balım nur nergiz hanım .evlenirken eşim askerden yeni geldi düğün yaptık.durumları iyi değildi.ben hiç bişey istemedim ailemde istemedi yurt dışındaydım evlenip kaldım burda.gümüşlük felan alalım dedim eşime tayinimiz çıkacak bol bol fazla eşya almayalım dedi tamam dedim.düğünde türbanlı oldum bayanlar vardı sadece açık olsun dedim gerek yok dedi eşim yine tamam dedim.ben çıkıpda 10 sene öncesinden düğünden hiç bişey anlatmıyorum şöyle böyle oldu diye.aileminnde konuşmasını istemem.ozamanın şartları durumu oydu.bu eşime haksızlık olur.görümcemlere yanımıza taşınması için yardım ettik eşine kendisine iş bulduk.ev sahibi geldi ona benide çağırdılar gittim.3 senedir ben kadını pek tanımam bişey anlatmamışım.görümce başladı benim herşeyimi anlatmaya.kaynanam gilde oda olmadığından diğer görümcemin evine gittik.onuda anlatttı.bende iyi gitmişiz ben kayınvaldemgilin evinde uyumak istemezdim dedim.hep kendimi iyi yönde anlatmaya çalıştım.ben onu uyardım rahatsız olduğumu belli ettim eskileri karıştırmayalım karıştırma dedim.bi çırpıda kadın benim herşeyimi öğrendi ama bunları öğrenmesi gerekmiyodu gerek yokki.sonradan dediğine göre biz
sadece sohebt ediyoruz diyoo düşünün benim herşeyim anlatması bunun adı sohbet oluyomuş.gülerek gelinliğin bence çok kötüydü dedi.dahada bi rahatsız oldum.aklıma sen kaçtında güzel gelinlik giydinde ailensiz annensiz babansız mutlu evlenebildinmi diycekdim demedim kadının yanında ama sonradan mesaj attım bunları yazdım evet seviyesizleştim ama sessiz de kalamadım önceden olsa sessiz kalırdım ama artık kalamıyorum.ben istersem kendimi anlatırım düğünü mü herşeyimi ama ben anlatmam lazım bi başkası değil.ona kalmamış.bi kaç gündür kafama taıkıyorum çünkü görümcemi severdim iyi anlaşırdık.bunları neden niye böyle yaptı diye kızıyoruım.