görümceyle olan münasebetim

Bence siz yenge olarak, eşinizin kardeşiyle gitmişken bir fırsatını bulup güzelce konuşabilirsiniz. Aynen buraya yazdığınız gibi durumunuzu anlamasını empati kurmasını sağlayabilirsiniz.
Güzellikle konuşur hem gönlünü alırsınız hem sizin içiniz rahat eder.

Küs küs oturmaya gerek yok ..

ve çok ısrar edildi biz başta istemedgmiz icin cevap vermedik ama kaynanam bigün aglayarak isteyince kesin bi dille ben konustum.

Iyi yapmışsınız. Kendine ev felan ayarlana kadar neyise. Ama başkasının evine yerleşmek nedir. Normal mesafeli davranın gidince. Fazla iyi davransaniz yumuşadı derler

Kimse evinde yatılı sürekli kişi kabul etmek zorunda değil, eğer kötü davranirsa sizde öyle davranın.

Oh bee.. Nihayet baştan açık açık konuşan bir gelin gördüm. En güzelini yapmışsın.

Kem küm desen başına kalacak, sonra her gün kavga, karın ağrısı..

Önce iş bulsun evini tutsun sonra gelsin madem. Size guvenmesi cok saçma. Sadece sizinle yaşamaktan mi söz edildi yoksa iş bulunca ev tutacak düşüncesiyle kısa bir süre idare etmenizı mi istediler?

Bence siz yenge olarak, eşinizin kardeşiyle gitmişken bir fırsatını bulup güzelce konuşabilirsiniz. Aynen buraya yazdığınız gibi durumunuzu anlamasını empati kurmasını sağlayabilirsiniz.
Güzellikle konuşur hem gönlünü alırsınız hem sizin içiniz rahat eder.

Küs küs oturmaya gerek yok ..
zaten ben ona mesajımda da onunla bi sorunum olmadgnı ama evimin kücük oldugunu cocuk düsündügümü falan söyledım. direk dik dik cevap verdi. ben olsaydım kardesimin basımın üstnde yeri var falan diye

zaten ben ona mesajımda da onunla bi sorunum olmadgnı ama evimin kücük oldugunu cocuk düsündügümü falan söyledım. direk dik dik cevap verdi. ben olsaydım kardesimin basımın üstnde yeri var falan diye

Bakın ne kadar iyi yaptığınızı verdiği cevaplardan görün. Size karşı empati 0. Kendi ayaklarının üstünde durmasını öğrensin

Evlenince görürüm ben onu. Bekara karı boşamak kolay diye boşuna demiyorlar.
Siz mecbur musunuz koca kadının arkasını toplayıp yemeğini yapmaya?

Emin olun her işi size kalacaktı. Kalmasa bile aynı evde yaşamak hoş değil..
Eşinizle rahatça tartışamazsınız bile. Hiç mi düşünemez bu insanlar?

Gidin hiçbir şey olmamış gibi davranın. Konuşursa konuşun, terslerse tersleyin, konuşmazsa konuşmayın..

Esin ablasinda kalmis olabilir. Esi tamam demistir. O oyle dedi diye senin de kabul etmeni beklemeleri sacmalik.
Ailenin boyle bir sey teklif etmesi de sacmalik. Ben de bekarken ailemin evine amcam surekli erkek kuzenimi yollamaya calisirdi is icin. Tamam kardesim kuzenim sonucta ama biz 3 kiz kardesiz ev 2+1 annemler yok diyince kotu olmuslardi.
Insanlar hep tek tarafli dusunuyo.

Olur mu orası "abisinin evi" hem anne babanın niye rahatı bozulsun, abisinin evinde yaşayıp gitsinler güzel güzel!...

İnsanlar nasıl bu kadar arsız ve bencil olabiliyor aklım almıyor... birde şu oğlan analarının "oğlumun evi" mantığı artık bir son bulsa ,hayat bayram olsa ... burda görümce de bir enteresan, utanıp,haklısın demek yerine dikleniyormuş...tam şuursuz görümce

Muhakkak öyle olmuştur. Belli ki kafasında durumu büyütmüş. .Yüz yüze,yumuşak ve empati uyandıracak bir konuşma yapmak daha iyidir.

İnsanlar nasıl bu kadar arsız ve bencil olabiliyor aklım almıyor... birde şu oğlan analarının "oğlumun evi" mantığı artık bir son bulsa ,hayat bayram olsa ... burda görümce de bir enteresan, utanıp,haklısın demek yerine dikleniyormuş...tam şuursuz görümce
Aynı durumu yaşadım bende, görümcemin bizde kalmasını istemediğimi söyleyince kayınvalidem senin zamanında benim evimde 3 kişi yatılı kalıyordu şimdiki nesil rahatına çok düşkün demişti :bicak:

Utanıp sıkılmıyorlar aksine yumuşak yüz gösterince daha önce istemediğini söylememişsin gibi aynı teklifle yine geliyorlar.

Evin büyük olsa bile görümcenin ne işi var? Abimlerde bekarken mecburi olmadıkça kalmak istemezdim, benim evime bir hafta misafir yatılı geldiğinde bile evin mahremiyeti kalmıyor kaldı ki bu insan evinize yerleşecek. Görümceniz tavır yapmasında haklı değil, siz münakaşaya bile girmeyin bence. Yarın öbürgün çocuk olsa kendi kaçmaya yer arar bakmamak için

Esinizin reddetmesi lazimdi sizin degil. Birazcik sakin olsak ne olacak da sakin olamiyoruz. Kiz da kusmekte hakli kotu yenge oldunuz gozunde.

Sende kalmasını istemediğin icin bir sebep sunmak zorunda değilsin. Yani ev küçük ya da bebek düşünüyorum da o yüzden senin bizimle kalman mümkün değil gibilerinden bir açıklama yapman gerekmiyor. Benim evim büyük cocuk da yok ama istemem yani.

Senin bizde kalman mümkün değil çünkü ben evimde 3.bir kişi istemiyorum .

Olur mu öyle şey . Inanki gelip sana yerleşseydi cok daha büyük sorunlar cikardi

Ben olsam ben de kabul etmezdim. Eli var ayağı var işe girecekse ev tutsun. En başta ev mahremdir. Oyle zart zurt herkes girip çıkamaz.

Esinizin reddetmesi lazimdi sizin degil. Birazcik sakin olsak ne olacak da sakin olamiyoruz. Kiz da kusmekte hakli kotu yenge oldunuz gozunde.
valla bir degil iki degil kac kere acıldı biz tamam gel demedik . anlaması lazımdı.eşim ben konusamam dedi istemiyodu ama mecbur gelsin kafasında

Back
X