Gorumceye Tepkiniz ne olurdu??

Hiç karışmayın . Bırakın görüşsünler . Çocuk sonuçta .. Çocuğunuz için çok istiyorsa halılık yapsın . Sizde onu yok sayın bu aranızdaki mesele. Ama çocuklar bu durumlardan etkilenmesin . Benim iki yengem yıllarca küslerdi ama çocuklara hiç karışmadılar. Hatta kızın stajı vardı küs eltisinde 1 ay kaldı .uzun süre Sonra barıştılar. Büyüyünce zaten anlayıp soğuyacaktır çocuk .

Tamam çok sağolun arkadaşım...
Dikkate alıcam dediklerinizide

Sahiden yoruldum ben yazmaktan
izin vermeyen kim ? Ne zaman arıyorlarda ben izin vermemişim.
kafalarına eserse arıyorlar bende bunu kabul etmem
İlk mesajınızda izin vereym mi diye soran sizsiniz. Ben de verilmeli dedim.
Herkes sevmek durumunda değil, muhabbet etmek durumunda değil. Size zararları yoksa sorun yok. Evet can sıkıcı bir durum, keşke abla-kardeş olunabilse ama olmuyorsa takmamak gerek.
siz de onları sallamayın, yeğenleriyle muhabbet etsinler.
Hatta ben olsam telefonlara çıkmam, bayramdan seyrana arar sorarım yeter.

İlk mesajınızda izin vereym mi diye soran sizsiniz. Ben de verilmeli dedim.
Herkes sevmek durumunda değil, muhabbet etmek durumunda değil. Size zararları yoksa sorun yok. Evet can sıkıcı bir durum, keşke abla-kardeş olunabilse ama olmuyorsa takmamak gerek.
siz de onları sallamayın, yeğenleriyle muhabbet etsinler.
Hatta ben olsam telefonlara çıkmam, bayramdan seyrana arar sorarım yeter.

canım o bugun içindi..Aradılar ya hani ne yapsam diye sordum..Normalde ben hep izin vermişimdir goruşseler diye ama halalar soğukkk...Dediğinizi yapıyorum zaten bak deminden beri arıyor gorumce bakmıyorum
. Çunku oylesine arıyor beni sevmediği gelinlerinide aramasınlar birzahmet.. Şimdi sıcak iyi konuşuyor daha sonra uuuu bir uzaklık soğukluk..diyorum Allah Allah bu kadına ne oldu..

dengesiz resmen çok yoruldum çokk..

Dengesiz insanlar beni çok yoruyor..Bir bakıyosun iyi,guluyor aa bir bakıyosunn bana dolap oldu..sahiden yoruldum çokkkkkk...
Ben beklemiyorum beni sevsin diye zaten ama bana karşı biranda iyi olup yuzume gulup, ote yandan aniden beni yok saymak gormezden gelmek aylarca yıllarca aramamak..yani insan bir denge de olur...neyse o dur..Bıktım usandım bende..

Selam..

3 gorumceniz var.. Ve Gorumceleriniz sizi herzaman yok sayacak,konusmayacak,asla deger vermeyecek..Yillarca boyle oldu.. (cocuklarinizada aynen boyle) Ki; siz onlara karsi hep saygili olmussunuz,bir geldikleri anda 1000 adim gitmissiniz,bunlarda cok iyi biliyor bunu.. Ama sizi yok sayiyorlar,cemberin disinda tutmak icin elinden geleni yapiyorlar.. Kv niz bile size diyor ki "kizim ben napayim,elimden geleni yapiyorum ama olmuyor" diyecek onlarin tutumu icin... Hep gorumcelerinizin acigini kapatip duracak evlendiginizden beri. Onlar aramiyor sormuyor ya, hep kv niz arayip soracak onlarin yerinede.. Ama tabi herkezin yeri ayri.. Hayir hatam ne onu bilsem,inanin aciklama yapip, ozur dilerim hepsinden.. Bu kadar da acigim elestiriye.. Ama onuda yapmiyorlar. Beni gorunce yuzume guluyorlar hicbirsey yok.. Ama arkami donunce beni yok sayiyorlar,hayatta yuzume bakmiyorlar.. (uzaklasinca yani birbirimizden)

Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)

