• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcesiyle sorun yaşayanlar gelin dertleşelim...

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
Kaynanamdan değilde görümcemin elinden çekiyorum...resmen bu kadın yüzünden huzurum yok diyosanız buyurun kızlar dertleşelim...
Bir çok arkadaş bilir görümcemle anlaşamıyoruz laf sokmalarından bıktım resmen.bir ara eşim beni savunuyordu görümceme karşı.bu yüzden kavga etmişlerdi bana laf sokuyor diye.ama barıştılar ve artık ablasına karşı daha olumlu benim düşüncelerimi pek umursamıyor.ne yapsam ne etsem kızlar sanırım görümce elinden kurtulmanın bir çaresi yok :(

görümcem yok, görümce derdim yok....

ama şunu öğrendim, evlilik hayatında mutlu olmayan insanlar mutlu evlileri çekemiyor.

görümcem yok, görümce derdim yok....

ama şunu öğrendim, evlilik hayatında mutlu olmayan insanlar mutlu evlileri çekemiyor.

aslında görümcemin evliliği iyi görünüyo kocası bir dediğini iki etmiyor resmen adamı parmagında oynatıyor ama nafile.bize karışmaktan kendi evini unuttu resmen,ne yapsam batıyor kadına..

:)) enim de var birtane 20 tane görümceye bedel allah düşmanıma vermeye yarabbim

kendinden başkasını beğenmez kendi çok akıllı zeki ( tabi kendince) ögle

ben böyle bir kişilik görmedim,süürekli eşimle konuşmalarıma karışır

ben eşimi oy senin o küçük gzlerini yerim badem suratlım diye severim

seviyorum kkötü de bişey demiyorum ki onların yanında da sevmem

gizli odada severim ,pat dalar odaya

kardeşim çocukmu doğru konuş,ne biçim seviyon salak manyak ne gelirse agzına sayar

tabi ben gaile bilem almadıgım için aldırmam cvp da vermem kendi kendine konuşur

eşim kızar sanane der ama duyan kim:1::1:

bizimkide eşinden ayrıldı 3 yıl oldu ayrılalı

evliyken ne arar nede sorardı zararı yoktu

anam ne zaman ayrıldı burnunu herşeye sokmaya başladı

bir an evvel evlenmeli,ugraşsın kocasıylaa aboooww nasıl bir kişiymiş git anam git:1:

bir an evvel evlenmeli,ugraşsın kocasıylaa aboooww nasıl bir kişiymiş git anam git:1:

benım görümce.evin bi kızı öylemi şımarık öylemi ukala bilmiş. sankı kendısı felç kaynanasına çok iyiymiş gibi benden annesıne köle olmamı istiyor.çalışıyorum bende.işten annesıne gitmemi kendi ailemi hiçe saymamı bekliyor resmen.

benım görümce.evin bi kızı öylemi şımarık öylemi ukala bilmiş. sankı kendısı felç kaynanasına çok iyiymiş gibi benden annesıne köle olmamı istiyor.çalışıyorum bende.işten annesıne gitmemi kendi ailemi hiçe saymamı bekliyor resmen.

walla aynen ögle bizimkide aileme olmadık lafı söyler kulaklarım duya duya

artık annenler bitti aile olarak biz varız unutacaksın orayı diyor

eşimde kusura bakmayında benim karım ağaç koğuğundan mı çıktı diyor

anlamıyor ki,ben aldırmıyorum anacım,aslınca söylense okadar çok laf var ki

ben kendi benliğime yakıştıramam karaktersizliği

ben seslenmiyorum eşim hakkından geliyor belki bende lafına cvp söylesem eşim ardımda durmazdı sanırım:50:

bence o bi aptal kusura bakma benim 2 tane birini daha hiç tanımıyorum biriside beni kocasından bile kıskanıyo:15:

walla aynen ögle bizimkide aileme olmadık lafı söyler kulaklarım duya duya

artık annenler bitti aile olarak biz varız unutacaksın orayı diyor

eşimde kusura bakmayında benim karım ağaç koğuğundan mı çıktı diyor

anlamıyor ki,ben aldırmıyorum anacım,aslınca söylense okadar çok laf var ki

ben kendi benliğime yakıştıramam karaktersizliği

ben seslenmiyorum eşim hakkından geliyor belki bende lafına cvp söylesem eşim ardımda durmazdı sanırım:50:

ne gercekten agzınınpayını vermiyomusun

bence o bi aptal kusura bakma benim 2 tane birini daha hiç tanımıyorum biriside beni kocasından bile kıskanıyo:15:

