Görünen köy klavuz istemez...sizde öyle mi görüyorsunuz

O adayın hergun yeni birşeyi çıktı baktım arkadaş da pek doğru söylemiyor bide yorumlara baktım çoğu olumsuz bende yok dedim bunu arkadaşımın eşi daha iyi tanıyor benimde tanıyor ve çok değer verir yani olcmus tartmis bı gün arkadaşa fikrini açmış bu enazindan yaşıt yoksa başka tekliflerde vardı ancak bu biraz daha ısındım sanki öyle kalben

Herkese merhaba beni kismetlerimle hatırlayanlar olacak.sizi dinledim iyikide dinlemisim hepinize teşekkürler.bir polis var arkadaşımin eşinin iş yerinde.benimle görüşmek istedi fotoda baktım beğendim hani.uc gün içinde bı kaç kere mesaj attı cevap yazdım güya ariyacakti doğrusu dün bekledim baya bide adam sürekli çevrimiçi sanki istemiyor diye düşünürken bugün aradı öğlen 5 dk konuştuk ben ümidi kesmiştim.asil sorunum:ben olmasını isterim ancak bunu adama yansıtmak istemem mesala MS atmak istemiyorum zaten üç günde anca bikere aradı çok istekli değil sanki aramak istese arar sizce nasıl davranmalı ? Ha bu arada adam bir buçuk yıl evli kalmış boşanmış bende yaş 35 yani zamanim önemli.sonucta evlilik için goruscem.yani peşinden kosuyormusum gibi olmak istemiyorum.yani istiyorsa kendisi gelsin diyorum.yuz yüze gorusunce belki begenmeyecek o yüzden abartılı saçma sapan şeyler yapmak istemiyorum.lutfen yorum yapın yorumlarınıza değer veriyorum
siz niye acilen evlenmeye çalışıyosunuz ya sürekli birileri geliyo gidiyo size kısmet bulmaya çalışıyo?bari bu koronada ara verin.sizin başınıza gelicek var diyen üye bence de çok haklı.

Ya öyle demeyin 😃😃anne olmak istiyorum iyi dileklerde bulunun .
ben iyi dileklerde bulunayım da bu böyle olmaz ki.acele işe şeytan karışır.manyağın biri çıkıcak karşınıza en sonunda ya başınıza bela olucak ya da çok pişman olacaksınız.yumurtalarınızı dondurun ileriki yaşlarda bile çocuk sahibi olabilirsiniz bu yöntemle.biraz akışına bırakın kısmet bu , ne zaman yazıldıysa o zaman olacak zaten.

Herkese merhaba beni kismetlerimle hatırlayanlar olacak.sizi dinledim iyikide dinlemisim hepinize teşekkürler.bir polis var arkadaşımin eşinin iş yerinde.benimle görüşmek istedi fotoda baktım beğendim hani.uc gün içinde bı kaç kere mesaj attı cevap yazdım güya ariyacakti doğrusu dün bekledim baya bide adam sürekli çevrimiçi sanki istemiyor diye düşünürken bugün aradı öğlen 5 dk konuştuk ben ümidi kesmiştim.asil sorunum:ben olmasını isterim ancak bunu adama yansıtmak istemem mesala MS atmak istemiyorum zaten üç günde anca bikere aradı çok istekli değil sanki aramak istese arar sizce nasıl davranmalı ? Ha bu arada adam bir buçuk yıl evli kalmış boşanmış bende yaş 35 yani zamanim önemli.sonucta evlilik için goruscem.yani peşinden kosuyormusum gibi olmak istemiyorum.yani istiyorsa kendisi gelsin diyorum.yuz yüze gorusunce belki begenmeyecek o yüzden abartılı saçma sapan şeyler yapmak istemiyorum.lutfen yorum yapın yorumlarınıza değer veriyorum
Yuz yuze gorusmediginiz icin adamin istekli olmamasi normal. Tanimiyor sonucta.
Zaten cok istekli olmayin. Neden bosanmis iyi arastirin

İstekli olsa tuhaf olurdu. Sizin tanımadan etmeden bu kadar istekli olmanız tuhaf. Bir de adam polis kimbilir ne stresle çalışıyor aklına en son biriyle yazışmak konuşmak geliyordur.
şu ortamda kaç ay sonra buluşabileceğiniz belli değil adamdan ne isteği bekliyorsunuz ki??