Tepkiniz ne olurdu? Ne anlamaliyim sizce? Sahiden bayanlar bana bir yol gosterin ben ne yapayim suan? Kendimi hic araya katmayip yegeniyle gorusmesine izin vermeli miyim? Ki, evi arasaydi benimle konusup yegenini isteseydi mutlaka verirdim.. Bunu bildigi halde evi aramadi.. Ben kinci biri asla olmadim hayatim boyunca, bunuda cok cok iyi bilirler..
canım yanlış anlamada en süperi:)görüştüğünüzde de güleryüz gösteriolarmış nasılsa.benim görümcemde yok gelmion yok beni çağırmıon vb.derdinde..eğer bi sıkıntı var gibi düşünüosan konuş düzgünce,eğer bı sıkıntı yok derlerse yola devam..çünkü herkesin yapısı bir olmak zorunda değil..
yiğenine gelince görüşsün ne var,sizde bişey demeyin..snuçta onun da yiğeni

Selam..

3 gorumceniz var.. Ve Gorumceleriniz sizi herzaman yok sayacak,konusmayacak,asla deger vermeyecek..Yillarca boyle oldu.. (cocuklarinizada aynen boyle) Ki; siz onlara karsi hep saygili olmussunuz,bir geldikleri anda 1000 adim gitmissiniz,bunlarda cok iyi biliyor bunu.. Ama sizi yok sayiyorlar,cemberin disinda tutmak icin elinden geleni yapiyorlar.. Kv niz bile size diyor ki "kizim ben napayim,elimden geleni yapiyorum ama olmuyor" diyecek onlarin tutumu icin... Hep gorumcelerinizin acigini kapatip duracak evlendiginizden beri. Onlar aramiyor sormuyor ya, hep kv niz arayip soracak onlarin yerinede.. Ama tabi herkezin yeri ayri.. Hayir hatam ne onu bilsem,inanin aciklama yapip, ozur dilerim hepsinden.. Bu kadar da acigim elestiriye.. Ama onuda yapmiyorlar. Beni gorunce yuzume guluyorlar hicbirsey yok.. Ama arkami donunce beni yok sayiyorlar,hayatta yuzume bakmiyorlar.. (uzaklasinca yani birbirimizden)

Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)

Tepkiniz ne olurdu? Ne anlamaliyim sizce? Sahiden bayanlar bana bir yol gosterin ben ne yapayim suan? Kendimi hic araya katmayip yegeniyle gorusmesine izin vermeli miyim? Ki, evi arasaydi benimle konusup yegenini isteseydi mutlaka verirdim.. Bunu bildigi halde evi aramadi.. Ben kinci biri asla olmadim hayatim boyunca, bunuda cok cok iyi bilirler..
Sizinle samimi olmak istemeyeni bu kadar kafaya takmayın. Bir zaman sonra umursamazsınız zaten. Mesafe koyun, merhaba merhaba, o kadar. Bence yapılacak tek şey bu.

canım yanlış anlamada en süperi:)görüştüğünüzde de güleryüz gösteriolarmış nasılsa.benim görümcemde yok gelmion yok beni çağırmıon vb.derdinde..eğer bi sıkıntı var gibi düşünüosan konuş düzgünce,eğer bı sıkıntı yok derlerse yola devam..çünkü herkesin yapısı bir olmak zorunda değil..
yiğenine gelince görüşsün ne var,sizde bişey demeyin..snuçta onun da yiğeni

Haklısınız, çok sağol yorumun için

Gorumcem deminden beri aradığı için onunla birebir konuşmak istemedim..Whats up'ın var mı diye hep sormuşlar çocuğuma..Bende ekledim onları selam verdim..Benimle yazıştılar..Herzaman ki gibi nasılsın iyimisin yenge diye..Gayet mesafeli yazıştım..çocuğumun orta okula gittiğinden bile bir haber.. Abilerinin yeğenlerinin resimlerinden yolladım whats up dan, ayyy ne kadar buyumuşler diye tepki verdiler.. Şeytan dedi neler de neler ama sabır ettim.
tabı buyuduler arayıp sorduğunuz mu var diyesim geldi ama muhatap olmak istemedim..onlar utansın..

sonrada gayet resmi bir sekilde ben çıkıyorum işim var deyip kapattım..çunku çok diretti beni bugun çok aradı..

