Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef bazı yaş grubunun diline yapışmış bu tarz kelimeler, sürekli birbirlerine böyle hakaret içerikli sözler kullanıyorlar. Mesafe koymaktansa zaman geçirmeden içinizdekileri yüzyüze iken söyleyin derim ben.

Merhaba sevgilimle aram iyi şükür görümcemi severim ama dün kırıldım samimiyiz ondan büyüğüm benmi abartıyorum diye merak ettim.şimdi bir mevzu vardı sevgilimi aradım dedim aileden şu eklemis kabul edeyimmi soriyim dedim oda arkadan sinirli birşekilde salakmısın etmeyeceksin dedi ben buna kırıldım çünkü şaka niyetine değildi.demin bunu yazdım sizce iyimi yoksa sileyimmi birşey demeyimmi sevgilim duymadı galiba çok ses vardı onlarda çünkü yada duymamazlıktan geldi.ona yazdığımı ekliyorum

Sadece ben büyük olsun küçük olsun saygı duyarım herkese ama dün bana salakmısın dedin buna kırıldım çünkü şakayla değildi sinirli bir şekilde.ben susmayı tercih ettim cevapta verebilirdim ama bu aramızın bozulmasına neden olurdu sırf bu yüzden sustum içimdede tutamam ama insanda sevdiğine kırılır neyse önemli değil belki dün gününde değildin

Sizce iyimi yoksa birşey demiyimmi ?
Sevgiliyken daha görümcem der,yüz göz olursanız olacagı o?
Sevgiliyken görümce moduna nasıl geldiniz ya
Hadi ablasıyla tanıstınız,bukadr samimiyet niye?
Hakaret etmis ablası,hala nasıl alttan alabiliyor sunuz?

Böyle bir mesaj kendini daha da önemsemesine neden olur ve hakaret etsem de o geliyor imajı yaratır. Eğer arıyorsanız aramayın, mesajlaşıyorsanız cevap vermeyin. O sorsun, o gelsin, o gönül alsın :kahve:

Siz daha evli değilsinizki ne görümcesi?
Sevgilinizin kardeşi size salak diyor ve ne sevgiliniz ne siz tepki vermiyorsunuz ilginç. Aranızın bozulmasını o düşünmüyor siz niye bu kadar düşünüyorsunuz, ayrıca bozulsa nolcak

Böyle bir mesaj kendini daha da önemsemesine neden olur ve hakaret etsem de o geliyor imajı yaratır. Eğer arıyorsanız aramayın, mesajlaşıyorsanız cevap vermeyin. O sorsun, o gelsin, o gönül alsın :kahve:
Sildim zaten mesajı soğuklugumdan anlar

Siz daha evli değilsinizki ne görümcesi?
Sevgilinizin kardeşi size salak diyor ve ne sevgiliniz ne siz tepki vermiyorsunuz ilginç. Aranızın bozulmasını o düşünmüyor siz niye bu kadar düşünüyorsunuz, ayrıca bozulsa nolcak
Mesajı sildim soğuk davranacam artık

Merhaba sevgilimle aram iyi şükür (gelecekteki görümce) görümcemi severim ama dün kırıldım samimiyiz ondan büyüğüm benmi abartıyorum diye merak ettim.şimdi bir mevzu vardı sevgilimi aradım dedim aileden şu eklemis kabul edeyimmi soriyim dedim oda arkadan sinirli birşekilde salakmısın etmeyeceksin dedi ben buna kırıldım çünkü şaka niyetine değildi.demin bunu yazdım sizce iyimi yoksa sileyimmi birşey demeyimmi sevgilim duymadı galiba çok ses vardı onlarda çünkü yada duymamazlıktan geldi.ona yazdığımı ekliyorum

Sadece ben büyük olsun küçük olsun saygı duyarım herkese ama dün bana salakmısın dedin buna kırıldım çünkü şakayla değildi sinirli bir şekilde.ben susmayı tercih ettim cevapta verebilirdim ama bu aramızın bozulmasına neden olurdu sırf bu yüzden sustum içimdede tutamam ama insanda sevdiğine kırılır neyse önemli değil belki dün gününde değildin

Soğuk durarak tavrınızı belli etmeniz daha yerinde olur. Bir daha aynısı olursa konuşursunuz.

Nisan falan da olmasin valla iyice düşün.
Bana laf soyleyene, partnerim orada cevabini vermiyorsa bana gerek kalmadan, bitmiştir.
Bu benimde zoruma gitti o tam aile aileci benim aileme saygısı olana ben baş tacı ederim kafasında.ama bana hakaret edecek anlamına gelmez

Daha evlenmeden görümce ile bu ne samimiyet ? Çok ağlarsınız evlendikten sonra.
Ya iyilikten birşey olmaz ama böyle demesi terbiyesizlik başka birşey değil sonuçta olacaksam yengesi olacam.saygı denen birşey var

Merhaba sevgilimle aram iyi şükür (gelecekteki görümce) görümcemi severim ama dün kırıldım samimiyiz ondan büyüğüm benmi abartıyorum diye merak ettim.şimdi bir mevzu vardı sevgilimi aradım dedim aileden şu eklemis kabul edeyimmi soriyim dedim oda arkadan sinirli birşekilde salakmısın etmeyeceksin dedi ben buna kırıldım çünkü şaka niyetine değildi.demin bunu yazdım sizce iyimi yoksa sileyimmi birşey demeyimmi sevgilim duymadı galiba çok ses vardı onlarda çünkü yada duymamazlıktan geldi.ona yazdığımı ekliyorum

Salak sensin derdim. Niye bu kadar alttan alıyosunuz. Yaş olarak sizden küçükmüş terbiyesizlik yapmış.

Sadece şunu soracam bana dün edilen saygısızlığı duydunmu? Duyup duymamazlıktanmı geldin birtek bunu soracam
ben buna çok içerledim çünkü ben kimse kırılmasın diye çabalarken kimseyi üzmezken. ve sen duyup birşey demediysen benim için yeter.ben kimseye hakaret etmiyorsam kimsede bana edemez yok anam içime dert oldu anlatmam lazım o yüzden mesafe bundan sonra

Kavga etmek için değil ama sevdigin Insanda birşeyi eger duyduysa agzını açmayı bilecek kardeşim aile olsun olmasın ister güzel dille ister kızgın dille ben bilmiyorum saygısızca buldum

Bunu sevgilime yazdım cevabını merak ediyorum

Ya iyilikten birşey olmaz ama böyle demesi terbiyesizlik başka birşey değil sonuçta olacaksam yengesi olacam.saygı denen birşey var
Valla iyilikten bir şey olur mu olmaz mı buralar da okuyoruz. Ki bu iyilik değil gereksiz bir samimiyet. Saygı için önce mesafe gerekir. Şimdi bunları diyorsa ileri de neler duyarsınız ona göre söyleyeyim.

Benim yine anlamadığım yerler var
Siz erkek arkadaşınızla görüşürken görümce nerden ne konuştuğunuzu anladı da size salak mısın ekleme dedi?
Hoparlörde mi konuşuyordunuz?
Evet görüntülü aradım ya ondan onu eklemeye unuttum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X