Haklısın ama unutamıyorum söylediklerini erkek çocuğun yok diye başıma kalkmalar babam ev diziyorum diye onlara söylemişti sizce yardımcı olun diye evlenirken satılıksın diye başıma kalktılar ne suçum kendı çocuğuma kendi koydugum isimle cagırmamAraniz daha normalse, sizde biraz normal davransaniz nasıl olur, zaten yilda bir görüp arada bir konuşacağın insanlara bu kadar kin niye, eşinin hiç mi hatri yok bı papatyadan ne olur kavgasını ediyorsun ki, sen gönder yengesi olarak şıklık yap, ben gönderirim görümceme çiçek, hediyeler alırım, sadece özel günlerde değil cani sıkkındr biliyorsam ofisine bı cikolata gönderirim, ne bileyim hoşuma giden bir şey görürüm yakisir diye alırım, karşılığında bı beklentim de yok... Affetmezsin ama bunlar icin kavga çıkarmanın anlamı yok ki, herkes kötü sadece sen de iyi değilsin, sınırını aştirmazsin ama durup dururken gerginlik yaratan da olma...
Amann bir demet papatya alacak sadece boş yere huzur kaçırıyorsunz. Sizden birşey beklememisler ki zaten. Eskiden sesiniz çıkmamış şimdi ona içiniz yanıyor olurda tekrar size bir laf gelirse siz eşinize bırakmadan yırtın ağızlarını böyle mıymıy huzur kaçırmaya gerek yok.Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı benim görümcemin doğum günü biz yurtdışındayız onlar Türkiye’de uzakta olsalarda beni annesinin ismini söylemiyorum diye çok laf carptılar çocuğumun iki ismi var b ve ben söylemiyorum kendi koydugum ismi söyletiyorum bunlar benımle 2 yıl uğraştılar eşimi inandıramıyordum laf soktuklarına sımdi 3 sene geçti normale döndüler ıyı davranıyorlar ve ben unutamıyorum şimdide doğum günü geçen sene görüntülü konusuyolarmıs eşimle elinde 1 tane papatya varmış ben sana daha çoğunu alırım eğer seviyorsan demiş şimdi telde konuşuyorlardı ailecek eşimle annesi kim papatya sözü verdiyse almamış dedi eşime oda nerden buluym oraya gelince alırım dedi hala papatya deyip durdular eşimde teli kapatınca bir papatya siparişi veriymmi dedi bende beni ilgilendirmez sen söz vermişsin bana sorma dedim biliyorum eşimin kardeşi et tırnaktan ayrılmaz ama onca kötülüklerine rağmen eşimin çok yakın davranması sinirimi bozuyor bende eşime dedimki bize karşı hiç hangi çiçeği sever diye düşünmezsin masallah ailene gelince her adeti bilirsin oda sinirlendi anlattı elinde bi papatya vardi bende topuyla alıym seviyorsan demiştim dedi günahımı alıyon dedi benimde iki çocuğum var doğum günlerini önemsemezler kutlarlar sadece bende eşimle konuşmuyorum sert davrandı onun yüzünden diye
Aranız normale dönmüş zaten iyide davranıyorlarmış neden bu kadar kin tutuyorsunuz kötülük yaptılar demişsiniz De alt tarafı bir isim siz yine koyduğunuz isimle hitap etmişsiniz ki normal olan o zaten onlarda artık kabul etmişler size karışmıyorlar sanırım şunu istiyorsunuz eşim ailesi ile tamamen konuşmasın görüşmesin almak istediği hediye alt tarafı bir buket çiçek bunun için kavga etmek ne kadar doğru.Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı benim görümcemin doğum günü biz yurtdışındayız onlar Türkiye’de uzakta olsalarda beni annesinin ismini söylemiyorum diye çok laf carptılar çocuğumun iki ismi var b ve ben söylemiyorum kendi koydugum ismi söyletiyorum bunlar benımle 2 yıl uğraştılar eşimi inandıramıyordum laf soktuklarına sımdi 3 sene geçti normale döndüler ıyı davranıyorlar ve ben unutamıyorum şimdide doğum günü geçen sene görüntülü konusuyolarmıs eşimle elinde 1 tane papatya varmış ben sana daha çoğunu alırım eğer seviyorsan demiş şimdi telde konuşuyorlardı ailecek eşimle annesi kim papatya sözü verdiyse almamış dedi eşime oda nerden buluym oraya gelince alırım dedi hala papatya deyip durdular eşimde teli kapatınca bir papatya siparişi veriymmi dedi bende beni ilgilendirmez sen söz vermişsin bana sorma dedim biliyorum eşimin kardeşi et tırnaktan ayrılmaz ama onca kötülüklerine rağmen eşimin çok yakın davranması sinirimi bozuyor bende eşime dedimki bize karşı hiç hangi çiçeği sever diye düşünmezsin masallah ailene gelince her adeti bilirsin oda sinirlendi anlattı elinde bi papatya vardi bende topuyla alıym seviyorsan demiştim dedi günahımı alıyon dedi benimde iki çocuğum var doğum günlerini önemsemezler kutlarlar sadece bende eşimle konuşmuyorum sert davrandı onun yüzünden diye