Artık bundan boyle bu şekilde..Gayett mesafeli...

kendim facede kullanmıyorum..Whats up iyi oldu burdan yazışırız dedi..Ahh keşke sozlerine sadık olsa..Ama bugun boyle yarın şoyle...

Mecburen ekleyip selam verdim çunku sabah beri telefonuna cevap vermiyorum bu defada gidip anne babasına hakkmda olmadık şeyler soylerler..Aramızı bozmalarına izin veremezdim

Abilerini hic ama hic aramazlar..
Bayramda bile cok nadiren ararlar.. Ben abileri adina da uzuluyorum..
Hayatım bu her şeyi açıklamıyor mu? Görümcelerinde arama olayı yok, sana has bir şey değil yani, şahsen ben de aramam pek kimseyi... Sadece sen bu duruma alışık olmadığın için garipseyip üstüne alıyorsun, seni kaile almadıklarını düşünüyorsun. abilerini aramıyorlarmış, yeğenlerini kırk yılda bir arıyorlarmış... Sana has bir durum değil yani, e onları bu kadar nadir arayan seni hiç aramaz..

Hayatım bu her şeyi açıklamıyor mu? Görümcelerinde arama olayı yok, sana has bir şey değil yani, şahsen ben de aramam pek kimseyi... Sadece sen bu duruma alışık olmadığın için garipseyip üstüne alıyorsun, seni kaile almadıklarını düşünüyorsun. abilerini aramıyorlarmış, yeğenlerini kırk yılda bir arıyorlarmış... Sana has bir durum değil yani, e onları bu kadar nadir arayan seni hiç aramaz..

Dogru soyluyorsun canim belkide dedigin gibidir.. Aslinda dogru abilerini bir gun bile aramayanlar beni niye arasin,sorsun degil mi? onlar 3 kiz ya..Kizlar ve damatlar hepsi icice..samimiler.. Bizde uzakta oldugumuz icin samimiyet kurulmuyor belkide.. Bakis acimi bu sekilde yonlendiricem.. Aksam uzeri yazistik zaten gorumcelerle..cunku butun gun beni aradilar tele cikmadim..en sonunda o kadar aramaya dayanamadim, whats up dan yazdim beni aramissiniz diye.. Yine hicbirsey olmamis gibi gayet normal konustular benimle.. sanirim yapilari bu.. Ben cozemedim inanki.. Saglik olsun. Yorumunuz icin gercekten sagolun.

cocugunuz kac yasinda. sadece telefonda konysmaksa birakin konussunlar. bulusup disari cikmaksa ben olsam cocuk kucukken izin vermezdim. cok sacma yani. ama 16 17 falansa ozgurler. zaten cocugunuz da cok istemez yani.
kendime gelecek olursam. iki gorumcem bir kaynim var. bir gorumcrmi cok severim oteki gorumcem vr kaynim da bir anormal. kaynim ilidkisini kesti zaten bizimle. en son on gunlukken gordu kizimi kucugu zaten hic gormedi. yillar sonra ottaya cikar smcalik etmeye kalkisirsa cok da sicak bakmam acikcasi. oyle yol gecen hani degil csni uatesin gelsin cani istesin aramasin. sosyal ptoblemliyse cocugumdan uzak duracak. ben kizlarim annesiz bir yere gidemez diyorum. usterse kiyamet kopsun..

benim 4 halam var.. 4ü de çok samimi. ama annemlerle hiç görüşmediler onlar evlendikten sonra... evlenmeden önce bizden çıkmazlardı. anneme yengecimm yengecimm yapıyorlardı. evlendikten sonra ki en az 8 yıl oldu arayan soran yok. birbirlerine gidiyorlar sürekli, yakın semtlerde olmamıza ragmen bize ugrayan yok.. sadece bayramlarda... 8 sene yahu... üstelik husumet de yok, annem melek gibi kadındır.. ama halalarımın hepsi art niyetlidir...arada bir tanesi bana mesaj atar o da senede 2 defa naber diye. ailemden uzakta okuyorum. arkadaşlarımın amcaları dayıları teyzeleri halaları arıyor benim hiç arayanım yok.. kötü hissediyorum kendimi. ama yapacak bir şey yok artık biz de aile olarak onları yok saymaya başladık.

Back
X