görümceye nasıl davranılmalı

aman sen duyma sakın geç kaldın konuya cescimmmm sempatiksalakcinni dinlemiyoz bizi zaten

tamam zaten uzagız yaza kadar o b şehrinde ben istanbulda sözlümde burda annesı babasıda amayazın istanbula gelıcek o da offff ama bız o zaman buyuk ihtimal ewlenırsek şarka gıtcez yanı açıkcası ewlenmem durumunda ılk 4 sene pek sık görüşebılcegımızı yan yana gelebılıcegımızı düşünmuyorum

kactane konu daha acikcaksinki arkadaslar okadar yazmis sen halaaaboshayallersmile

nolur baris artik sözlünle sende rahat et bizde herkezde alsanaalsanasmile

niye barismiyonuz sözlün istemiyo olmasin sakin

Son düzenleme:
mesafeli resmi ama güleryüzlü saygılı davranın hani işten felan uzak bir arkadaşınız olur ya ona olduğu gibi muhabbetiniz günlük konular veya siyasetin ilerine geçmesin mesela

ben benimkine öyle davranıyorumaslında güleryüzümü haketmiyor tabi ki ama eşimin hatırı büyük

diğer tüm insanlara nasılsa onasa aynı şekilde davranılmalı
düşünmeye dahi gerek yok hak ettiği gibi davranmalı..
iyi niyetliyse ,samimiyse, dedikodu yapmıyor arkadan iş çevirmiyorsa iyi davranılmalı
kötülüğünüz için çalışıyorsa kötü davranılmalı

kactane konu daha acikcaksinki arkadaslar okadar yazmis sen halaaaboshayallersmile

nolur baris artik sözlünle sende rahat et bizde herkezde alsanaalsanasmile

niye barismiyonuz sözlün istemiyo olmasin sakin

barıştık barışmasınada şimdi sorun benım ailem bence onun aılesı benı aramızda bır seyler gecti diye kabul ettı ama benım aılemın boyle bır seyden haberı olmadıgı ıcın hıc ıstemıyor hıc babama söyleyemedim bıle daha çünkü bana sormuştu bak emın mısın ıkı gun sonra barıştık dıye gelme dıye bende baba yok hayır ımkansız demiştim

Yasemin ben sana pes diyorum artık o kadar nasihat verdik sana demekki bir kulağından girdi diğerinden çıktı hala sözlüm ve görümcem diyorsun yaaaa...

abla ben yorumsuzum yaseminin konusu olduğunu görünce meraktan baktım yorum yapmayacaktım ama sana katılıyorum pes pes pes

herbişeylerine "he " de Yasemin..gönüllerini hoş et..evlen kurtulalım hep beraber.. sempatiksalakcinni

herbişeylerine "he " de Yasemin..gönüllerini hoş et..evlen kurtulalım hep beraber.. sempatiksalakcinni

kurtulmakmı?tarcıncım daha söz bu.bunun nişanı var düğünü var düğünden sonra bebek doğacak o var varda var yani.birçoğumuz pes etti daha şimdiden yorumlar kelimeler tükendi mafoldumben

diğer konularını okudumda herkes haklıymış.
kendini ateşe atmak bu olsa gerek.
seni artık kimse almaz diyen bir adam ve facia bir aile...
bekaret konusunda son derece tutucu bir insan olmama rağmen evlenmelisin diyemiyorum.
hatanın sonucuna katlanmalısın diyemiyorum.
kendi katlanabilirlik potansiyelini bilen sensin, karşı tarafı tanıyan da sensin.
ne diyelim inşallah hakkında en hayırlı kararı verirsin.

Son düzenleme:
olumunekankayizsmile :hulya:
kurtulmakmı?tarcıncım daha söz bu.bunun nişanı var düğünü var düğünden sonra bebek doğacak o var varda var yani.birçoğumuz pes etti daha şimdiden yorumlar kelimeler tükendi mafoldumben
Acı gerçek diye buna derim ben :2:

Ne kadersiz bir kadın şu görümce yaa, içim eziliyor valla senağlamasenağlama

Ah be arkadasım niye azıcık daha sabretmiyorsun nisanlın neler diyormus görümcenin agzını nasıl tutacaksın ki? Bence bu insanlardan hemen uzaklas!!

O kadar olan olaydan sonra hala kendinizi
sevdirme çabası içine giriyorsanız,size birşey demiyorum ben.
biraz istikrarlı olmanızda fayda var arkadaşım.

Yasemin ben sana pes diyorum artık o kadar nasihat verdik sana demekki bir kulağından girdi diğerinden çıktı hala sözlüm ve görümcem diyorsun yaaaa...

abla ben yorumsuzum yaseminin konusu olduğunu görünce meraktan baktım yorum yapmayacaktım ama sana katılıyorum pes pes pes

aynen sizlere katılıyorum arkadaşlar
daha neyi düşünüyor bu arkadaş anlayabilmiş değilim açıkçası
bile bile kendini ateşe atmak demek bu demek sanırım

Hayatım biz ne desek boş zaten nasılsa bizi dinlemiyor kendi başına kararlar alıyor ama çok yanılıyor ...

aynen ya

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…