Görünce şok oldum başına gelen oldu mu?

Valla canım o test kuruma çizgisine kesinlikle benzemiyor. Yarın zaman kaybetmeden hastaneye git mutlaka bariz ben burdayım diyor yani kuruma çizgisi bu kadar net olmaz
Öyle ama baya normal adet kanamam geldi 2 gün erken. Gidicem yine ama bu kanama ile varsa da sağlıklı mıdır bilmem.

Gerçekten mi peki sağlıkla ilerledi mi inşallah
Benzetmesin.. Maalesef 6 haftalıkken kaybetmiştim. Ama ben o dönem bebeği bilmediğim için kendimi çok yormuştum, ağır falan kaldırmıştım.

Gerçi Doktorum eğer ki, sağlıklı bir gebelik olsaydı ne yapsan bebeğe bir şey olmazdı demişti.

Benzetmesin.. Maalesef 6 haftalıkken kaybetmiştim. Ama ben o dönem bebeği bilmediğim için kendimi çok yormuştum, ağır falan kaldırmıştım.

Gerçi Doktorum eğer ki, sağlıklı bir gebelik olsaydı ne yapsan bebeğe bir şey olmazdı demişti.
Üzüldüm. Bende öyle düşünüyorum. Eğer bu test doğruysa bile sağlıklı olmasını beklemiyorum. Kanama iyi bir şey değil tabi. Ah ah bilirim acısını Allah gönlümüze göre versin cümlemizin

Hamile olup dusuk tehlokesi de yaşıyor olabilirsiniz. Ben de dıs gebelik yasamistim. Onda da kanamalarim vardi.

Kızlar iyi geceler herkese. Ben eski konularımda anlattım bebeğimi ölü doğum yaptım yaşayan çocuğum yok. Eşimle 2 aydır deniyoruz. Adetime 2 gün kala yani dün test yapma ihtiyacı duydum. Şu erken gebelik testlerinden bir kaç belirti hissettim biraz da heyecan istek üzerine. Testi aldım yaptım kanama geldi afedersiniz dedim ki adet oldum umutlar gitti 2 gün var adetime ama olabilir erken gelmesi tabi. Testi kutusuna soktum yüzüne bile bakmadım. Aradan bir gündüz geçti şimdi çöpte dikkatimi çekti bakayım dedim kıp kırmızı çift çizgi var. Yani ama bir yandan 2 pet batacak kadar kanamam da oldu. Felaket bel ağrısı var bu arada. Yarım doktora koşacam ama uyku gitti bende. Test hamilelik yoksa bu kadar belirgin çift çizgi çıkartır mı?
Bu test bariz pozitif, negatif çıkarsa şok edecek derecede çift çizgi var.
Hakkınızda hayırlısı olsun, yarın kesinlikle kan testi verin pozitifse doktora gidin.

Test pozitif ama kimyasal gebelik mi yaşıyorsunuz acaba inşallah öyle değildir de hayırlı haberler alirsiniz yarın.

Şöyle oldu çok tesadüf ama ben teste idar yaptım lavoba kenarına bıraktım temizlenirken kanama farkettim. Adet başladı dedim testi poşetine kutusuna koydum kaldırdım. Normalde kullanımında 10 dakika sonra bakım sonuca yazmış ama ben 2-3 dakika da çöpe attım. Sonra adetim de 2 ped batırınca hiç aklıma gelmedi. Şimdi çöp çıkartıyordum meraktan bakayım dedim. Yarım gidicem ama uyku kaçtı sormak istedim
Procodoktor erken gebelik testi
Daha once bu testin yorumlarini okumustum baya olumsuz yorum vardi. Trendyol ve baska sitelerden bakabilirsiniz yorumlara. Cift silik cizgi gorup kan testinde hamile olmadigini ogrenen kisilerin yorumlari vardi.
Dedigim gibi mantikli dusununce bu derece kirmizi cikacak kadar hormon olsaydi idrarinizda o 2-3 dakikada silikte olsa ikinci cizgi cikardi diyorum. Bir yandan da bu kadar koyu cikmasi insani supheye dusuruyor. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Sonucu bildirirseniz sevinirim merak ettim baya.

Kızlar iyi geceler herkese. Ben eski konularımda anlattım bebeğimi ölü doğum yaptım yaşayan çocuğum yok. Eşimle 2 aydır deniyoruz. Adetime 2 gün kala yani dün test yapma ihtiyacı duydum. Şu erken gebelik testlerinden bir kaç belirti hissettim biraz da heyecan istek üzerine. Testi aldım yaptım kanama geldi afedersiniz dedim ki adet oldum umutlar gitti 2 gün var adetime ama olabilir erken gelmesi tabi. Testi kutusuna soktum yüzüne bile bakmadım. Aradan bir gündüz geçti şimdi çöpte dikkatimi çekti bakayım dedim kıp kırmızı çift çizgi var. Yani ama bir yandan 2 pet batacak kadar kanamam da oldu. Felaket bel ağrısı var bu arada. Yarım doktora koşacam ama uyku gitti bende. Test hamilelik yoksa bu kadar belirgin çift çizgi çıkartır mı?
Hastaneye koşma. Tekrar test al ve sabah ilk çişinle yap. Ona göre coşarsın

Back
X