- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi capricorn87
Eger esiniz bunu ilerde yüzünuze vurmayacaksa konusmayin ve özrunu kabul etmeyin derim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ailem böyle değil.hatta babamın ve esimin ailesi de..ailem boyle bile olsa çocuğumu bu şekilde yetistirmezdim.orasi ayri.Mevzu siz ben ya da bir elin parmagini aşmayacak sayıdaki örnekler değil... Kabul etmeseniz de hirslanmam saygı duyarım dusuncenizr...açılan konulara bakın...Tabii ki gördüğüm örnekler buradakilerle sınırlı değil...ablalarım ,kuzenlerimHayır...
Geleneksel Türk Aile yapısı böyle değil!
Kabul etmiyorum maalesef.
En azından benim aile yapım böyle değil.
Çocuklarımı da bu şekilde yetiştirmeyeceğim.
Geleneksel aile yapısı denildiğinde, ben kendi aileme ve özüme bakıyorum.
Kötü bir babaannem vardı evet, ortalığı karıştıran.
Anaç bir annanem vardı tüm evlatlarına kol kanat geren.
Ama öyle ya da böyle bir birimizi sayardık, bir birimize konuşurken dikkat ederdik.
Sarf edilen kelimelere özen gösterirdik, aile içerisinde saygıyı aşmazdık.
Hayatımda travmatik bir çok şey yaşadım ancak dönüp baktığımda genel anlamda ilişkilerimizde saygılıydık.
Hala öyleyim ve aksini yaşamayı reddediyorum.
Kayınvalidem ile sorunlarım çok oldu, ancak saygı çizgisini aşmadım hiç bir zaman ve aşılmasına müsade etmedim.
Eşim ile de kavgalarım çok oldu, her evlilikte olduğu gibi, iyi kötü bir çok şey yaşadık ama saygımızı aşmadık.
Bence "Geleneksel Türk Aile yapısı" diye kalıplaştırıp bu şekilde "nasılsa böyle "diyerek kabullenmemek gerek.
Geleceğimiz için, insani değerlerimiz için....
Saygı herşeyin temeli...
OO WhatsApp konuşmalarını aldım kardesimden şimdi ...diyoki bizden özür dilesin ..
Şimdi cevap vermemek daha doğru belki ama içimdeki sinire de engel olamıyorum sizce bu ekran görüntülerini alıp bu lafları sen affeder mıydın ben affedeek kadar midesiz değilim benimle muhatap olabilmek için önce ailemden özür dilemek zorundasın vs gibi yazayım mi ??bu arada annem ve kardeşlerim asla aramasın diyor mesajla dilettirecegim mecbur ki diyorum ya ailemde ayrı bı olay artık onlarda çok gözümde yok
Bu da güzelmiş :))O
Bence; O ekran görüntülerini o na gönderin. Pardon da hangi lafına istinaden özür dilediğini anlamadım işaretleyip bana geri gönderirmisin deyin
Canım. Hiç umursama be hali varsa görsün. Sen onu yok say ve mesajini da ciddiye alma. Mesajla bile olsa ailenle yüz-göz etme o insanı hiç.esergry evet sizin dediğiniz az bile kalıyor aslında bin katını hakediyo özür konusu sanırım nefsim e yenik düşüyorum bu konuda o yüzden kafamda bu düşünce yani özür dileyince birşey olmayacak
Eşim oo zmire birkaç gün de olsa gitmemi ,onun hatri için yapmamı rica ettiğini söyleyip duruyor ve birgün elbet karşı karşıya geleceğiz sanırım önceden sorun çozulsun yüzyüze geldiğimizde tekrar bunlar yaşanmasın diye yapiyo sanırım ondan da nefret ediyorum artık