Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ceylanmo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
227
38
13
36
Merhaba sevgilimle aram iyi şükür (gelecekteki görümce) görümcemi severim ama dün kırıldım samimiyiz ondan büyüğüm benmi abartıyorum diye merak ettim.şimdi bir mevzu vardı sevgilimi aradım dedim aileden şu eklemis kabul edeyimmi soriyim dedim oda arkadan sinirli birşekilde salakmısın etmeyeceksin dedi ben buna kırıldım çünkü şaka niyetine değildi.demin bunu yazdım sizce iyimi yoksa sileyimmi birşey demeyimmi sevgilim duymadı galiba çok ses vardı onlarda çünkü yada duymamazlıktan geldi.ona yazdığımı ekliyorum

Sadece ben büyük olsun küçük olsun saygı duyarım herkese ama dün bana salakmısın dedin buna kırıldım çünkü şakayla değildi sinirli bir şekilde.ben susmayı tercih ettim cevapta verebilirdim ama bu aramızın bozulmasına neden olurdu sırf bu yüzden sustum içimdede tutamam ama insanda sevdiğine kırılır neyse önemli değil belki dün gününde değildin

Sizce iyimi yoksa birşey demiyimmi ?

Son düzenleme:
Ben hiç cevap yazmaz mesafe koyardım sanirim ve o gelirdi. Ama siz samimiyiz diyorsunuz o nedenle bilemedim. Mesaj yazmak sorun degil gelen karşılık ne olacak. Baskın bir karakterse size yüklenip sizi suzlu çıkarmaya calisirmi? Bazen görmezden gelmek ve mesafe candır. Birde o mesajda ne çok gönül almaya çalışmissiniz salak denilen siz haksiz gibi mesaj yazan yine siz. Bence gerek.yok

Hem hakareti yemissiniz. Hem de alttan alıyorsunuz. Bu tavrunizla sizi çok ezer.

Söylediğin lafa kırıldım. Hakettigimi düşünmüyorum yaz yolla. Bissuru alttan almışsın.
Çok naif bir insanım normalde iyi biri o yüzden o şekil yazdım ama bana salakmısın demesini gerektirmiyor

1-Evlenmeden görümce demeniz bana enteresan geldi. Evlenince ömrünüzün sonuna kadar görümce olacak zaten, şimdiden aceleye gerek yok

2-ben olsam bir sey demeden iletisimimi keser soğuk davranirdim. Beni de taniyan hatasını, neden mesafe koyduğumu bilirdi. Kısaca kendi düşünsün bulsun. Ya da sorarsa söylersiniz. Ne gerek var böyle mesaja?
Illa birine soylecekseniz sevgilinize söyleyin bana bu şekilde konuştu artik herhangi bi ortamda bizi denk getirmezsen sevinirim diyin

Ben hiç cevap yazmaz mesafe koyardım sanirim ve o gelirdi. Ama siz samimiyiz diyorsunuz o nedenle bilemedim. Mesaj yazmak sorun degil gelen karşılık ne olacak. Baskın bir karakterse size yüklenip sizi suzlu çıkarmaya calisirmi? Bazen görmezden gelmek ve mesafe candır.
Cevabını paylaşırım ben hakaret etmem kimseye ama sevgilim duyduysa hoop nediyorsun diyebilirdi ben kimseye hakaret edemem onlar bana edecek yok öyle bir dünya.seviyorum ama sadece benmi çok alınganım merak ettim saldırırsada saldırırım okadar basit

1-Evlenmeden görümce demeniz bana enteresan geldi. Evlenince ömrünüzün sonuna kadar görümce olacak zaten, şimdiden aceleye gerek yok

2-ben olsam bir sey demeden iletisimimi keser soğuk davranirdim. Beni de taniyan hatasını, neden mesafe koyduğumu bilirdi. Kısaca kendi düşünsün bulsun. Ya da sorarsa söylersiniz. Ne gerek var böyle mesaja?
Illa birine soylecekseniz sevgilinize söyleyin bana bu şekilde konuştu artik herhangi bi ortamda bizi denk getirmezsen sevinirim diyin
Onlarda beni gelinleri diye benimsedi ondan sileyimmi bilemedim şimdi

Şimdilik sildim mesajı neyi sildin diye sorarsa derim soğuk davranacam ona

Ilk olarak görümceniz olması için arada resmi bir durum olması gerekiyor. Ikinci olarak siz neden onu araya sokuyorsunuz ki. Çok saçma değil mi. Soracaksanız erkek arkadaşınıza sorun. Üçüncü olarak siz daha ortada gol yok yumurta yokken bu hakaretleri sineye çekerseniz, olur da iş resmiyete dökülürse bol bol konu açarsınız.

