Selam..
3 gorumceniz var.. Ve Gorumceleriniz sizi herzaman yok sayacak,konusmayacak,asla deger vermeyecek..Yillarca boyle oldu.. (cocuklarinizada aynen boyle) Ki; siz onlara karsi hep saygili olmussunuz,bir geldikleri anda 1000 adim gitmissiniz,bunlarda cok iyi biliyor bunu.. Ama sizi yok sayiyorlar,cemberin disinda tutmak icin elinden geleni yapiyorlar.. Kv niz bile size diyor ki "kizim ben napayim,elimden geleni yapiyorum ama olmuyor" diyecek onlarin tutumu icin... Hep gorumcelerinizin acigini kapatip duracak evlendiginizden beri. Onlar aramiyor sormuyor ya, hep kv niz arayip soracak onlarin yerinede.. Ama tabi herkezin yeri ayri.. Hayir hatam ne onu bilsem,inanin aciklama yapip, ozur dilerim hepsinden.. Bu kadar da acigim elestiriye.. Ama onuda yapmiyorlar. Beni gorunce yuzume guluyorlar hicbirsey yok.. Ama arkami donunce beni yok sayiyorlar,hayatta yuzume bakmiyorlar.. (uzaklasinca yani birbirimizden)
Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)
Tepkiniz ne olurdu? Ne anlamaliyim sizce? Sahiden bayanlar bana bir yol gosterin ben ne yapayim suan? Kendimi hic araya katmayip yegeniyle gorusmesine izin vermeli miyim? Ki, evi arasaydi benimle konusup yegenini isteseydi mutlaka verirdim.. Bunu bildigi halde evi aramadi.. Ben kinci biri asla olmadim hayatim boyunca, bunuda cok cok iyi bilirler..