Görümeceme uyuz oluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GGGTTT

Ziyaretçi
:kızgın:Bu kadar kendini beğenmiş bu kadar kibirli bir insan görmedim sanki dağları o yaratmış. iki yıllık herhangi bir ilçenin okulundan mezun öyle bir anlatırkii sanki boğaziçine birincilikle girmiş, bir yerde sözleşmeli eleman olarak çalışıyor ama zannedersinizki bir holdingin genel müdürü. yeminlenn bir gün şu kızın ağzının ortasına çakıcamm bir yumruk.kötükedihüso:oklava:

:kızgın:Bu kadar kendini beğenmiş bu kadar kibirli bir insan görmedim sanki dağları o yaratmış. iki yıllık herhangi bir ilçenin okulundan mezun öyle bir anlatırkii sanki boğaziçine birincilikle girmiş, bir yerde sözleşmeli eleman olarak çalışıyor ama zannedersinizki bir holdingin genel müdürü. yeminlenn bir gün şu kızın ağzının ortasına çakıcamm bir yumruk.kötükedihüso:oklava:

İlginç..
İnsanların huyunu,karakterini değiştirmezsiniz ki..
Kızın size ne zararı var onu anlamadım:1closedeyes:

durduğun kabahat eğer işinin kaba kuvvetle hallolacağını düşünüyosan
yalnız bu niki nerden buldun abi insanın sanki şey diyesi geliyo anladın sen onu

boşverin.
yazık oda öyle tatmin oluyor işte...
o bilmiyor mu ne olduğunu,?,,
. biliyordur.
etrafa kendini farklı gösterse bile aynaya baktığında ve kendinle başbaşa kaldığında gerçeklerden kaçamayacaktır..ve kaçamıyordur da..

siz hiç tınlamayın.

neden bu kadar sinir oluyorsunuz kii
size bi zararı var mı :uhm:
hal ve hareketlerini beğenmiyorsanız görüşmezsiniz o kadar

istediğini anlatsın siz niye bu kadar sinir oluyorsunuz?
he deyin geçsin işte..

bu nike eşimle benim baş harflerimden oluşuyor :) yanlış anlamayın :) kadın sürekli kendini övüp duruyor, anasıda sürekli onu övüp duruyor sürekli kızını benimle kıyaslıyor, ben uzun boylu bir bayanım neymiş uzun boylu güzel olmazmış kızı gibi narin kısa olurmuş, ben esmerim, kız kendide esmer ama saçları sarı boyalı, ama hatun esmerleri beğenmezmiş. mıymıntının teki sürekli hasta hep ilgi odağı o olmak ister, düğünümüz bitti eve gideceğiz kocamın yakasına yapıştı ben ne olacağım önce beni eve bırak diye, ( o sırada kocası askerdeydi garibimin ilgiye ihtiyacı vardı tabi) düğün alışverişine çıktık, benden gizli eşimi arayıp çok para harcıyor diye beni şikayet etmiş, düğünüme iki gün kala annesi babası geldi yanımıza (şehir dışındalar çünkü) kızlarını orda bıraktılar sen son gün gel diye, kızım hasta ölüyor siz düğün yapıyorsunuz diye ortalığı ayağa kaldırıp az kalsın ayrılmamıza sebep oluyormuş(üstelik kızı falan hasta değilmiş, ilgi çekmek için yapmış) daha sayayımmııı???

eminim oda sana uyuz oluyodur kaydirigubbakcemile3

hem anlamadım kızceğiz kendini beğeniyosa sana bi zararı yoksa niye uyuz oluyosunki :delphin:

bu nike eşimle benim baş harflerimden oluşuyor :) yanlış anlamayın :) kadın sürekli kendini övüp duruyor, anasıda sürekli onu övüp duruyor sürekli kızını benimle kıyaslıyor, ben uzun boylu bir bayanım neymiş uzun boylu güzel olmazmış kızı gibi narin kısa olurmuş, ben esmerim, kız kendide esmer ama saçları sarı boyalı, ama hatun esmerleri beğenmezmiş. mıymıntının teki sürekli hasta hep ilgi odağı o olmak ister, düğünümüz bitti eve gideceğiz kocamın yakasına yapıştı ben ne olacağım önce beni eve bırak diye, ( o sırada kocası askerdeydi garibimin ilgiye ihtiyacı vardı tabi) düğün alışverişine çıktık, benden gizli eşimi arayıp çok para harcıyor diye beni şikayet etmiş, düğünüme iki gün kala annesi babası geldi yanımıza (şehir dışındalar çünkü) kızlarını orda bıraktılar sen son gün gel diye, kızım hasta ölüyor siz düğün yapıyorsunuz diye ortalığı ayağa kaldırıp az kalsın ayrılmamıza sebep oluyormuş(üstelik kızı falan hasta değilmiş, ilgi çekmek için yapmış) daha sayayımmııı???

