Görümceyle Balayı :)

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.577
12
683
Diğer
İşyerimden bir arkadaş (erkek) dün akşam evlendi, balayı rezervasyonlarını kış ayından yaptırdı bekar kız kardeşi (24 yaşında) ben de sizinle gelmek istiyorum 3 kişi rezervasyon yaptır demiş (!) arkadaşım da onu kırmamak adına sesini çıkartmamış, ilerleyen günlerde babası ikna etmiş kızı gitmekten vazgeçti, sizin bu konudaki fikriniz nedir görümceyle balayı nasıl olur sizce?

Görümceyle balayı mı?:1shok:
Görümce nin kafası basmıyor mu acaba..?
Balayı iki kişiliktir..hihoyyyt

o görümce de evlenicek bi gün..o zaman peşine takılıp da balayına beraber çıkmak isteyenler olursa buraya gelip de konu açmasın...lülülülülülü

densız mis o gorumce biraz bence.
balayı bu balayı.. kendisi evlenince gorumcesi gelsin bakalım kendisi ile ne diyecek.

Kusura bakmayın da bir oha çekmek istiyorum.:1shok:
Ne düşüncesiz insanlar var ? Asla kabul edilecek bir durum değil.Paralarım valla öyle görümceyi.kaydirigubbakcemile3

gitsin gitsin hatta aynı odada kalsınlar masraf olmasın.
hay Allahım ya daha neler duyacağız bu KK da.

görümcenin ne işi var balayında oda evlenince görümcesi de onunla gitsin onunla balayına

bide 24 yaşında aklı ermiyr mu gidilmiyceğini lmaz:

abisini kıskanan kardeş ne işi varmış onun balayında iyiki vazgeçirmişler bende olsam istemezdim kendini bilen zaten abisiyle yengesinin peşine takılmaz bide yaşıda var 24 yasında kafası çalışmıyormu hiç balayı dediğin başbaşa olur gelse çok saçma olurdu

ee pes diyorum da başka bir şey ,demiyorum. görümce kafayı yemiş. ne demek balayına bende sizinle geleceğim.kız,valla iyiymiş yine. başkası olsa kıyameti koparırdı...birde kızcağız kabul etmiş kırmamak için demek. ben o görümceyi ....
neyse susayım.
baba anlamış ki,olayın ne kadar absürd olduğunu da vazgeçirmiş. ya anlamasaydı.... düşünün balayında 3 kişi:1shok:
kızcağız görümce var diye doğru dürüst yakınlık bile gösteremeyecekti kocasına . sarılamayacaktı vs vs..
hoş damatta da kabahat var. bunu söyleyen kardeşe 2 çift laf etmemişmi.kızım senin benim balayımda işin ne. ne kadar ayıp dememiş mi. tabii dememiş ki,yer ayırtılmış.. ilginç valla. neler duyacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
yuuhh yane ..bncede kafası basmıo mu o kadr...yerini bilsin..o kızın yerinde olsam derdm...en azndan kocasınn böle bişe demesi lasm ....

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:hiç düşünemiyorum:uhm:

yuhh demek istiyorum müsadenizle...
HAdi 24 yaşındaki görümce bir densizlik etmiş bende geleyim demiş.. Ama arkadaşınız (erkek olduğunu belirtmişsiniz) iki çift laf edememiş mi... Bunun kırılmakla ne alakası var... Diyememişmi kardeşim bu tatil değil balayı, ne işin var bizim yanımızda diye...
Ne yani baba mantıklı bir insan olmasa arkadaşınız kardeşini de alıp mı balayına gidecekti.. Allah hem kardeşe hem de arkadaşınıza akıl fikir versin... Geline de sabır...

Öyle şey olur mu ya adı üzerinde balayı bu ! Bence arkadaşınız fazla iyi niyetli ben açıkça söylerdim yani klava:

ben o görümceyi görüm görüm görümlerim walaaaklava: sesini çıkarmadan yer ayırtan kocayada 2 çift lafım olur bidee:mymeka: herkes yerini bilsiin yaaa bu ne bölee :umursamaz:
ay çok sinirlendim wala kaşlarımı çatmışım yazarkennn:roflol::roflol:

Yer ayırtılmadı görümce vazgeçirildi :jeyyar:

24 yasinda bir insanin bu kadar düsüncesiz olacagini tahmin etmek güc

Simdiden geline eyvah diyorum...bu görümceden cekecegi var...abisini paylasamiyor belli.

Birlikte aynı yatağa girsinler hatta duşa falan tvbe tövbe olay başından belli görümce derken yarın öbürgün başka şeyler çıkar.Balayı kardeşim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…