Görümcesinden dertli olanlar...

dediğin olaya katılıyorum. hep kadınların alttan alamsını bekliyorlar. neden yani? erkek demek güç mü demek? kadın erkeksiz yapamazmı? heleki annelere bu konuda çok üzülüyorum sizlerde bir bayansınız neden halada kadın alttan alsın diyorsunuz değilmi ama. dizlerimin üstünde yaşayacağıma, ayaklarımın üstünde ölürüm diye bi laf varya tam benlik. alttan alan taraf olamam madem erkekler o kadar güçlüler onlar alttan allsınlarda çektrmesinler bize. çok akıl vermesinler, çok karışmasınlar, kadınlardan daha çok dırdır etmesinler, onlardan önce yokmuşuz gibi akıl vermesinler ve dha bir sürü şey.

evet canım benziyoruz bencede seden böyle düşüyorsan. yaşasın kk :)

"dizlerimin üstünde yaşayacağıma, ayaklarımın üstünde ölürüm" tam nokta atışı olmuş vallahi.
Fedakarlık sabır anlayış hepsi karşılıkdır, yoksa ewlilik değil enayilik olur.

dediğin olaya katılıyorum. hep kadınların alttan alamsını bekliyorlar. neden yani? erkek demek güç mü demek? kadın erkeksiz yapamazmı? heleki annelere bu konuda çok üzülüyorum sizlerde bir bayansınız neden halada kadın alttan alsın diyorsunuz değilmi ama. dizlerimin üstünde yaşayacağıma, ayaklarımın üstünde ölürüm diye bi laf varya tam benlik. alttan alan taraf olamam madem erkekler o kadar güçlüler onlar alttan allsınlarda çektrmesinler bize. çok akıl vermesinler, çok karışmasınlar, kadınlardan daha çok dırdır etmesinler, onlardan önce yokmuşuz gibi akıl vermesinler ve dha bir sürü şey.

evet canım benziyoruz bencede seden böyle düşüyorsan. yaşasın kk :)

Bunlar bize ders olacak evlatlarımızı yetiştirirken buna dikkat edeceğiz.
Bence kadın erkeksiz yapar erkek kadınsız yapamaz hele kadının eli ekmek tutuyorsa erkeksiz pekte güzel yapar ;)

"dizlerimin üstünde yaşayacağıma, ayaklarımın üstünde ölürüm" tam nokta atışı olmuş vallahi.
Fedakarlık sabır anlayış hepsi karşılıkdır, yoksa ewlilik değil enayilik olur.

kesinlikle canım. ikisini karıştırmamak laızm. zaten eşi bıraktım, yok eşinin arkadaşı yok eşinin abladı, yok görümcesi bir sürü külfet yüklüyorlar bize. görünmeyen o kadar çok fedakarlıklarımız varki halada ne yaptınki diyor erkekler. sanırsın kendileri dağları delmişler. topikte nerden nereye geldi. ama bunların hepsi görümceler yüüznden. görümcelere ölüümmm :9::9::47:

Bence kadın erkeksiz yapar erkek kadınsız yapamaz hele kadının eli ekmek tutuyorsa erkeksiz pekte güzel yapar ;)

kesinlikle ederiz canım. kendine güvenen bireyler yetiştireceğiz Allahın izniyle. eskiler iş yok güç yok ekmek yok baba evinede dönülmez diyerek çok şeye katlanmaış ama artık bunların hiçbirinin derdi yok. iş var, güç var, ekmek var en önemlisi kendine güven var. artık hayatın değerini biliyoruz, kendimize önem veriyoruz. her ne kadar teknolojiye (hormon,gdo vs) yenik düşsekte..

Yapar tabi, yeterki kendine güvensin. Wallahi evlilikde para gibi 2 yüzlü, dışı eli içi beni yakar cinsinden :)

kesinlikle canım. ikisini karıştırmamak laızm. zaten eşi bıraktım, yok eşinin arkadaşı yok eşinin abladı, yok görümcesi bir sürü külfet yüklüyorlar bize. görünmeyen o kadar çok fedakarlıklarımız varki halada ne yaptınki diyor erkekler. sanırsın kendileri dağları delmişler. topikte nerden nereye geldi. ama bunların hepsi görümceler yüüznden. görümcelere ölüümmm :9::9::47:

ahah deli :) görümcenin görümcesi yokmu oda ondan çekse ya :)

ahah deli :) görümcenin görümcesi yokmu oda ondan çekse ya :)

