- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.140
- 1.423
- 60
nolmuş nolmuşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
şaka şaka, görümceler öcü değildir diye görümce dostu bi yorumda buluncaktım ama sanırım senin ki öcü olanlardan
bence cool olmalısın, ne yakın ne uzak...
nolmuş nolmuşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
şaka şaka, görümceler öcü değildir diye görümce dostu bi yorumda buluncaktım ama sanırım senin ki öcü olanlardan
bence cool olmalısın, ne yakın ne uzak...
tamam zaten uzagız yaza kadar o b şehrinde ben istanbulda sözlümde burda annesı babasıda amayazın istanbula gelıcek o da offff ama bız o zaman buyuk ihtimal ewlenırsek şarka gıtcez yanı açıkcası ewlenmem durumunda ılk 4 sene pek sık görüşebılcegımızı yan yana gelebılıcegımızı düşünmuyorum
kızlar szölüydüm öyle bir görümceye sahibimki sayesinde sözü attım ama şimdi tekrar barışma durumlarımız var arayıp ben senın artık ablanım arada ara falan dıyor ıkı gunde 3 kez aradı ama ben bılıyorum kı bunlar göz boyamalık neyse şimdi ben bu görümceye kendımı sevdırebılır mıyım ona nasıl davranmalıyım hediye alıp yollamalımıyım aramalımıyım yoksa oluruna bırakıp hiç umursamamalı mıyım yardımlarınızı beklıyorum CADIARZU
kactane konu daha acikcaksinki arkadaslar okadar yazmis sen halaaaboshayallersmile
nolur baris artik sözlünle sende rahat et bizde herkezde alsanaalsanasmile
niye barismiyonuz sözlün istemiyo olmasin sakin
Yasemin ben sana pes diyorum artık o kadar nasihat verdik sana demekki bir kulağından girdi diğerinden çıktı hala sözlüm ve görümcem diyorsun yaaaa...
abla ben yorumsuzum yaseminin konusu olduğunu görünce meraktan baktım yorum yapmayacaktım ama sana katılıyorum pes pes pes
Hayatım biz ne desek boş zaten nasılsa bizi dinlemiyor kendi başına kararlar alıyor ama çok yanılıyor ...
arkadaşım konularını bilmiyorum da sizden utandı demek ki bi size cevap yazmamış ablacım
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
evet ya bir tek bana yazmamış o kadar çabalıyoruz burada yapma etme diye ama dinlemiyor bizi işte kaydirigubbakcemile3
herbişeylerine "he " de Yasemin..gönüllerini hoş et..evlen kurtulalım hep beraber.. sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile :hulya:herbişeylerine "he " de Yasemin..gönüllerini hoş et..evlen kurtulalım hep beraber.. sempatiksalakcinni
Acı gerçek diye buna derim ben :2:kurtulmakmı?tarcıncım daha söz bu.bunun nişanı var düğünü var düğünden sonra bebek doğacak o var varda var yani.birçoğumuz pes etti daha şimdiden yorumlar kelimeler tükendi mafoldumben
O kadar olan olaydan sonra hala kendinizi
sevdirme çabası içine giriyorsanız,size birşey demiyorum ben.
biraz istikrarlı olmanızda fayda var arkadaşım.
Yasemin ben sana pes diyorum artık o kadar nasihat verdik sana demekki bir kulağından girdi diğerinden çıktı hala sözlüm ve görümcem diyorsun yaaaa...
abla ben yorumsuzum yaseminin konusu olduğunu görünce meraktan baktım yorum yapmayacaktım ama sana katılıyorum pes pes pes
arkadaşım konularını bilmiyorum da sizden utandı demek ki bi size cevap yazmamış ablacım
[/COLOR][/SIZE][/FONT]evet ya bir tek bana yazmamış o kadar çabalıyoruz burada yapma etme diye ama dinlemiyor bizi işte kaydirigubbakcemile3
ewet sadece sizden değil herkesten ya şurdaki kadınlardan bırıde mı haksız cıkmaz cıkmadı yemın edıyorum ama bıttı bu kez numaramı degıstırdım facemı dondurdum msn kapattım bıttı yanı kesın :gitme:
aynen ya
Hayatım biz ne desek boş zaten nasılsa bizi dinlemiyor kendi başına kararlar alıyor ama çok yanılıyor ...
ewet sadece sizden değil herkesten ya şurdaki kadınlardan bırıde mı haksız cıkmaz cıkmadı yemın edıyorum ama bıttı bu kez numaramı degıstırdım facemı dondurdum msn kapattım bıttı yanı kesın :gitme:
ee şimdi ne oldu görümcen hakaretmi etti
aynen ya
ee şimdi ne oldu görümcen hakaretmi etti
hayır canım ama gene bır şeyler söylemiş neyse ben onu da geçtim artık dün aksam her şey kafama dank ettı o artık benı eskısı gıbı sevmıyor tahamul edemıyorum sana her soyledıgın batıyor artık dıyor bende dedımkı ewet senden benım ıcın aynısın yanı bız artık bırbırmızı sevmıyoruz bence eskısı gıbı olmıycaktı hıc bır sey ewlenırse sadece yattıgı ıcın ewlenıcektı facede pazar gunu yalvardı ılışkı durmumuzu nısanlı yapalım dıye pazartesı ne olduysa oldu onları sılmıs resımlerı mı cekmıstı onları eklemıstı onlar sılınmıs yanı benım anladıgım artık sevgı falan yokmuş hele şu pazar gunu ve dün akşam olay benım ıcın tamamen bıttı duyduklarımdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?