Dünden beri ısrarla konunuza yazıyorum çünkü hem bu karakteri biliyorum hem şuan canınızın acidigini biliyorum. Sizi kendimce uyarmak istedim. Şeytanı dinlemeyin. Bakın hakliyken haksız duruma düşersiniz. İlla küfür edeceğim diyorsan yine et ama kendi kendine et, ne gerek var gidip onların kanalına, şuraya buraya yazmaya? Artık mail de atmayın, iletişim de kurmayın. Çok değil inanın sadece yedi ay sonra ben nasıl çekmişim bunu diyeceksiniz. Ama bunu demeniz için o kişiyle hiç iletişimde bulunmamaniz gerekecek. Hatta karşınıza düzgün, seviyeli biri ciktiginda bu kez bu çocuğa da küfür edeceksiniz iki senemi harcadı, Allah kurtarmış beni diyeceksiniz. Bu kişiyle ilk olayiniz değilmiş, TV meselesini de okudum, adam her koşulda ailem benim için önemli diyor. Yahu herkesin ailesi önemli, kimse ağaç kavuğundan çıkmadı. Ama şu noktayı atlıyor, insanın karısı da ailesidir. Şimdiden sizi ezdiren insan evlenince hayli hayli ezdirir. Siz bunu hak ediyor musunuz? Suanki canınız acidigi için bu acıya katlanmak istemiyorsunuz biliyorum ama bı ömür bu durumlara katlanmak istiyor musunuz?