görümceniz kıyafetlerinizi siz görmeden alsa saklasa..yok dese..

figan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
527
4
96
Sivas
evet arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi 18 yaşındaki görümcem sürekli onlara gittiğimizde neyimi beğense alıyor saklıyor,ben yokken giyiyor,sorunca yok diyor..artık canıma tak etti..ben adını hırsızlık koyunca suçlu oldum.eşimde işin tuhaf yanı ondan olup senin çaputlarına kalmadık biz dedi..ama eşim kendi eşyalarını erkek kardeşi kullanınca hemen uyarıyor,dikkatli giy,ya da şu pahalı onu giyme vs..onların malı kıymetli,ama benimki düpedüz çalınıyor,tepki verince ben suçlu,adım deli,hasta vs..şu an kopma noktasındayız..daha bi çok konu varda son noktaya getiren bu oldu..ailesi daha önemliymiş,ne yaparsa yapsın kardeşiymiş..yani tahrikkar konuşmalar,dışlamalar,ezmeler..

ben mi abarttım arkadaşlar sizce kıyafet işini? yani bu kadar çiğnenemez insan ne bileyim yaa..istese veriyodum,alıyodukta kendisine bişeyler..ve şimdi eşimle ayrılma noktasında olduğumuz için çok mutlu hanımefendi..

iyide senin kıyafetin sonuçta birileriyle paylaşmak zoruna degilsin ki senin kardeşin olsa neyse dicem.. ki izinsiz alması ayrı bi dengesizlik..
ezdirme kendini bu kadar ne biçim kelimeler öyle
tavrını koymalısın hem eşine hem görümcene..

kıyafetlerin ödünç verilmesine kesinlikle karşıyım..sevmem ben böyle şeyleri
olurmu öyle birşey ya
resmen hırsızlık yapmış
ne diyeceğimi bilmiyorum..

çok haklısınız resmen hırsızlık bunun adıkimseyle ortak kullanmak zorunda değilsin....tepkini koy tabiki de ailesine de kızınız hırsızlık yapmaya başladı maazallah başka şeylerimide çalmasın diye ki ciddiyim yani eşin birşey yapğmıyrsa sen yap o geldiğinde odaınızı kilitle

ne demek senden habersiz birşeyinin alınması saklanması ve yok denmesi düpedüz hırsızlık

bunun adı düpedüz HIRSIZLIK....
kim ne derse desin...
sen hiçbişeyini kimseyle paylaşmak zorunda değilsin...
önce ailesiymiş demek.....
hadi yaaaaa...
evlenmeseymiş o zaman...
sallıyo bakma ayrılamaz..
benim eşimde böyleydi 1 yıl önce...
sonra yedi kazığı oturdu..
şidi kimsem yok senden başka diyo...
1 gün anneme gitsem kalmaya ağlıyo telefonda özledim diye...
no panic....
hiçbişey yapamaz

ah canım yaa keşke dediğin gibi tavrımı koyduğumda kaale alınsa..o kadar hayati önemimi varmışta büyütüyormuşum..ben bu konunun önüne geçemedim,kız laftan anlamadı,yapma dedim,izin iste dedim tamam dedi..ama gene yaptı gene yaptı..yüzsüzlükte var yani..hastalık falanmı demeyin çünkü değil bilinçli yapıyor..

aslında asıl canımı sıkan eşimin bana ceza ona ödül vermesi bu davranış neticesinde..sözün bittiği yer oldu resmen..

şimdi biraz düşündümde, eşimde birşey dememiş olsaydı ben artık kaynanama söylerdim bu durumu

merak ettim canım eşin nasıl değişti. ben de yeni evliyim.benim eşim de konu sahibinin eşi gibi gün gibi aşikar olan şeyleri kabul etmeye yanaşmıyor . neler yapılabilir bu konuda?
konu sahibi bu konuyu buraya açıp sormana bile gerek yok. görümcen düpedüz hırsız,bal gibi işte.. hasta olan sen değilsin,eşin hasta canım senin..

