yani pazar ve ptesi arasında ne değişti ki böyle bişey yaptı? kafamçokkarıştı
hakkında hayırlısı olsun.ya işte adam dengesız psikopatmı nedır anlamadımkı yok ben artık her seyı kabul ettım ayrılıgı basta olmak üzere böyle bır ınsanla boyle bır aıleyle ömür geçmez burdakı tum bayanlar haklı cıktı inşallah gene haklı çıkarlar ve ben benı ben oldugum ıcın sevıcek bırıyle karsılasırım bır gun :gitme:
hakkında hayırlısı olsun.
dediğim gibi kendini de onları da tanıyan sensin, biz ne desek boş.
kararı verecek olan sensin.
ailen hiç bişey demiyor mu peki?
ya işte adam dengesız psikopatmı nedır anlamadımkı yok ben artık her seyı kabul ettım ayrılıgı basta olmak üzere böyle bır ınsanla boyle bır aıleyle ömür geçmez burdakı tum bayanlar haklı cıktı inşallah gene haklı çıkarlar ve ben benı ben oldugum ıcın sevıcek bırıyle karsılasırım bır gun :gitme:
Bunu daha anlamadın mı yoksa şaka mı yapıyorsun Biz bunu anlayalı kaç gün oldu :)
Bunu daha anlamadın mı yoksa şaka mı yapıyorsun Biz bunu anlayalı kaç gün oldu :)
ewet sadece sizden değil herkesten ya şurdaki kadınlardan bırıde mı haksız cıkmaz cıkmadı yemın edıyorum ama bıttı bu kez numaramı degıstırdım facemı dondurdum msn kapattım bıttı yanı kesın :gitme:
Yasemin benden yada diğer arkadaşlardan özür dilemen sorun değil önemli olan senin hatanı bir nebzede olsa düzeltmen ...
Hepimiz sana doğru olanı göstermeye çalıştık umarım verdiğin bu karardan asla geri dönmemen ...
Eğğer bir konu daha açarsan varya sözlüm yada görümcem diye inan bu sefer kimse yanında olmaz canım...
Bir ablan olarak lütfen bu kadar yazılanları göz ardı etme canım hepimiz senin iyiliğin için ve senin üzülmemen için yazıyoruz ....kaydirigubbakcemile5 yerimseniben
Yasemin benden yada diğer arkadaşlardan özür dilemen sorun değil önemli olan senin hatanı bir nebzede olsa düzeltmen ...
Hepimiz sana doğru olanı göstermeye çalıştık umarım verdiğin bu karardan asla geri dönmemen ...
Eğğer bir konu daha açarsan varya sözlüm yada görümcem diye inan bu sefer kimse yanında olmaz canım...
Bir ablan olarak lütfen bu kadar yazılanları göz ardı etme canım hepimiz senin iyiliğin için ve senin üzülmemen için yazıyoruz ....kaydirigubbakcemile5 yerimseniben
hayır bu konuyla ılgılı degıl inşallah daha guzel şeyler yazıcam bundan sonra tek düşüncem okul ve işlerim kesınlıkle benım ıcın o ınsan ve o aıle bıtmıstır hem kafamda hem beynımde
hayır bu konuyla ılgılı degıl inşallah daha guzel şeyler yazıcam bundan sonra tek düşüncem okul ve işlerim kesınlıkle benım ıcın o ınsan ve o aıle bıtmıstır hem kafamda hem beynımde
Hadi bakalım inşallah öncelik okulun ve işlerin olsun bundan sonrada asla üzülmek yok tamammı yerimseniben
Hadi bakalım inşallah öncelik okulun ve işlerin olsun bundan sonrada asla üzülmek yok tamammı yerimseniben
ayyy inşallah telefon numaramı değiştirdim msn adresımı degıstım facemı dondurdum baska yapmam gerek bır sey kaldımı unuttugum ya bıttı bu kez bende mutlu huzurlu bır ılıskıyı hakedıyorum opuyorumnanaktan
Cidden söylüyorum ya ben bu adama katlanırım, herşeyimi de paylaştım artık mecburum diyip, he diyip dört elle sarılıp evlenmelisin bu adamla.
Ya da tamamen ellerini çekmeli, hayatına bakmalısın.
Her ikisini de yapamayıp, bir öyle bir böyle karar verirsen,
ne karşıda ne de kendi gözünde bir yere varamazsın.
Bir karar vermişsin, umarım bu sefer o yolda devam edersin .
ayyy inşallah telefon numaramı değiştirdim msn adresımı degıstım facemı dondurdum baska yapmam gerek bır sey kaldımı unuttugum ya bıttı bu kez bende mutlu huzurlu bır ılıskıyı hakedıyorum opuyorumnanaktan
Kafandan ve kalbinden atacaksın bir kerede bunu yaptığın zaman gerçek huzuru o zaman bulacaksın...
Bir nevi zaman makinesi gibi yani herşeyi geriye alacaksın......
Kafandan ve kalbinden atacaksın bir kerede bunu yaptığın zaman gerçek huzuru o zaman bulacaksın...
Bir nevi zaman makinesi gibi yani herşeyi geriye alacaksın......
geri gelmıycek şeyler ne olucak offfffffff ben nasıl yaptım nasıl yenıldım nefsıme ya alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?