Görümcenizle aranız nasıl?

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?

Canım onu gorumce olarak görme be şuan.. Yani tabi görümce ama, gerçekten lise 2 de aklımız nasıl beş karış havadaydi onu hatirla. Yani bence o şuan kendisini görümce gibi hissetmiyordur bile. Benim görümcemin kızı lise iki ye gidiyor. Gerçekten çocuk geliyor bana. Fazla beklentiye girmemelisin

Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
ergen oo daha boswer;)

Benim de görümcelerimden biri 16-17 yaşlarında. O da bazen bi onlara gittiğimizde yanıma gelip hoşgeldin demiyor ama soğuk da değil. Diğer zamanlar sohbet ederiz. Bizim eve gelir kalır. Playstation falan oynarız. 16-17 yaş tabi ki küçük bir yaş değil ama bence büyük de değil. Benim görümcem seninki gibi olsa çok da sorgulamazdım ben. Dediğim gibi bazen hoşgeldin demiyor bize. Ben sormadım kendi kendime neden hoşgeldin demiyor diye. Olgun değil sonuçta. Düşünceleri tam oturmamış yerine. Çok takma bence. Sana bir düşmanlığı olacak değil. Maximum kıskanıyordur. Ondan da bsey olmaz. Senin küçüğün sonuçta 😊

Gerçekten o kadar gereksiz şeylere o kadar anlam yüklemişsiniz ki. Görümcelerimle aram iyi. Bana hoşgeldin demeseler umrumda olmaz. Samimi olmaya çalışmama zaten gerek yok görümcemle abla kardeş ilişkisi kurmak veya arkadaş olmak gibi bir niyetim yok çünkü. Kendiliğinden kimyan tutarsa iyi olursun yoksa bu bir mecburiyet değil. Kaldı ki sizin görümceniz lisede. Sizin olgun davranmanız gerekirken siz de çocukluk ediyorsunuz. Söylediği cümle bana rahatsız edici gelmedi. Annenizin lafının aynısını söylemiş işte. Gerçekten çok mu önemli görümcenizle aranızın nasıl olduğu?

Görümceniz çocuk değil evet ama ergen😂Yani davranışlarının pek mantıklı olmasını beklemeyin. Okulda bir şey olmuştur; hoşlandığı çocuk başka kızla konuşmuştur; kankileriyle sorun yaşamıştır...İdare etmek zorunda değilsiniz evet ama bu tip şeyleri de büyütmeyin. Bundan sonra daha mesafeli davranırsınız olur biter.

Öyle demeyin alındım işte :) Bana hiç çocuk gelmiyor görüntüsü konuşmaları :)
Benimde kendimden 10 yaş küçük görümcem var şuan 21 yaşında, birkaç yıldır bana tavırlı, birarda olduğumuzda kafasına eserse konuşur bir bakmışım bir şeylere kafayı takmış. Gülüyorum bu hallerine 😅 hiç sorun etmiyorum. Sizde boşvern ,kendi nisaniniza düğününüze odaklanın.

Birde abisine söylemişsiniz oda ona diyecek şimdi birşeyler size iyice gard alır söylim, ergen zaten, nasıl başlarsa öyle gidermiş, sevgilin/nişanlın/eşin ile hayatına giren o olmasa girmeyecek olan insanlara fazla anlam yüklüyorsunuz:işsiz:

16,17 yasindaki kiz sizinle nasil kaynassin Allah askina.Hangi konuda sohbet edebileceksiniz?dugun hazirliklarindan anlamaz,ee dedikodu cagida degil.Okulu ile ilgili de sohbet acamaz,ortak alaniniz yok yani.Karakter olarakda biraz soguksa yapicak birsey yok.Eger ortaligi karistirma gibi huylari yoksa ergenlik deyip gormezlikten gelin

ooo cidden cocuk ve akli tam ermeyen yasta.. yani " ben yengeme sunu dersem hatali olur, beni yanlis anlar" vs.diye dusunemez ki daha. olgunlasmasi lazim.. siz bence ona hic ama hic kirilmayin, size karsi yanlis bir tavri olursa nazikce uyarabilirsiniz, simdiki nesil boy pos olarak masallah iri olduklarindan , biraz yetiskin gibi durabiliyorlar gercekten ama :)

Back
X