Konu sahibi geçenlerde bir mesajında fotosunu kişi listesindeki kadınlara atarak evlenmek istediğini vs yazdığını belirtmişti. Bence bu da sağlıklı ve aklı selim bir davranış değildi ama kendisi normal görüyor sanırım.

Sevgili @Boleyn Kizi bu polis büyük ihtimalle yularıda yazdığım sağa sola fotoğraf yollama olayından sonra gerçekleşti. Adamın kulağına bu olay kesinlikle gitmiştir, "nasıl olsa cepte" diyor, haklı da.
İnanamadım eski mesajlarına baktım ciddi ciddi yapmış😱😱
Bana böyle bir mesaj gelse ne cevap vereceğimi kestiremezdim çok tuhaf😳
Konu sahibi bu kadar ne olursa olsun evlenmeliyim diye kendinizi odamlarsanız sonunda pişman olacaksınız.
Bu polisle bu kadar olsun istemeniz normal değil tanımıyorsunuz adamı, belki çok zor bir insan. Belki hiç uyumlu değilsiniz.

Gerçekten anlamadım olmasını istiyorsunuz ama bu isteğinizi adama yansıtmak istemiyorsunuz? Neden peki? Adam sizin aklınızı mı okusun? Kendinizi bi karşı tarafın yerine koyun olumlu olumsuz dönüş almadığınız biriyle neden uğraşasınız? Tamam ilk adımı erkek atsın da sizinki artık adam peşimde koşsun ben aman bir şey yapmayayıma dönmüş. Hepi topu fotoğraf görmüş bir kere konuşmuşsunuz beklentiniz ne? Adam ne yapsın peşinizden mi koşsun? Ad koymak bir şeyleri anlamlandırmak için fazla acelecisiniz

Konu sahibi geçenlerde bir mesajında fotosunu kişi listesindeki kadınlara atarak evlenmek istediğini vs yazdığını belirtmişti. Bence bu da sağlıklı ve aklı selim bir davranış değildi ama kendisi normal görüyor sanırım.

Sevgili @Boleyn Kizi bu polis büyük ihtimalle yularıda yazdığım sağa sola fotoğraf yollama olayından sonra gerçekleşti. Adamın kulağına bu olay kesinlikle gitmiştir, "nasıl olsa cepte" diyor, haklı da.
Vaay ! iyi tahmin etmişim.
ben iyi dileklerde bulunayım da bu böyle olmaz ki.acele işe şeytan karışır.manyağın biri çıkıcak karşınıza en sonunda ya başınıza bela olucak ya da çok pişman olacaksınız.yumurtalarınızı dondurun ileriki yaşlarda bile çocuk sahibi olabilirsiniz bu yöntemle.biraz akışına bırakın kısmet bu , ne zaman yazıldıysa o zaman olacak zaten.
Hah ha! Bu kızcağız bu gidişle on tane başlık açacak, biz onu uyaracağız, ona güveniyor zaar...

Daha onceki konularinizi bilmiyorum ancak esi tarafindan aldatılmış erkekler,genelde kadinlara dusman oluyorlar benim gordugum kadari ile.Psikolojik olarak iyi durumda olduklarini dusunmuyorum.

Ya bi sal kendini, boşalt zihnini. Boşver yaşı da, evliliği de, geçen zamanı da. Bi sal ya.

Nasibin nerdeyse gelir seni bulur. Sen bu kafa yapısıyla çok hata yapabilirsin. Karşına biri çıktığı zaman sadece karşıdaki kişiyi tanımaya ve anlamaya odaklan. Gelecek planı yapmak en son iş.

Bekarlık guzel bisey bence. Keyfini çıkarsana.

Normalde konu sahibinin isimlerini hiç hatırlamam ama artık ilk cümlede kısmetle ilgili bir şey görünce bu kesin tayindir diyorum 🙄

nerden buluyorsunuz bu kadar çok talibi, biri gidiyor biri geliyor mübarek.

Allah tez zamanda hayırlı insanı karşınıza çıkarsın inşallah, ben sizden daha çok istiyorum bunu 🤲🏻

bu ne evlilik merakı yuh diyorum yaptıklarınıza
Hanımefendi yuhlamak ne demek anlayamadım ne yapmışım acaba yuva mi yikmisim evli adamlara mi sarmisim acaba çocuk mu peydahlamisim böyle terbiyesizlik yapıyorsunuz düzgün yorum yapmayacaksaniz kendinizi düzeltin önce bı zahmet

Back
X