Merhaba sevgilimle aram iyi şükür (gelecekteki görümce) görümcemi severim ama dün kırıldım samimiyiz ondan büyüğüm benmi abartıyorum diye merak ettim.şimdi bir mevzu vardı sevgilimi aradım dedim aileden şu eklemis kabul edeyimmi soriyim dedim oda arkadan sinirli birşekilde salakmısın etmeyeceksin dedi ben buna kırıldım çünkü şaka niyetine değildi.demin bunu yazdım sizce iyimi yoksa sileyimmi birşey demeyimmi sevgilim duymadı galiba çok ses vardı onlarda çünkü yada duymamazlıktan geldi.ona yazdığımı ekliyorum
Sadece ben büyük olsun küçük olsun saygı duyarım herkese ama dün bana salakmısın dedin buna kırıldım çünkü şakayla değildi sinirli bir şekilde.ben susmayı tercih ettim cevapta verebilirdim ama bu aramızın bozulmasına neden olurdu sırf bu yüzden sustum içimdede tutamam ama insanda sevdiğine kırılır neyse önemli değil belki dün gününde değildin
Sizce iyimi yoksa birşey demiyimmi ?
Sadece ben büyük olsun küçük olsun saygı duyarım herkese ama dün bana salakmısın dedin buna kırıldım çünkü şakayla değildi sinirli bir şekilde.ben susmayı tercih ettim cevapta verebilirdim ama bu aramızın bozulmasına neden olurdu sırf bu yüzden sustum içimdede tutamam ama insanda sevdiğine kırılır neyse önemli değil belki dün gününde değildin
Sizce iyimi yoksa birşey demiyimmi ?
Son düzenleme: