Görümeceme uyuz oluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım yok evlenselerde kurtulmayız..evlenıncede ayrı bır dertlerı oluyor..

eşiyle sorunu olsa abi koş gel derler..

yok canım yok evlenselerde kurtulmayız..evlenıncede ayrı bır dertlerı oluyor..

eşiyle sorunu olsa abi koş gel derler..

annem diyo sen öyle görmceyle kesn 1 kere yoluşursun walla bncede allah korusn inş öylelernden Çok üzgünüm çoook

annem diyo sen öyle görmceyle kesn 1 kere yoluşursun walla bncede allah korusn inş öylelernden Çok üzgünüm çoook

yok canım büyük konuşma aman bende öyle diyordum ama görümcem yüzünden haksızlık yapıldı bize eşim sesini çıkartmadı sustu..yukarda allah huzuru varmı yok :dance:

Bana kalsa bende yolarım..lafların altında kalmam..eşimin hatrına suusyorum..eşim bile ne halleri vars agörsünler diyor..kaydirigubbakcemile4

aynn walla bnmkide öyle diyo hiç takma sen onu diyo saolsunlar walla ama insan gibi geçnmek istemz hanım efendler şimdi hiç muhattap bile değilim kaydirigubbakcemile2

kızlar benimkii bugün beni 2 sene sonra aradı ablacımmmmm nasılsın diye ben şok üstüne şok geçirdim bismillahirrahminarrahimm ne diyecek bu yanlışmı aradı acaba derken, kardeşim beni hiç aramıyor çok özledim onu, beni arasın sen ona söyle dedi , niyeti çıktıı ortaya :) kardeşiylee arasının iyi olması için benimle iyi geçinmesi gerektiğini anladı herhalde ne dersiniz???

kesin öyle olmuştur canm weya abisinden birşey isteyecektr neden bunlar bu kadar çıkarcıı.. bu arada eşin kardeşiyle konuşmuyomuydu

kesin öyle olmuştur canm weya abisinden birşey isteyecektr neden bunlar bu kadar çıkarcıı.. bu arada eşin kardeşiyle konuşmuyomuydu

yok eşimin ablası oluyor banada şirinlik olsun diye ablacımm ne yapıyorsun diye sordu. ben ameliyat olmuştum. o geçmiş olsun demek için hiç aramadı. eşimde ablasını arayıp bağırıp çağırmış o günden sonra hiç aramadı onu eşim. tartışmışlardı.

yok eşimin ablası oluyor banada şirinlik olsun diye ablacımm ne yapıyorsun diye sordu. ben ameliyat olmuştum. o geçmiş olsun demek için hiç aramadı. eşimde ablasını arayıp bağırıp çağırmış o günden sonra hiç aramadı onu eşim. tartışmışlardı.

hmm iyi burnu sürtmüştür o zamn

Back
X