puhahaha aynen cnm benim ayrıldıgı kocasından kıskanıyodu benide

kendi evliyken adama mum tutturuyodu k.valideyle görüştürmüyodu

anam benide ögle sandı herhal ben onun gibi karaktersiz değilim ki yapayım ögle bişey

nasıl benim anam babam bacılarım var ise eşimde ağaç koğıuğundan çıkmadı dimi ama

görümcem sanıyoki ben ögle yaptım sende ögle yaparsın gelin değilmisin diyor hahaah:26:

aynen benmkide öyle o kadar kıskançkii.ne alsam kendime gider aynısını yada bir benzerini alır.kaynanam benı seviyor bazen nasıl bagırır anne neden böyle davranıoyrsun neden kendınden ödün veriyorsun bilmem ne diyor nefret ettiriyor kendınden.sonrada neden hiç bize gelmiyorsunuz diyor.gitmek istememem normal değilmi.

ne gercekten agzınınpayını vermiyomusun

walla vermiyorum 5 senelik evliyim yeminler olsun daha karşısına geçip de gaile alıp laf söylemedim

saçma sapan şeyler konuşuyor cnm benim belli kavga etmek istediği

uymak istemiyorum huzurumu bozmasın bozar yapar yani

k.valide k.baba dan zarar yok onu da tınlamıyorum zaten

eimde ögle diyor çünkü acayip biri anlatıılmaz valla yaşanır

Kaynanamdan değilde görümcemin elinden çekiyorum...resmen bu kadın yüzünden huzurum yok diyosanız buyurun kızlar dertleşelim...
Bir çok arkadaş bilir görümcemle anlaşamıyoruz laf sokmalarından bıktım resmen.bir ara eşim beni savunuyordu görümceme karşı.bu yüzden kavga etmişlerdi bana laf sokuyor diye.ama barıştılar ve artık ablasına karşı daha olumlu benim düşüncelerimi pek umursamıyor.ne yapsam ne etsem kızlar sanırım görümce elinden kurtulmanın bir çaresi yok :(

kocaların eşlerine laf getirmemeleri bilhassa dedikoduya mahal vermemeleri lazım hepimizde var bu can sıkıcılardan :19:

eşim hep derteklerdi beni.halada öyle belki ama görümcemle bir hafta falan küs kaldılar.ondan sonra ne olduysa oldu.sarılmalar öpüşmeler nispet yapar gibi.kaynanam ameliyat oldu 2 ay önce falan.ben her hafta sonu oradaydım.bi kere gık demeden.hafta içide gidiyordum.yinede yaranamadım.annemle kaynanam arası mesafe 15 dk yürüyerek.benim evimde minibüsle 45 dk.dün annemlere gittim tatildim.oda 2-3 saatliğine.küçük kardeşim var çok ısrar etti diye. eve dönüşte eşim telefon etti naber falan diye bende anneme gittim eve dönüyorum dedim annemlerede ugradınmı dedi hayır dedım iyi dedi kapattı telefonu.konuşmuyoruz o andan beri.beni sinir ediyor illaki ugraşmak zorundamıyım,o her annesıne gittiğinde bize ugruyormuş gibi trip yapıyor sinir oluyorum.

o zaman sanslı azınlıta gelininiz bende bunun erkek versiyonundan cok cektim lafını sözünü bilmez :47:

eşim hep derteklerdi beni.halada öyle belki ama görümcemle bir hafta falan küs kaldılar.ondan sonra ne olduysa oldu.sarılmalar öpüşmeler nispet yapar gibi.kaynanam ameliyat oldu 2 ay önce falan.ben her hafta sonu oradaydım.bi kere gık demeden.hafta içide gidiyordum.yinede yaranamadım.annemle kaynanam arası mesafe 15 dk yürüyerek.benim evimde minibüsle 45 dk.dün annemlere gittim tatildim.oda 2-3 saatliğine.küçük kardeşim var çok ısrar etti diye. eve dönüşte eşim telefon etti naber falan diye bende anneme gittim eve dönüyorum dedim annemlerede ugradınmı dedi hayır dedım iyi dedi kapattı telefonu.konuşmuyoruz o andan beri.beni sinir ediyor illaki ugraşmak zorundamıyım,o her annesıne gittiğinde bize ugruyormuş gibi trip yapıyor sinir oluyorum.

aynı sey hemen doldurusa geliniyor bir iki laf salatası bir iki fine hobaaa sacının teline kıyamayan adam neler neler yabpıyor :41:

Back
X