Görümceyle yüzük kavgası

Yüzüğün akibeti ne oldu acaba, yorumları okuyamadım.

Ben de görümcenin yerinde olsam biraz bozulurdum ama yüzük gelinlere takılmış hep sanırım. Görümcenin alması halkayı bozardı aslında. Ama tabi ki orada tepki göstermesi çok ayıp olmuş...

bir de ben yüzüğü begenmedim.manevi değeri olan bir sey olabilir sadece. ama o yüzüğü aldığında kocan sana başka yüzük alicak mi yoksa hep onu takman gerektiğini biliyorsun sanırım. ? ben kibarlikla geri cevirirdim çünkü yüzüğün size özel olması gerekiyor. maddi degeri onemli degil ama bu yuzuk cok şaşali gunluk takilamaz gibi cocuk yüzüğü gibi duruyor. madem sordun soyluyorum geri ver hem gorumceni kirmamis olursun.

Masaya mi koydu. Alip takacaktin her gorduginde gorumcenin gözüne gozune sokacaksin yuzugu. O tur kisiler ancak ondan anlar.

Bu yüzük hic eski tarz değerli bir yuzuge benzemiyor. Yanlış anlama ama 1 liralik yuzuklere benziyor. Eski zamanin yuzukleri boyle olmaz islemesi bile o zamanlara uymuyor. .
Bildigin dandik bir sey ve bence sen de fakesin. Bahsettigin yuzukle alakasi yok bunun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzük gerçekten pazardan alınmış gibi. Görümcenize verilmeside pek doğru değil bence. Eşinizin babaneside kendi kızına değil gelinine takmış sonuçta gelinden geline aktarılıyormuş

merhaba banada biraz kv de hata var diye düşündürdü.. incelik yaparken kendi kızını kırmaması gerekir tabikide öncesinde bahsedebilirdi bunu gelinime vermeyi düşünüyorum diye. benim görümcede biraz kıskanç ve hemen kavga çıkarır. ama kv o konuda eşit davranır ikimizede. mesela dün akşam görümcenin dgününe gittik önceki ay bnm dgumgünümdü tava takımı almış bana kv görümcem sehpa istedi annesinden kv döndü bana baktı ve ona alırım almam hiçbişey diyemedi alsada farketmez benm için ama malesef bu tarz şeyler hep karşı tarafta başka etki yaratır.

kısacası benimde iki erkek kardeşim var vakti zamanında o evde o ailede benim emeğim gelinlerinkinden daha çok fazla ve şahsen babannem yada ananem kimin yüzüğüyse bende kalmasından yana olurdum ben gelinine kendide başka yüzük alabilir neticede

Yüzüğü almasan yine konuya geri dönecek miydin konu sahibi?! Nasıl bir hırstır hem yüzüğü Nolursa olsun alıp takıp gitmek hemde ohh bakın ben kazandım diye konuyu geri açtırmak

Yuzugun akibeti ne oldu diye mesaj atti bazi uyeler o yuzden geri dondum. Neyi kazanayim bu yuzugu takmasam da nisanlim en guzellerini bana alir zaten derdim yuzuk degil. Ay konuyu gorumcem bile kapatti siz kapatamadiniz yuzugumun derdi herkesi gerdi resmen :KK6:

Yuzugun akibeti ne oldu diye mesaj atti bazi uyeler o yuzden geri dondum. Neyi kazanayim bu yuzugu takmasam da nisanlim en guzellerini bana alir zaten derdim yuzuk degil. Ay konuyu gorumcem bile kapatti siz kapatamadiniz yuzugumun derdi herkesi gerdi resmen :KK6:
konuyu kapattırın o zaman :)

Back
X