• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcesiyle sorun yaşayanlar gelin dertleşelim...

ne olmuş bakmışsam der biliyorum çünkü huyunu burnundan kıl aldırmaz.bin defada söyledim igreniyorum böyle şeylerden diye. çaktırmadan bakıyor güya bide geçmişi silmeyi ögrenebilse. laf atıyor 2 gün önce yatarken..kimse karışamazmışş öyleyse banada kmse karışamaz cicişlerede bakarım bilmem ne diyordu yatarken.

ne olmuş bakmışsam der biliyorum çünkü huyunu burnundan kıl aldırmaz.bin defada söyledim igreniyorum böyle şeylerden diye. çaktırmadan bakıyor güya bide geçmişi silmeyi ögrenebilse. laf atıyor 2 gün önce yatarken..kimse karışamazmışş öyleyse banada kmse karışamaz cicişlerede bakarım bilmem ne diyordu yatarken.

bence sana nazla karışık tavır yapıyor,hani erkek ya bunlar.aklı sıra bezdirme ,kendilerini değere bindirme politikaları.sanki bulunmaz hint kumaşları beyler,boşver onu kendi silahıyla vuracaksın ki biraz burnu kırılsın.bizim nedir bunlardan çektiğimiz.erkekleri anlamak için ayrı bir bilim dalı açmak lazım ki bunları anlayabilelim.canını sıkma biraz böyle takılsın ,nasılsa sana muhtaç.

ciciş dediğiniz başka kadınların fotoğraflarımı?

aynen öylee.kocaya güvenmemek lazımmm ve bu hayatta yalnız oldugumuzu unutmamak lazım bence...

arkadaşlar minik bi sorum olacak...
23 nisan günü ben çalışmadım eşim işe gitti.öğlen annem aradı bize gelsene napıyosun ewde tek başına falan dye.gitmek istemedim aslında küçük kardeşim var oda ısrar etti 12 giibi evden çıktım.minibüsle 40 dk sürüyor yol.neyse 1 gibi annemlerdeydim benim için yemek falan yaptık.4 gibide ordn çıktım eve gitmek için tekrar minibüse bindim.o anda eşim aradı napıyorsun diye.bende annemlere gittim şimdi minibüsteyim dedim.bize ugradınmı dedi (annesı gile) annemlerde arada 15 yol mesafesi var yürüyerek.gitmedim dedim.iyi tamam dedi kapattı.ve o günden beri benimle konuşmuyor.gerçi bende konuşmuyorum.o günün akşmı pc aldı benden gzli bişeyler yapıyor.int.geçmişine baktım cicişlerin fotograflarına bakmış midem kalktı...ertesi gün işteyken mail attım. Mail şu :

Bunun için bana surat yapıosan hiç konuşma benle .iyice bi haller
oldu sana önceden böyle şeyleri takmıyodun.artı takıcak bişeyde
yoık.sen her annenlere gittiğinde bize ugruyomusun eger ugruyosan bu
suratı yapmaya hakkın var ama öyle bişey yok her size ugradıgında bize
ugramıyosun kavga etmeye bahane arıyosan biliyim ona göre
davranıyım.bişey demeye kimsenin hakkı yok zaten.çocuk gibi davranma
cicişlerin fotograflarına bak git terbiyesiz kendıne
bakmadan benı yargılamayamazsın !

Mailden sonra benı aradı işim var dedim konuşmadım.ondan berı konuşmuyoruz..sizce ne yapmam lazım?

Allahım bu eşlerin böle kendi ailelerini düşünüp bizi yok saymaları deli ediyo beni. Resmen aradaki saygıyı yok ediyolar. Bende 2 günde bir eşimin ailesini aramasam laf yaparlar bizi hiç arayıp sormuyo diye eşimde hemen ara doğru söylüyolar der allahım en son sen benim ailemi ne zaman aradın kardeşimle ne zaman konuştun diyorum hadi bakalım kavga çıkıyo yine ağlayan deliren ben oluyom. Allahım sabır versin sana . Ayrıca ciciş olayı hiç hoş değil. umarım Anlayışlı olurda aranız düzelir. Sonuçta bi ailesiniz

ciciş dediğiniz başka kadınların fotoğraflarımı?

ya şu esra ceyda kardeşler varya aptallar.oda habertürk sitesinde haberini yapmışlar yeni fotograflar falan diye.eşimde onlara bakmış.özellikle açık sitelere girmemiş.
3 gündür konuşmuyoruz,önceden ağlar zırlardım ama artık duygusuz oldum sanki umursamıyorum bile.
aile sevgiside benle evlenınce çıktı ortaya heralde.önceden ne annecı ne ablacıydı bi haller olmuş,dolduruşa gelmiş muhtemelen..

kızlarrr...hiç istemediğim bişey oldu..dün akşam görümcem eşimi aradı ve c.tesi günü bize geleceklerini söyledi...napıcam ben yaa hiç bişeyi begenmiyecek şimdi laf sokup duracakk hafta sonum mahvolucak biliyorum :(

kızlarrr...hiç istemediğim bişey oldu..dün akşam görümcem eşimi aradı ve c.tesi günü bize geleceklerini söyledi...napıcam ben yaa hiç bişeyi begenmiyecek şimdi laf sokup duracakk hafta sonum mahvolucak biliyorum :(