tatlım var hem görümcesi hemde eltisi. hemde kaç tane sayısını bile bilmiyorum. eşi toplamda 7 kardeş falan heralde. ben 2 görümce 2 de elti biliyorum diğerlerinden haberim yok. ama görümceleri ezik onun biraz. zaten 1i ondan küçük evli ve kocasıyla çok sorunlu yani zaman ayırıp ona çektiremez. diğeriylede görüşmüyor heralde pek sık haberim yok. Anam ya bana bulaşmasında benimki o çekmişmi çekmemişmi umrumda değil. 29 yaşın verdiği oldunluğu kaldırsın yetr. dahada bişey istemem :37:

ya bu arada ben aşağıdaki simgelere tıklayarak ekleyemiyorum metnin içine manuel yapıyorum sizde de o sorun varmı yoksa direk alttaki gülücük vs işretlere tıklayınca hemen giriyormu metnin içine?

hayırlu olsun canım, darısı basıma :)

canım senin 2 kalpli olmana 252 mesajın kalmış. yarılamışsın yani yolu. 2 mesajdan sonra nergis olursun. 250 mesajdan sonrada 2 kalpli. heyyooo yetiş bana bekliyorum :10::10:
bende 5 kalpli olanlara imöreniyorum hep. benimde onlar da darısı başıma. durmak yok, parmaklar çalışsın :6::6:

tatlım var hem görümcesi hemde eltisi. hemde kaç tane sayısını bile bilmiyorum. eşi toplamda 7 kardeş falan heralde. ben 2 görümce 2 de elti biliyorum diğerlerinden haberim yok. ama görümceleri ezik onun biraz. zaten 1i ondan küçük evli ve kocasıyla çok sorunlu yani zaman ayırıp ona çektiremez. diğeriylede görüşmüyor heralde pek sık haberim yok. Anam ya bana bulaşmasında benimki o çekmişmi çekmemişmi umrumda değil. 29 yaşın verdiği oldunluğu kaldırsın yetr. dahada bişey istemem :37:

ya bu arada ben aşağıdaki simgelere tıklayarak ekleyemiyorum metnin içine manuel yapıyorum sizde de o sorun varmı yoksa direk alttaki gülücük vs işretlere tıklayınca hemen giriyormu metnin içine?

benimkide 30 yaş üstü ve kendini eğitememiş bi eğitimci ne yazık ki böyle insanlar imtihan olsun diye karşımıza çıkıyor sanırım.

canım senin 2 kalpli olmana 252 mesajın kalmış. yarılamışsın yani yolu. 2 mesajdan sonra nergis olursun. 250 mesajdan sonrada 2 kalpli. heyyooo yetiş bana bekliyorum :10::10:
bende 5 kalpli olanlara imöreniyorum hep. benimde onlar da darısı başıma. durmak yok, parmaklar çalışsın :6::6:

ay ben bu sistemi bilmiodumn yehuuu
ne kadar kalp o kadar kıdem :)
yaşasın KK :)

son yazdığın 2 mesajada katılıyorum arkadaşım :32:
gelsin kalplerrr euheuueee bu arada sende nergis oluvermişin haydin gözün aydın :46:

Yeni kaplleriniz hayırlı olsun.
En kıdemli ben miyim yani şimdi?:27::27:

gelinliğini benle aldı, mobilyalarını da benim aldığım yerden aldı. hatta giderken sneinkilerin aynısından alsam bozulurmusun diye sordu çok beğeniyorumda dedi. yani sen bilirsin ama daha güzelleri çıkmıştır bence yeni modellerinden al dedim benimkisinden almasın diye. Allahtan başka beğenmişte ondan almış.. benide çağırdı da ben gitmedim eşimle kavga etmiştik. aynı yere gitmiş tabii, birsürü yer gezdi ama aynı yerden almış...

ya ütü alıcam aa bende en çok bunu beğenmiştim diyor. en son geçen yıl eşim bana telefon aldı gitmiş aynı markanın sadece 1 değişik modelini almış ama aynısı ve daha önce kullanmadığı bi model. onu bile benden gördü bende sinir oldum kullanmadım o telefonu eşime verdim ben onun eski telini aldım yeterki aynı olmasın diye. şimdide eşim bu d.fünümde bana başka aldı saolsun. bakalım o ne zmn değiştiricek. gerçi şimdi hamile para harcamaz fazla. benimde tel pahalı biraz. yırttım o yüzden :)

Back
X