Böyle biteceğini biliyordum sen haklının yanında duramayacak kadar alçaksın ailem ailem ailem al güle güle yaşa ailenle sesini çıkarmayan bitane bul o yaraşır anca.benim içim okadar rahatki ben kimsenin kalbini kırmadım kimseye kötü birşey demedim bu hayatta herkese herşey söylenmez benim kardeşim bana dese salakmısın agzına sıçarım kabul edip oturup sıradaki hakaretimi beklememi istedin pardon ? Ben ona mesajda bile okumuş sor iyi niyetle dedim ama suç bende yırtık olmalıymışım ama olmuyor ben istemiyorum ana kuzusuyla uğraşamam daha haklı haksız ayırt edemeyen hep ailesi haklı kafasındaliylede uğraşamam.ben kırıldım dedim git agzını gözünü kır demedim ama bu ailede biriy olacaktım saygı denilen birşey var abisinin eşi olacak insana saygı ama yok suç bende.neyse bütün gün bekledim ara diye evet kardeşim ayıp etmiş de diye ama yok senden birşey olmaz ben istemiyorum başımı böyle ana kuzuyla yakamam bana dogruyu yanlışı ayırt edebilecek kapasitede lazım bugun buna susan yarın agzıma sıçsalar yardım eder o yüzden sağol ben almiyim.bende ne varsa kalbim acıya acıya sileceğim bana ait ne varsa yok et. benim için aşk maşk kitabi kapanmıştır seni unutmak kolay olmayacak çok sevdim seni ama en dogrusu bu ayrılmak.bendede ne varsa siliyorum 1 tane bile iğnen kalmayacak rahat ol.hakkımda helal olsun yolun açık olsun bitti.....
Bunu yolladım bunu okumus herkese
Bunu yolladım bunu okumus herkese