görümceye nasıl davranılmalı

yani pazar ve ptesi arasında ne değişti ki böyle bişey yaptı? kafamçokkarıştı

ya işte adam dengesız psikopatmı nedır anlamadımkı yok ben artık her seyı kabul ettım ayrılıgı basta olmak üzere böyle bır ınsanla boyle bır aıleyle ömür geçmez burdakı tum bayanlar haklı cıktı inşallah gene haklı çıkarlar ve ben benı ben oldugum ıcın sevıcek bırıyle karsılasırım bır gun :gitme:

hakkında hayırlısı olsun.
dediğim gibi kendini de onları da tanıyan sensin, biz ne desek boş.
kararı verecek olan sensin.
ailen hiç bişey demiyor mu peki?

ya bırleşme dedıgınız ayrıca benımde dedıgım ben dedımkı yüz yüze konusalım ayrılalım o gıder gıtmez olmaz falan fılan annem senı görcek hadı gıdelım zorla ewe goturdu (ama gercekten konusuldu) sonra annesıne ıste bır sey dersenız daha sıze sırtımı dönerım ceker gıderım falan dedı ablası ewlenceksın ewlenmek zorundasın madem yaptın falan demıs annesıde off kızlar bılmıyorum işte böyle bir şeyler çok laçkalaşmış şimdi sakın kafayla düşününce arık hiç bir şey olmaz he iyimiyim değilim ama artık kabullendım sanırım

Bunu daha anlamadın mı yoksa şaka mı yapıyorsun Biz bunu anlayalı kaç gün oldu :)

kızlar bır erkek neden bu kadar değişken olur ya anlayamadım ben ama olsun anladıklarım yeter ben bu ınsandan uzak durmalıyım

kesinlikle mesafeli olmak en dogrusu...ama baskalarınn yanında aranızdaki mesafeyi belli etmeycek kadar da samimi .tek cümle o nasılsa sizde öyle olcaksınız,şahsen ben öyle yapıyorum.yapmacıksa yapmacık,gıcıksa gıcık.yerıne göre ve adamına göre muamele.

Cidden söylüyorum ya ben bu adama katlanırım, herşeyimi de paylaştım artık mecburum diyip, he diyip dört elle sarılıp evlenmelisin bu adamla.
Ya da tamamen ellerini çekmeli, hayatına bakmalısın.
Her ikisini de yapamayıp, bir öyle bir böyle karar verirsen,
ne karşıda ne de kendi gözünde bir yere varamazsın.
Bir karar vermişsin, umarım bu sefer o yolda devam edersin .

bu sefer kesınlıkle kararlıyım ömrümün sonuna kadar bekarda kalsam gene sacımın telını vermem onlara

bak bir büyüğün olarak söylüyorum yasemin resmen uçurumun kenarından dönüyosun eğer bu kararının arkasında durursan.

tamam bir hatayla birlikte olmuşsun önemli olan bundan sonrası yani aynı hatayı tekrarlamaman.haysiyetini onurunu koruman o şeyden çok daha önemli çünkü.her erkek karşısında onurlu haysiyetli davranışları tutarlı kadını sever.sen eğer kişiliğini güçlü tutarsan yaşadıkların tekrar tekrar karşına çıkmaz.yok eğer ben mahvoldum geri dönüşü olmayan yola girdim duygusuyla hareket edersen bu durumundan faydalanmaya kalkarlar.aklını başına toplamanın zamanı geldide geçiyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…