iyide senin kıyafetin sonuçta birileriyle paylaşmak zoruna degilsin ki senin kardeşin olsa neyse dicem.. ki izinsiz alması ayrı bi dengesizlik..
ezdirme kendini bu kadar ne biçim kelimeler öyle
tavrını koymalısın hem eşine hem görümcene..
bunun adı düpedüz HIRSIZLIK....
kim ne derse desin...
sen hiçbişeyini kimseyle paylaşmak zorunda değilsin...
önce ailesiymiş demek.....
hadi yaaaaa...
evlenmeseymiş o zaman...
sallıyo bakma ayrılamaz..
benim eşimde böyleydi 1 yıl önce...
sonra yedi kazığı oturdu..
şidi kimsem yok senden başka diyo...
1 gün anneme gitsem kalmaya ağlıyo telefonda özledim diye...
no panic....
hiçbişey yapamaz
bunun adı düpedüz HIRSIZLIK....
kim ne derse desin...
sen hiçbişeyini kimseyle paylaşmak zorunda değilsin...
önce ailesiymiş demek.....
hadi yaaaaa...
evlenmeseymiş o zaman...
sallıyo bakma ayrılamaz..
benim eşimde böyleydi 1 yıl önce...
sonra yedi kazığı oturdu..
şidi kimsem yok senden başka diyo...
1 gün anneme gitsem kalmaya ağlıyo telefonda özledim diye...
no panic....
hiçbişey yapamaz
merak ettim canım eşin nasıl değişti. ben de yeni evliyim.benim eşim de konu sahibinin eşi gibi gün gibi aşikar olan şeyleri kabul etmeye yanaşmıyor . neler yapılabilir bu konuda?
konu sahibi bu konuyu buraya açıp sormana bile gerek yok. görümcen düpedüz hırsız,bal gibi işte.. hasta olan sen değilsin,eşin hasta canım senin..
şimdi biraz düşündümde, eşimde birşey dememiş olsaydı ben artık kaynanama söylerdim bu durumu
çok zekice gerçkten yürekten tebrik ediyorum seniGörümceenin yanında kaşın kaşın kaşınnnn sonra doktora gittim bulaşıcı çok tehlikeli mantar hastalığım varmış de bakalım alıyormu eşyalarını bidaha
tatlım benim ya:) seni elini beline koymuş konuşurken hayal ettim birden,gülümsettin beni valla moralim sıfırken..
kayınvalidemlere girerken ayakkabılarımı elime alıp bavula koyacak kadar,bavuldaki eşyaları sürekli kontrol edecek kadar paranoyak etti bu kız beni yaa..böyle bir şey olamaz..ama sevgili eşim..eksik olmasın(!)..sen napıyosun diyeceğine aferin dedi resmen,birde onun yanında hakaret yedim..ay çıldırcam yaaaaaaaa..ooof of
Azıcık da ben güldüreyim seni :)
Şu an görümcemle aram iyidir ama ilk evlendiğimizde ben de benzer şeylerle karşılaştım..
Bir gün gömleğim gider, bir gün eteğim, bir gün çorabım, bir gün pantolonum vs..
Artık gına gelmişti bana, onlarda kaldığım her gün evime eksik kıyafetle gidiyordum,
ama eşime söylemeye çekiniyordum.
Sonra, günlerden bir gün kendi yöntemimle çözeyim ben bu işi dedim, hani belki utanır diye..
Senin yaptığın gibi ayakkabı dahil neyim varsa oraya götürdüğüm valizime koydum.(Ufak tefek, şirin, kırmızı, parlak valizim)
Akşam yemeği, sohbet, muhabbet vs. uyku..
Ertesi gün bir uyandım ne göreyim! Kıyafetlerim ortalık yerde, benim valizin yerinde yeller esiyor,
Hatun kişi okuldan sonra, arkadaşına gidecekmiş akşamda orada kalacakmış, o yüzden sabah içini olduğu yere boşaltmış, valizi almış gitmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?