konulara denk geldi , sok oluyor surekli
yanlis yere konu acmaktan banlandi sanirimKonu sahibine ne oldu yaw...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?