• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcesiyle sorun yaşayanlar gelin dertleşelim...

Allahtan eltim yok.

Küçük görümcem de Allah bozmasın çok şeker. Yengecim yengecim diye peşimde dönüyor:) Büyüğü de ondan 1 yaş büyük olmama rağmen GÜZELİM diye hitap ediyor. Off sinirlerim depreşti !

bendede kaynana kayınpeder yok hiç tanımadım kendilerini yıllaaaar önce ölmüşler amaaaaaaaa iki tane görümcem var bide eşimin teyzeleri var(dı)...
önce ettiler hayatımın içine tamm sıvamaya geçtiklerinde "hele orda bi durun siz" dedim...
veeeeeeeeeeeee savaş başladı....
şimdilik ben kazandım gibi ama maç 90 dakika tabi....

öyle güzellim die konusanlarada gıcık olurum haaaaaaaaa bide tabi müstahak onlara bundan snra kozlar benim elimde çocuk olunca kaynananın sesi cıkmıyo eskiden eşimi fişeklerdi şimdi bişey demiyomuş

Güzelim kelimesini ben de hiç sevmiyorum samimiyetsiz geliyor bana.

Olur da hatunu dövecek olsam dayak yerim:D Erkek gibi kuvvetli

bendede kaynana kayınpeder yok hiç tanımadım kendilerini yıllaaaar önce ölmüşler amaaaaaaaa iki tane görümcem var bide eşimin teyzeleri var(dı)...
önce ettiler hayatımın içine tamm sıvamaya geçtiklerinde "hele orda bi durun siz" dedim...
veeeeeeeeeeeee savaş başladı....
şimdilik ben kazandım gibi ama maç 90 dakika tabi....

ALLAH RAHMET EYLESİN bu ne ya herkez resmen birlik olmus seni tek gördüler yeni gelin dediler ama yanlış yapmışlar benim bu konularda cıkardıgım ve yasadıklarımdan ötürü demekki gelin biraz cabbar biraz yırtık olcak sessiz sakin olmayacaksın yoksa ezerler

Asla sessiz kalmayacak, ezdirmeyecek kendini.
Herkese yerini ve haddini bilmesini ogretecek.
Yoksa cok ezerler ve cok uzulursun.
Yeri geliyor annemiz babamiz kardesimiz karismasin istiyorken, hayatimiza mudahaleyi kabul etmiyoruz:)))

benım görümcemde bana kardeş diyor :)) ne kadar yapmacıkkkk...daha doğrusu diyordu..daha önceki konuşdanda anlaşılacagı gibi iyi bi kavga ettik.tabı benı yerden yere vurdu yazışmalar diğer konumda.o günden sonra ne o bana kardeş der nede ben onu abla gibi görürüm...

Ne yapmışsında hayalleri gerçekleşmemiş acaba?

Ya onlar herşeyi süslü seviyolar bende öyle değilim sade sakin seviyorum pullu yatak örtümü sermedim die laf yapıyo düşün artık.

iyide eşin kötü bi niyeti yok saka yapmıstır saka gbi yaklasırsa o kadın daha cok tavuk buku gbi bulasır durur iş kocalarda bitiyor hanımlar herkes haddini bilmeli !onu bunu evliliğine olur olmaz karısttırtmamalı:20:

İşte bende eşime anlatamıyorumki ne zaman ablan desem beni bu işe karıştırma dio ne yapmış sana dio. bende aramız bozulmasın die anlatmıyorum ama artık dayanamıyorumda bilmiyorum ya . bende dedim o zaman bida gitmem evine olur biter. bakalım artık

ya şu eşlerede okadar sinir oluorum ki valla ben yalnızken lafı sokuyorum kimse bana karşı bişey diemiyo agzının payını veririm eşimle kavga etsem bile kimseye ezdirmem kendimi benim anam beni bi daha dogrmayacak eşime derim bana tavır yaptı die 3 aydır gitmiyorum görünceme kardeşinide hiç akşam aramaz ki ben yokken yanında rahat rahat konuşsun die anasıda öle yapıyodu ben eşime ne biçim babanne bu dedim hiç aramıyo torununu hep seni gündüz arıyolar die her halde oda fırca attıannesine şimdi dedigimgibi üst üste arıyo

Yaşı benden büyük ilk başlarda bişi demedim iyice abarttı keşke bende baştan lafımı deseydim. Bende gitmemek için bir sürü neden arıyorum ama iki apartman ötemde oturuyo çat kapı geliyo ev hali bide yeni evliyiz ayıp işte ama anlayana

abov bitanede bende var aslında 2de küçüğü daha fena, sanırım kendisi kaynanasıyla oturduğu için bana tahammülü yok yaptığım sölediğim herşeye karışırdı tabi eskiden eşimin haftada birgün izni vardı ogün bile k.valideme gitmmemi ya kendisine gitmmemi isterdi bizde yeni evli olduğumuz için beraber gezmek dolaşmak istiyorduk kendi yapamadığı için zoruna gidiyordu sanrırım...nyseki o günler geride kaldı herkes kendi evliliğine baksın demü ama:1::1::1::1::1:

insallah biz görümce elinden çekenler içinde bugünler geride kalır...akıllanırlar allah akıl fikir verir insallaaah....kadın benle ugraşmayı geçtii annemle bile ugraşıo komşularıyla aralarını bozuyo o kadar fena..

puhahaha piskopata bağlamış desene

ne yapmaya çalışıyor ki demek ki annenin de görümcesi hissediyor kendini şaşkın:52:

