Bende de var iki tane görümce, benden bayağı büyükler. Aramızda 13-15 yaş falan fark var. Küçüğü saf gibi pek bişeye karışmaz,çok konuşmaz ,büyüğünün de pek bişeyini görmedim açıkçası ama beni kıran birkaç davranışı oldu. büyük görümcemin eşinin mobilya dükkanı var ve biz eşyalarımızı kendisinden aldık.Sağolsun çok da yardımcı oldu fiyat konusunda ama 3.000tl gibi bi borcumuz kalmıştı kendisine onu da evlendikten sonra düğünde takılan altınlarla geri öderiz yavaş yavaş demiştik kabul etmişlerdi. Fakat maalesef biz evlendikten sonra, balayından döndükten bi hafta sonra işten çıkarıldı

borç gırtlağa kadar ,her ay bi bilezik bozdurup borçları kapatıyoruz falan ,kimseden hiçbir yardım beklemedim asla zaten kayınvalidemlerin durumu yok emekli insanlar, fakat o sıkışıklığımızda görümcem gidipde kaynanamı arayıp kocasının borcu olduğunu bizim biraz para vermemizi söylemiş, üstelik bizi de arayıp söylemiyo annesine söylüyo! kaynanam da durumumuzu bildiği halde eşime ver oğlum diye akıl veriyo. Eşim de anne akıl verme ,para ver ben bu işsizlikte,borçta nasıl vereyim para diye bağırdı. Bende dedim hayatım verelim işte altın bozdurup boşver konuşturmayalım kimseyi dedim ama eşim bankalara borcum varken veremem şimdi işe girince inş veririm o biraz beklesin dedi. ki eniştesinin para konusu yaptığını hiç sanmıyorum,hep ablası ortalığı karıştıran, ki kendisi de öğretmen iki tane ev kaldı kendine,her ay kendisine ve çocuklarına hep marka yerlerden alışveriş yapar yani durumu bizden çok iyi neden öyle bişey yaptı anlamadım.
Bir de iki ay önce kayınpederim kalp krizi geçirdi. Herşeyine eşimle hep biz koştuk,kızları frklı şehirde oldukları için bizim gibi hep yanında değillerdi ama hep arayıp sorar her haftasonu gelirlerdi Allah var. Herneyse kayınpederimin mide rahatsızlığı da olduğu için stresten tekrar nüksetti ve kendisini 5-6 kere hastaneye götürdük,bir sürü tektikler, testler falan herşeyi biz ödedik. kalp krizi geçirdiğinde anjiyo oldu stent takıldı bu sırada kan sulandırıcı bi ilaç verilmesi lazımmış 350 tllik ok dedik ödedik. Eşimin babası tabii ki yapıcaz asla gocunmam hatta eşimin arkasında hep dururum, ailesine bu kadar sahip çıkıyo peşinden koşturuyo, beni de asla yarı yolda bırakmaz diye sevinirim. Aama görümcelerimin durumu bizden kat kat daha iyiyken hiçbiri de kardeşim senin borçların var biz ne kadr masraf yaptıysan aramızda bölüşelim demedi.Hatta kaynanamla bi gün hastanedeyken paraları hep ben ödediğim için kadın rahatsız olmuş ki 'buket sen şimdi öde de ablan glince vercekmiş öyle söyledi' dedi.Bende anne şimdi bunları düşünme dedim. Ablası geldi ama ne para var ne bişey.hatta artık ben yoruldum diye ertesi gün kendisi hastaneye gitti babasıyla ,tomografi çekilcek diye eşimden de para almış hatta ablası :s bunu da eşim benden para isteyince anladım.parada değilim asla ama madem vermicen bari öyle söyleme.ay kızlar çok uzun oldu kusura bakmayın ama dolmuşum ablasının bu hareketlerine :))