Ilk olarak görümceniz olması için arada resmi bir durum olması gerekiyor. Ikinci olarak siz neden onu araya sokuyorsunuz ki. Çok saçma değil mi. Soracaksanız erkek arkadaşınıza sorun. Üçüncü olarak siz daha ortada gol yok yumurta yokken bu hakaretleri sineye çekerseniz, olur da iş resmiyete dökülürse bol bol konu açarsınız.
Hayır ben sevgilimi aradım oda ordaydı ya nişan falan olacak ondan öyle diyorum sevdiğimden.ama bugun sevgilime diyeceğim bu konuyu sen dün bana saygısızlığı duydunmu diye başlarım

Onlarda beni gelinleri diye benimsedi ondan sileyimmi bilemedim şimdi
Anlıyorum sizin iyi niyetinizi ama işte.. bosverin her sey zamaninda güzel. Başlarda temkinli olmak lazim herkese karşı, özellikle de evlilikte. Bakin mesela size o kadar da saygi duynuyor demekki arkanizdan da salak diyor boyle konusmak istemiyorum ama. Duymayacağınızı düşünerek kendini ele vermiş.

Uzulmek kırılmak istemiyorsanız mesafeyi koruyun. Ben de cok sıcak kanlıyımdir insanlarin iyi yüzüne hemen kanarım bu yuzden anlıyorum sizi. Mesafe koymakta ben de çok zorlaniyorum ama mecburum.

Mesaj illa yazacaksiniz arkadaşların dediği gibi kısaca ve soğuk yazın, boyle on cümleyle sanki suçlu sizmişsiniz gibi alttan ala ala yazmayin. Ama bence net bi tavir koyun ki ortaya, size bunu diyene ne yapacağınızı şimdiden görsünler ilerde bir sey demeye cesaret edemesinler. Şuan uzerini kapatir bi sekilde unutursaniz ilerde laf sokarken çekinmez kimse

Anlıyorum sizin iyi niyetinizi ama işte.. bosverin her sey zamaninda güzel. Başlarda temkinli olmak lazim herkese karşı, özellikle de evlilikte. Bakin mesela size o kadar da saygi duynuyor demekki arkanizdan da salak diyor boyle konusmak istemiyorum ama. Duymayacağınızı düşünerek kendini ele vermiş.

Uzulmek kırılmak istemiyorsanız mesafeyi koruyun. Ben de cok sıcak kanlıyımdir insanlarin iyi yüzüne hemen kanarım bu yuzden anlıyorum sizi. Mesafe koymakta ben de çok zorlaniyorum ama mecburum.

Mesaj illa yazacaksiniz arkadaşların dediği gibi kısaca ve soğuk yazın, boyle on cümleyle sanki suçlu sizmişsiniz gibi alttan ala ala yazmayin. Ama bence net bi tavir koyun ki ortaya, size bunu diyene ne yapacağınızı şimdiden görsünler ilerde bir sey demeye cesaret edemesinler. Şuan uzerini kapatir bi sekilde unutursaniz ilerde laf sokarken çekinmez kimse
Bunu sevgilime yazdım
Sadece şunu soracam bana dün edilen saygısızlığı duydunmu? Duyup duymamazlıktanmı geldin birtek bunu soracam

Kardeşine gelince sildim mesajı kendi düşünsün çoğu sil dedi yazma

Nisan falan da olmasin valla iyice düşün.
Bana laf soyleyene, partnerim orada cevabini vermiyorsa bana gerek kalmadan, bitmiştir.
Onada bunu yazdım
Sadece şunu soracam bana dün edilen saygısızlığı duydunmu? Duyup duymamazlıktanmı geldin birtek bunu soracam

Cevabı evetse duydumsa yazıklar olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X