aynen öylee.kocaya güvenmemek lazımmm ve bu hayatta yalnız oldugumuzu unutmamak lazım bence...
arkadaşlar minik bi sorum olacak...
23 nisan günü ben çalışmadım eşim işe gitti.öğlen annem aradı bize gelsene napıyosun ewde tek başına falan dye.gitmek istemedim aslında küçük kardeşim var oda ısrar etti 12 giibi evden çıktım.minibüsle 40 dk sürüyor yol.neyse 1 gibi annemlerdeydim benim için yemek falan yaptık.4 gibide ordn çıktım eve gitmek için tekrar minibüse bindim.o anda eşim aradı napıyorsun diye.bende annemlere gittim şimdi minibüsteyim dedim.bize ugradınmı dedi (annesı gile) annemlerde arada 15 yol mesafesi var yürüyerek.gitmedim dedim.iyi tamam dedi kapattı.ve o günden beri benimle konuşmuyor.gerçi bende konuşmuyorum.o günün akşmı pc aldı benden gzli bişeyler yapıyor.int.geçmişine baktım cicişlerin fotograflarına bakmış midem kalktı...ertesi gün işteyken mail attım. Mail şu :
Bunun için bana surat yapıosan hiç konuşma benle .iyice bi haller
oldu sana önceden böyle şeyleri takmıyodun.artı takıcak bişeyde
yoık.sen her annenlere gittiğinde bize ugruyomusun eger ugruyosan bu
suratı yapmaya hakkın var ama öyle bişey yok her size ugradıgında bize
ugramıyosun kavga etmeye bahane arıyosan biliyim ona göre
davranıyım.bişey demeye kimsenin hakkı yok zaten.çocuk gibi davranma
cicişlerin fotograflarına bak git terbiyesiz kendıne
bakmadan benı yargılamayamazsın !
Mailden sonra benı aradı işim var dedim konuşmadım.ondan berı konuşmuyoruz..sizce ne yapmam lazım?
Ay vallahi bahane ariyorlar yok yere.
Huzurun bozulmasindan bu kadar cok mu zevk aliyorlar?
Birde su igrencligi anlamiyorum ben, baska kadinlarin fotolarina bakmakta noluyor?
Bu aldatmaya girmiyor mu?
Karisi yapsa nasil tepki verir acaba?
Vala cnm gecen hafta kayinvalidemle konusurken, ters birsey soyledi bana(ilk defa).
10 gun oldu sanirim.
Ondan sonra bir daha aramadim bile. Bir surede aramayi dusunmuyorum. Yani demem o ki, tavrimi koydum.
Aksina birde gun asiri annemi aramaya basladim, teli de esime danismadan, anne esime veriyorum diyip, ona uzatiyorum.
Belki esimin sucu yok soylenen laftan oturu ama boyle birseyle karsilastigimda bir daha, tavrimin ne olacagini anlasin diye boyle davraniyorum.
O konusmadigi surece sende konusma.
Senin yaptigin bir yanlis yok, o ise ust uste hatalar yapmis.
Cok merak ediyorum cicislerin fotolarina bakmasinin aciklamasini nasil yapacak acaba?