tatlım benim ya:) seni elini beline koymuş konuşurken hayal ettim birden,gülümsettin beni valla moralim sıfırken..
kayınvalidemlere girerken ayakkabılarımı elime alıp bavula koyacak kadar,bavuldaki eşyaları sürekli kontrol edecek kadar paranoyak etti bu kız beni yaa..böyle bir şey olamaz..ama sevgili eşim..eksik olmasın(!)..sen napıyosun diyeceğine aferin dedi resmen,birde onun yanında hakaret yedim..ay çıldırcam yaaaaaaaa..ooof of

Son düzenleme:

biliyorum tatlım sağolasın..ama o kadar tavırlarının arkasında duruyor ki,gerçekten benmi abarttım dedim en son aslında ne olduğunu bile bile..neyse en azından dertleşmiş oluyorum sizlerle,değerli görüşlerinizle..

kız bilerek yapıo gibi. gerçekten adı hırsızlık. istemio bile alıo demek neler var yaa. ödüm kopuyo şöyle bişeye denk gelicem diyee evlenince :)

şimdi biraz düşündümde, eşimde birşey dememiş olsaydı ben artık kaynanama söylerdim bu durumu

onuda dinlemezki..çok sinsi herşeyi kılıfına uyduruyor..umursamazlık yapıp,işinin görüldüğüne bakıyor kız..eee abiside yanında olunca tabi..

Görümceenin yanında kaşın kaşın kaşınnnn sonra doktora gittim bulaşıcı çok tehlikeli mantar hastalığım varmış de bakalım alıyormu eşyalarını bidaha

senın yine gorumcen yapıyormus benim öz ve öz kardesim benım kıyafetlerımı arkadaslarına satmıs benım durumum daha kotu.. 3 aydır konusmuyorum bu durum yuzunden o ayrı sımdı dolabımın yanından gecemıyor gecemezde

canım ben ilk evlendiğimde görümcem hırkamı beğendi ne bileyim deri ceketimi beğendi giymek istedi.ben vermedim.onlara garip gelebilir fakat ben bir başkasının kullandığı şeyi giyemem dedim.bizim ailede herkesin kıyafeti ayrıdır.kardeşin değil sonuçta.örneğin benim eşimin kıyafetlerini ancak kardeşi giyebilir ama benimkileri giyemez.üşeyene her zaman yedekte hırkam ceketim vardır.banyoya gireceğe ayrı havlum,terliğim,pijamam,tarağım her zaman vardır.kuralı baştan koymalısın.kimse kimseye saygı duymuyor sonra..eşlere bu tarz konularda dert yandığımızda 5 kuruşluk şey için yaptığına bak ben sana alırım derler.sorun 5 kuruş 10 kuruşluk şeyler değil.bunu yapan insan 3 kağıtçılıktan başka şey yapmıyor.güya kendince karda..

Son düzenleme:

Azıcık da ben güldüreyim seni :)

Şu an görümcemle aram iyidir ama ilk evlendiğimizde ben de benzer şeylerle karşılaştım..
Bir gün gömleğim gider, bir gün eteğim, bir gün çorabım, bir gün pantolonum vs..
Artık gına gelmişti bana, onlarda kaldığım her gün evime eksik kıyafetle gidiyordum,
ama eşime söylemeye çekiniyordum.

Sonra, günlerden bir gün kendi yöntemimle çözeyim ben bu işi dedim, hani belki utanır diye..
Senin yaptığın gibi ayakkabı dahil neyim varsa oraya götürdüğüm valizime koydum.(Ufak tefek, şirin, kırmızı, parlak valizim)
Akşam yemeği, sohbet, muhabbet vs. uyku..
Ertesi gün bir uyandım ne göreyim! Kıyafetlerim ortalık yerde, benim valizin yerinde yeller esiyor,
Hatun kişi okuldan sonra, arkadaşına gidecekmiş akşamda orada kalacakmış, o yüzden sabah içini olduğu yere boşaltmış, valizi almış gitmiş..

haklısın valla sonuna kadar deli olurum.ben çok özenli giyerim ve kıyafetlerimi hep çok severek alırım.öylesine alışveriş yapmam yani çok sinir bozucu.mantar işi akıllıca.

ay allah iyiliğiniizi versin kızlar yaaaaaaa:)))

seninkide ayrı bir terane vallahi:))

işe valizle son noktayı koymuş..bozmayın kafamı valiziyle alırım he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…