Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yazdı ne sildin diye dedim boşver önemli değil bende silinsede görünüyor dedi ya görünse sorarsin değilmi neyin var ben sana dün böyle dedim.saf bellemiş benide bundan sonra mesafeValla iyilikten bir şey olur mu olmaz mı buralar da okuyoruz. Ki bu iyilik değil gereksiz bir samimiyet. Saygı için önce mesafe gerekir. Şimdi bunları diyorsa ileri de neler duyarsınız ona göre söyleyeyim.
Yok geri sildim soğuk davranacam bundan sonraGünümüzde olmayınca sövebiliyor muyuz canımızın istediğine ? Başlarım onun gününe. Kırıldım mırıldım diye bir de yumuşak yumuşak söylemişsiniz.
Direkt size dendiğine eminseniz ben olsam erkek arkadaşıma dün böyle bi şey duyduğumu, doğru olup olmadığını, ayrıca doğruysa kırıldığımı söyler görümceule de mesafe koyardım aramaEvet görüntülü aradım ya ondan onu eklemeye unuttum
Evet ben çünkü dedimki sevgilime ekliyimmi diye soriyim dedim oda salakmısın tabiki hayır dedi gibi birşey.yoo ben kimin ne oldugunu iyi çözdüm bundan sonra iyi niyetli ben yok mesafe mesafeeDirekt size dendiğine eminseniz ben olsam erkek arkadaşıma dün böyle bi şey duyduğumu, doğru olup olmadığını, ayrıca doğruysa kırıldığımı söyler görümceule de mesafe koyardım arama
Eğer konuyu açarsa ondan böyle bi şey hiç beklemediğimi söylerdim
Bu arada gerçektem görümceniz değil
Evlenmeden önce samimi olup sonrasında mutlu olan birini görmedim ben daha
Konuşmadan altyazılı mesaj veren hareketlerden nefret ederim ben olsam direk arardım. Biri bana salak dese hiç de mesafe koymam. Arkadaşım sen benimle olan ilişkinde nerede duracağını belli ki anlayamamışsın sen kim köpek bana salak diyorsun'u gayet makul kelimelerle fakat kesinlikle öfkemi de belli ederek konuşurdum. Konuşmamak ve soğuk davranmak yetişkin işi gelmiyor bana.Yok geri sildim soğuk davranacam bundan sonra
Hep mesafeli olun. Ama bundan sonra mesafeyi korumak daha zor olacak çünkü baştan itibaren fazla yüz vermişsiniz. Her seferinde bu duvarı delmeye çalışacaklar ona göre direneceksiniz. Bazen yumuşak karnınıza oynayacaklar bazen zaaflarınıza.Bana yazdı ne sildin diye dedim boşver önemli değil bende silinsede görünüyor dedi ya görünse sorarsin değilmi neyin var ben sana dün böyle dedim.saf bellemiş benide bundan sonra mesafe
Iptal etti nediyim kavga çıkacak yeminleMesaj atmaz arardım. Alttan almaya da gerek yok sonradan çok ezilirsiniz.
Eğer konuşmayıp içinize atarsanız 40 yıl sonra bile çocuklarınıza anlatırsınız “bu halanız var ya” diye.
Bu arada sevgiliyken aileyle kurulan gerekli samimiyet böyle şeyleri doğuruyor. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Iptal ediyor şaka gibiHep mesafeli olun. Ama bundan sonra mesafeyi korumak daha zor olacak çünkü baştan itibaren fazla yüz vermişsiniz. Her seferinde bu duvarı delmeye çalışacaklar ona göre direneceksiniz. Bazen yumuşak karnınıza oynayacaklar bazen zaaflarınıza.
BencedeEvlenmeden bu kadar micmic olunmasi rahatsiz edici
Iptal etti telefonu sizce birşey desemmi sinirlendim yeminleBiri bana şaka ile salak dese büyük kavga çıkarırım.Hele ki bu görümce olup bir de ciddi söylüyorsa siz düşünün olacakları.Bu kafa ile çok edilirsiniz.
Allahim nasil gülesim varmis okadr cok icim kararmis ki haberlerde sunu okuyunca kendimden gectmsen kim köpek diye başla arkası gelir![]()
Tabi ki söyleyin şimdi sessiz kalırsanız arkası gelir unutmayın.Hakaret ediyor size görümce adayı.Iptal etti telefonu sizce birşey desemmi sinirlendim yeminle
Neyi iptal etti? Dur bi sakinIptal etti nediyim kavga çıkacak yeminle