beğenmezse defolsun gitsin canımm:))gerçektende sinir bozucu

Bende de var iki tane görümce, benden bayağı büyükler. Aramızda 13-15 yaş falan fark var. Küçüğü saf gibi pek bişeye karışmaz,çok konuşmaz ,büyüğünün de pek bişeyini görmedim açıkçası ama beni kıran birkaç davranışı oldu. büyük görümcemin eşinin mobilya dükkanı var ve biz eşyalarımızı kendisinden aldık.Sağolsun çok da yardımcı oldu fiyat konusunda ama 3.000tl gibi bi borcumuz kalmıştı kendisine onu da evlendikten sonra düğünde takılan altınlarla geri öderiz yavaş yavaş demiştik kabul etmişlerdi. Fakat maalesef biz evlendikten sonra, balayından döndükten bi hafta sonra işten çıkarıldı :( borç gırtlağa kadar ,her ay bi bilezik bozdurup borçları kapatıyoruz falan ,kimseden hiçbir yardım beklemedim asla zaten kayınvalidemlerin durumu yok emekli insanlar, fakat o sıkışıklığımızda görümcem gidipde kaynanamı arayıp kocasının borcu olduğunu bizim biraz para vermemizi söylemiş, üstelik bizi de arayıp söylemiyo annesine söylüyo! kaynanam da durumumuzu bildiği halde eşime ver oğlum diye akıl veriyo. Eşim de anne akıl verme ,para ver ben bu işsizlikte,borçta nasıl vereyim para diye bağırdı. Bende dedim hayatım verelim işte altın bozdurup boşver konuşturmayalım kimseyi dedim ama eşim bankalara borcum varken veremem şimdi işe girince inş veririm o biraz beklesin dedi. ki eniştesinin para konusu yaptığını hiç sanmıyorum,hep ablası ortalığı karıştıran, ki kendisi de öğretmen iki tane ev kaldı kendine,her ay kendisine ve çocuklarına hep marka yerlerden alışveriş yapar yani durumu bizden çok iyi neden öyle bişey yaptı anlamadım.
Bir de iki ay önce kayınpederim kalp krizi geçirdi. Herşeyine eşimle hep biz koştuk,kızları frklı şehirde oldukları için bizim gibi hep yanında değillerdi ama hep arayıp sorar her haftasonu gelirlerdi Allah var. Herneyse kayınpederimin mide rahatsızlığı da olduğu için stresten tekrar nüksetti ve kendisini 5-6 kere hastaneye götürdük,bir sürü tektikler, testler falan herşeyi biz ödedik. kalp krizi geçirdiğinde anjiyo oldu stent takıldı bu sırada kan sulandırıcı bi ilaç verilmesi lazımmış 350 tllik ok dedik ödedik. Eşimin babası tabii ki yapıcaz asla gocunmam hatta eşimin arkasında hep dururum, ailesine bu kadar sahip çıkıyo peşinden koşturuyo, beni de asla yarı yolda bırakmaz diye sevinirim. Aama görümcelerimin durumu bizden kat kat daha iyiyken hiçbiri de kardeşim senin borçların var biz ne kadr masraf yaptıysan aramızda bölüşelim demedi.Hatta kaynanamla bi gün hastanedeyken paraları hep ben ödediğim için kadın rahatsız olmuş ki 'buket sen şimdi öde de ablan glince vercekmiş öyle söyledi' dedi.Bende anne şimdi bunları düşünme dedim. Ablası geldi ama ne para var ne bişey.hatta artık ben yoruldum diye ertesi gün kendisi hastaneye gitti babasıyla ,tomografi çekilcek diye eşimden de para almış hatta ablası :s bunu da eşim benden para isteyince anladım.parada değilim asla ama madem vermicen bari öyle söyleme.ay kızlar çok uzun oldu kusura bakmayın ama dolmuşum ablasının bu hareketlerine :))

Kaynanamdan değilde görümcemin elinden çekiyorum...resmen bu kadın yüzünden huzurum yok diyosanız buyurun kızlar dertleşelim...
Bir çok arkadaş bilir görümcemle anlaşamıyoruz laf sokmalarından bıktım resmen.bir ara eşim beni savunuyordu görümceme karşı.bu yüzden kavga etmişlerdi bana laf sokuyor diye.ama barıştılar ve artık ablasına karşı daha olumlu benim düşüncelerimi pek umursamıyor.ne yapsam ne etsem kızlar sanırım görümce elinden kurtulmanın bir çaresi yok :KK43:
Benim görümcem kıskanç,dedikoducu,fesat,ama cin gibi,bide çene sağlam...tartişamıyorum bile,bende resti çektim,mesafemi koydum,ama hâla huzurumu bozabiliyo...
Karın beni adam yurduna koymuyo,el alem ne der,ne var ki,ne dedimki benle konusmuyo diye diye eşimi dolduruyo...
Bir insan bu kadar mi yüzsüz olur!
Hayatımda hiçkimse gururumu çiğnemedi.
ama eden buluyor çok şükür, Allah büyük.

Kaynanamdan değilde görümcemin elinden çekiyorum...resmen bu kadın yüzünden huzurum yok diyosanız buyurun kızlar dertleşelim...
Bir çok arkadaş bilir görümcemle anlaşamıyoruz laf sokmalarından bıktım resmen.bir ara eşim beni savunuyordu görümceme karşı.bu yüzden kavga etmişlerdi bana laf sokuyor diye.ama barıştılar ve artık ablasına karşı daha olumlu benim düşüncelerimi pek umursamıyor.ne yapsam ne etsem kızlar sanırım görümce elinden kurtulmanın bir çaresi yok :KK43:
Kapımı kaparım dışarda kalan beni ilgilendirmez.Yok laf sotu yok beğenmedi,yok bilmem ne.....Evlilik ,insan hayatı görümce kayınvalide üzerine mi kurulu yahu.Hayatta başka dert mi yok.

Back
X