Bence başkalarının söylediklerine kafa yormak yerine işinize yoğunlaşın..
Hayat böyle geçmez arkadaşım..
Bırakın ne derse desin,herkesin zevki,huyu farklıdır...
Ya az görüşün ya da görüşünce he he deyin geçin..
Düğün öncesi olanlar zaten geçmiş,bitmiş..
Boşverin eskiyi,siz yuvanızda mutlu olun..

Vay sıpa vaaaysüprizzzzz

Allahım iyiki görümcem yok:Saruboceq:, iyiki eltilerimi senede bir görüyorumkaydirigubbakcemile3

ben hala anlayamadım siz niye bu kadar yumruk çakma konusunda ısrarlısınız?CADIARZU

ya bırakın ne hali varsa görsün, kime ne anlatıyorsa anlatsın..
evlenirken olanlar geçmişte kalmış, evlenmişsiniz.
kapayın kapınızı, gülün geçin..

dert yaratmayın kendinize boşuna..

aman boşver beeee :delphin:
sen ona laf koysann bile o yine aynı olacak
hatta sana kin duyup her yerde üstünlük sağlamaya çalışacak yasakkelime
annem hep derki seni kendinn değill el övsün diee alkisalkisalkis
bırak bacımm yaaa kendini övenden kızını övenden hayır gelmez zaten
herkes biliyordur onun ne olduğunu delikafadulden
ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim
biri seni başkasıyla kıyaslıyosa kıskaçlığından olurmuş o
yani senin gibi olmak istemesinden kaydirigubbakcemile5
boşver desin dursunlar sen hayatından ödün verme hiç kimseye
kendine keyfine bak ohhhhh.... :enbuyukkk:

kafana takma hiç o yokmuş gibi davran
boşşş ver ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin.
sen kendini yıpratmakla kalırsın.onun huyudur belki degiştiremezsin
tatlı canını hiç sıkma sen.kaydirigubbakcemile5

zaten görümceyle aramızda 1200 kilometre var, ama telefondanda yetişiyor, ona sinir oluyorum çünkü telefonlada huzursuz ediyor.. ve ne yazıkki tatilde annesine gideceğiz ve ne yazıkki oda orda yaşıyor. kendime hakim olmaya çalışıyorum. çok cahil bir insan ve cahil insanlarla baş etmek çook zor.

bende sinir olurum görümceye
çok bilmiştir herseyi bilir ama herseyi
bi işe kalkısacak olsak hemen akıl fikir verir sormadığımız halde
aynı ortamdaysak eşimle ne konusuyorum diye o kulaklar
çanak anten gibi olur

cahil olduğunu söylüyorsun.
yaptıklarınıda cahilliğine versen eminim çok rahat edersin...

sizin başka derdiniz yok dimi??
eşinle mutluysan ,görümceni ne yapacan...
sizde görüşmeyin mesafeli olun...

zaten görümceyle aramızda 1200 kilometre var, ama telefondanda yetişiyor, ona sinir oluyorum çünkü telefonlada huzursuz ediyor.. ve ne yazıkki tatilde annesine gideceğiz ve ne yazıkki oda orda yaşıyor. kendime hakim olmaya çalışıyorum. çok cahil bir insan ve cahil insanlarla baş etmek çook zor.

1200 km öteden dert ediyosunuz bunları yani.
pess valla ne diyim ki ben.
gidince sinirlerim bozulacak diye şimdiden sinirlerinizi bozuyorsunuz.

bence gidince gırtlağına yapışıverin çıkarın hıncınızı.
iki sümssük yapıştırın iş tamam..
ne diyim ki artık..

:delphin:

ha birde çok uzakta öyle mi...
gülün geçin be arkadaşım...
bunlar çocukca şeyler...
siz takıntılısınız sanırım,ama
siz böyle sürekli onu düşündükçe ,
her yaptığı sizi rahatsız eder,onun için
boşverin...
sevgiler...