ne alaka ya kötü davrandiysa size kötü davranmis. o da laf sokmus. toksik tc ailelerinde gayet dogal birseybiliyorum eşimin kardeşi et tırnaktan ayrılmaz ama onca kötülüklerine rağmen eşimin çok yakın davranması sinirimi bozuyor bende eşime dedimki bize karşı hiç hangi çiçeği sever diye düşünmezsin masallah ailene gelince her adeti bilirsin
Ne anlatıyorsunuz, vallahi bir şey anlamadım ama saçma sapan bir şey olduğu kesinMerhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı benim görümcemin doğum günü biz yurtdışındayız onlar Türkiye’de uzakta olsalarda beni annesinin ismini söylemiyorum diye çok laf carptılar çocuğumun iki ismi var b ve ben söylemiyorum kendi koydugum ismi söyletiyorum bunlar benımle 2 yıl uğraştılar eşimi inandıramıyordum laf soktuklarına sımdi 3 sene geçti normale döndüler ıyı davranıyorlar ve ben unutamıyorum şimdide doğum günü geçen sene görüntülü konusuyolarmıs eşimle elinde 1 tane papatya varmış ben sana daha çoğunu alırım eğer seviyorsan demiş şimdi telde konuşuyorlardı ailecek eşimle annesi kim papatya sözü verdiyse almamış dedi eşime oda nerden buluym oraya gelince alırım dedi hala papatya deyip durdular eşimde teli kapatınca bir papatya siparişi veriymmi dedi bende beni ilgilendirmez sen söz vermişsin bana sorma dedim biliyorum eşimin kardeşi et tırnaktan ayrılmaz ama onca kötülüklerine rağmen eşimin çok yakın davranması sinirimi bozuyor bende eşime dedimki bize karşı hiç hangi çiçeği sever diye düşünmezsin masallah ailene gelince her adeti bilirsin oda sinirlendi anlattı elinde bi papatya vardi bende topuyla alıym seviyorsan demiştim dedi günahımı alıyon dedi benimde iki çocuğum var doğum günlerini önemsemezler kutlarlar sadece bende eşimle konuşmuyorum sert davrandı onun yüzünden diye
Kendi sectigin ismi kullanıyorsun dimi, kim ne kullanırsa kullansın, gönülleri olsun ne olacak, kaç kere söyleyecekler o adı, kaç kere goruyorlar, koymasaysin o zaman, her neyse normale döndük dedin geçmişte kalmış, Adı ustunde geçmiş... Böyle şeyler için suyu bulandirirsan ciddi bı sıkıntın olduğunda eşin seni ciddiye alır mı zannediyorsun, sal biraz, bı demet çiçek yani, bunun kavgası mi edilir, kendimi böyle birşey için asla küçük düşüremem, kıskanç gibi görünüyorsun böyle anlatıncaHaklısın ama unutamıyorum söylediklerini erkek çocuğun yok diye başıma kalkmalar babam ev diziyorum diye onlara söylemişti sizce yardımcı olun diye evlenirken satılıksın diye başıma kalktılar ne suçum kendı çocuğuma kendi koydugum isimle cagırmam
Onların gözü görmeyecek kulağı duymayacak sen kocanla kötü olduğunla kalacaksın.Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı benim görümcemin doğum günü biz yurtdışındayız onlar Türkiye’de uzakta olsalarda beni annesinin ismini söylemiyorum diye çok laf carptılar çocuğumun iki ismi var b ve ben söylemiyorum kendi koydugum ismi söyletiyorum bunlar benımle 2 yıl uğraştılar eşimi inandıramıyordum laf soktuklarına sımdi 3 sene geçti normale döndüler ıyı davranıyorlar ve ben unutamıyorum şimdide doğum günü geçen sene görüntülü konusuyolarmıs eşimle elinde 1 tane papatya varmış ben sana daha çoğunu alırım eğer seviyorsan demiş şimdi telde konuşuyorlardı ailecek eşimle annesi kim papatya sözü verdiyse almamış dedi eşime oda nerden buluym oraya gelince alırım dedi hala papatya deyip durdular eşimde teli kapatınca bir papatya siparişi veriymmi dedi bende beni ilgilendirmez sen söz vermişsin bana sorma dedim biliyorum eşimin kardeşi et tırnaktan ayrılmaz ama onca kötülüklerine rağmen eşimin çok yakın davranması sinirimi bozuyor bende eşime dedimki bize karşı hiç hangi çiçeği sever diye düşünmezsin masallah ailene gelince her adeti bilirsin oda sinirlendi anlattı elinde bi papatya vardi bende topuyla alıym seviyorsan demiştim dedi günahımı alıyon dedi benimde iki çocuğum var doğum günlerini önemsemezler kutlarlar sadece bende eşimle konuşmuyorum sert davrandı onun yüzünden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?