:)) enim de var birtane 20 tane görümceye bedel allah düşmanıma vermeye yarabbim

kendinden başkasını beğenmez kendi çok akıllı zeki ( tabi kendince) ögle

ben böyle bir kişilik görmedim,süürekli eşimle konuşmalarıma karışır

ben eşimi oy senin o küçük gzlerini yerim badem suratlım diye severim

seviyorum kkötü de bişey demiyorum ki onların yanında da sevmem

gizli odada severim ,pat dalar odaya

kardeşim çocukmu doğru konuş,ne biçim seviyon salak manyak ne gelirse agzına sayar

tabi ben gaile bilem almadıgım için aldırmam cvp da vermem kendi kendine konuşur

eşim kızar sanane der ama duyan kim:1::1:

ben o kör kepçenın varyaa.....salak manyak dıycek hee bakışımla hızaya sokarım yavaş gelsın.....

eşim hep derteklerdi beni.halada öyle belki ama görümcemle bir hafta falan küs kaldılar.ondan sonra ne olduysa oldu.sarılmalar öpüşmeler nispet yapar gibi.kaynanam ameliyat oldu 2 ay önce falan.ben her hafta sonu oradaydım.bi kere gık demeden.hafta içide gidiyordum.yinede yaranamadım.annemle kaynanam arası mesafe 15 dk yürüyerek.benim evimde minibüsle 45 dk.dün annemlere gittim tatildim.oda 2-3 saatliğine.küçük kardeşim var çok ısrar etti diye. eve dönüşte eşim telefon etti naber falan diye bende anneme gittim eve dönüyorum dedim annemlerede ugradınmı dedi hayır dedım iyi dedi kapattı telefonu.konuşmuyoruz o andan beri.beni sinir ediyor illaki ugraşmak zorundamıyım,o her annesıne gittiğinde bize ugruyormuş gibi trip yapıyor sinir oluyorum.

Arkadasim senin gorumce tam dayaklikmis.

Nasil tahammul ediyorsun?

ben o kör kepçenın varyaa.....salak manyak dıycek hee bakışımla hızaya sokarım yavaş gelsın.....

hasta ruhlu ablası delidir ne yapsa yeridir diyorum artık

oooo daha neleri var benim birtanecik görümcemin

sokakta yürürken insanlar sana niye bakıyo diye tutturur

bilmiyorum abla derim ee der tabi bu kadar süslrenirsen olacağı bu

bakarlar tabi der gelin dediğin pasaklı dolaşırmış alan almışmış beni puhahaha

eşimde yaww sanane karımla ne ygraşıyon der aaa ne münasebet o benle ugraşıyo der

yazık k.validem bile bana aman kızım sen şu deliye uyma der bende zaten gaile bile almıyorum tatlım
:33::33::33: nanik yapıyorum onaa :33::33:

blackwomen cnm şimdi hamileyim hamile oldugumu ögrendi bana hayırlı olsun bile demedi

anlam veremiyorum,eşime diyoki çocuk doğunca bana eriyosunuz (emrivakiye bakın)

senin o kültürsüz karın çocuk eğitemez demiş 2 gün önce

eşimde ne diyosun sen doğru konuş haddini bil demiş 1.si eşim mükemmel bir hanımdır 2.si benim çocuğum hayvanmı da eğitilecek demiş

kesmiş sesini:50::50:

allahım gene sinirimi depreştirdi yawwwwwwwwww:47::47::47::47:

walla okadar kurnaz ki aklı fikri fitne fesatta,halbuki ne var güzel güzel gülüşerek dolaşsak konuşsak

anlamıyorum niye siniri bozuluyyor bana bukadar

hayır lafına laf veerip kalbini kırsam haklı diycem de amannn deli işte:27::27::27:

şimde de ben anlatayım ve ciddi ciddi bende mi onda mı sorun olduğunu lütfen yazın.bu arada ben 32 o 33 yaşında,

eşimin bir kardeşi var sevgili görümcem,
eşim ailesinden ilk onunla tanıştırdı beni. ben onunla tanışmaya giderken; ne giyeceğimi şaşırdım ve alışveriş dahi yaptım. ama o beni eşofmanlarla karşıladı. (sonraları anladım ki normalde çok tarz ve herzaman davete gidecekmiş gibi giyinir.) çok şaşırdım ve garipsedim...
evlilik günümüzde eşimle bir sebepten dolayı (kıskançlık) tartıştık. görümceciğim benim ağlıyor olmama rağmen abisini teselli etti ve bana tek çif söz söylemedi..
iki kardeşler küçüçük bir aileler dedim birbirimize kenetlenelim dedim ama beni bir türlü ailesinin içine almak istemedi ve hep kayınvalidem ile aramı bozmaya çalıştı... kayınvalide o yokken bana kızım diye hitap eder ama onun yanındayken ağzından bir kere kızım lafını duymadım.
benim yüzümden abisi ile gizli gizli tartıştıklarını duydum. abisini hep doldurmaya çalıştı. e bir dönemde doldurmadı değil, ama artık olaylar öyle bir boyuta geldi ki abisi bile yuh demek zorunda kaldı..
şimdi görüşmüyoruz.. içten içe eşimin üzüldüğünün farkında olmamdan dolayı bende üzülüyorum. ama bu hanımla bir türlü yıldızımız barışmadı. onunla aram iyi değil diye k. valide de tavırlı..
şunuda açık ve net söyleye bilirim ki benden güzel:), benden akıllı:), maddi durumu aynıyız denilebilir. eee derdi ne bunun..????

Back
X