Bunun sizin konunuzla bir alakası yok. Bizi de ilgilendirmez zaten. İnsanların özelini burada paylaşmayın.Karisida polismis kadın oradaki başka adamla ilişki yaşamış . arkadaşımın eşi söyledi yani adam söylemedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun sizin konunuzla bir alakası yok. Bizi de ilgilendirmez zaten. İnsanların özelini burada paylaşmayın.Karisida polismis kadın oradaki başka adamla ilişki yaşamış . arkadaşımın eşi söyledi yani adam söylemedi
Hanımefendi burda isim varmı hakaret eleştiri kınama varmı ona göre konuşun bı zahmetBunun sizin konunuzla bir alakası yok. Bizi de ilgilendirmez zaten. İnsanların özelini burada paylaşmayın.
Yukarida bir arkadas sormus, niye bosandi diye.. konu sahibi o yuzden yazmisBunun sizin konunuzla bir alakası yok. Bizi de ilgilendirmez zaten. İnsanların özelini burada paylaşmayın.
siz niye acilen evlenmeye çalışıyosunuz ya sürekli birileri geliyo gidiyo size kısmet bulmaya çalışıyo?bari bu koronada ara verin.sizin başınıza gelicek var diyen üye bence de çok haklı.Herkese merhaba beni kismetlerimle hatırlayanlar olacak.sizi dinledim iyikide dinlemisim hepinize teşekkürler.bir polis var arkadaşımin eşinin iş yerinde.benimle görüşmek istedi fotoda baktım beğendim hani.uc gün içinde bı kaç kere mesaj attı cevap yazdım güya ariyacakti doğrusu dün bekledim baya bide adam sürekli çevrimiçi sanki istemiyor diye düşünürken bugün aradı öğlen 5 dk konuştuk ben ümidi kesmiştim.asil sorunum:ben olmasını isterim ancak bunu adama yansıtmak istemem mesala MS atmak istemiyorum zaten üç günde anca bikere aradı çok istekli değil sanki aramak istese arar sizce nasıl davranmalı ? Ha bu arada adam bir buçuk yıl evli kalmış boşanmış bende yaş 35 yani zamanim önemli.sonucta evlilik için goruscem.yani peşinden kosuyormusum gibi olmak istemiyorum.yani istiyorsa kendisi gelsin diyorum.yuz yüze gorusunce belki begenmeyecek o yüzden abartılı saçma sapan şeyler yapmak istemiyorum.lutfen yorum yapın yorumlarınıza değer veriyorum
Ya öyle demeyinsiz niye acilen evlenmeye çalışıyosunuz ya sürekli birileri geliyo gidiyo size kısmet bulmaya çalışıyo?bari bu koronada ara verin.sizin başınıza gelicek var diyen üye bence de çok haklı.
ben iyi dileklerde bulunayım da bu böyle olmaz ki.acele işe şeytan karışır.manyağın biri çıkıcak karşınıza en sonunda ya başınıza bela olucak ya da çok pişman olacaksınız.yumurtalarınızı dondurun ileriki yaşlarda bile çocuk sahibi olabilirsiniz bu yöntemle.biraz akışına bırakın kısmet bu , ne zaman yazıldıysa o zaman olacak zaten.Ya öyle demeyinanne olmak istiyorum iyi dileklerde bulunun .
Yuz yuze gorusmediginiz icin adamin istekli olmamasi normal. Tanimiyor sonucta.Herkese merhaba beni kismetlerimle hatırlayanlar olacak.sizi dinledim iyikide dinlemisim hepinize teşekkürler.bir polis var arkadaşımin eşinin iş yerinde.benimle görüşmek istedi fotoda baktım beğendim hani.uc gün içinde bı kaç kere mesaj attı cevap yazdım güya ariyacakti doğrusu dün bekledim baya bide adam sürekli çevrimiçi sanki istemiyor diye düşünürken bugün aradı öğlen 5 dk konuştuk ben ümidi kesmiştim.asil sorunum:ben olmasını isterim ancak bunu adama yansıtmak istemem mesala MS atmak istemiyorum zaten üç günde anca bikere aradı çok istekli değil sanki aramak istese arar sizce nasıl davranmalı ? Ha bu arada adam bir buçuk yıl evli kalmış boşanmış bende yaş 35 yani zamanim önemli.sonucta evlilik için goruscem.yani peşinden kosuyormusum gibi olmak istemiyorum.yani istiyorsa kendisi gelsin diyorum.yuz yüze gorusunce belki begenmeyecek o yüzden abartılı saçma sapan şeyler yapmak istemiyorum.lutfen yorum yapın yorumlarınıza değer veriyorum
İnanamadım eski mesajlarına baktım ciddi ciddi yapmışKonu sahibi geçenlerde bir mesajında fotosunu kişi listesindeki kadınlara atarak evlenmek istediğini vs yazdığını belirtmişti. Bence bu da sağlıklı ve aklı selim bir davranış değildi ama kendisi normal görüyor sanırım.
Sevgili @Boleyn Kizi bu polis büyük ihtimalle yularıda yazdığım sağa sola fotoğraf yollama olayından sonra gerçekleşti. Adamın kulağına bu olay kesinlikle gitmiştir, "nasıl olsa cepte" diyor, haklı da.
Vaay ! iyi tahmin etmişim.Konu sahibi geçenlerde bir mesajında fotosunu kişi listesindeki kadınlara atarak evlenmek istediğini vs yazdığını belirtmişti. Bence bu da sağlıklı ve aklı selim bir davranış değildi ama kendisi normal görüyor sanırım.
Sevgili @Boleyn Kizi bu polis büyük ihtimalle yularıda yazdığım sağa sola fotoğraf yollama olayından sonra gerçekleşti. Adamın kulağına bu olay kesinlikle gitmiştir, "nasıl olsa cepte" diyor, haklı da.
Hah ha! Bu kızcağız bu gidişle on tane başlık açacak, biz onu uyaracağız, ona güveniyor zaar...ben iyi dileklerde bulunayım da bu böyle olmaz ki.acele işe şeytan karışır.manyağın biri çıkıcak karşınıza en sonunda ya başınıza bela olucak ya da çok pişman olacaksınız.yumurtalarınızı dondurun ileriki yaşlarda bile çocuk sahibi olabilirsiniz bu yöntemle.biraz akışına bırakın kısmet bu , ne zaman yazıldıysa o zaman olacak zaten.
Karisida polismis kadın oradaki başka adamla ilişki yaşamış . arkadaşımın eşi söyledi yani adam söylemedi
Hanımefendi yuhlamak ne demek anlayamadım ne yapmışım acaba yuva mi yikmisim evli adamlara mi sarmisim acaba çocuk mu peydahlamisim böyle terbiyesizlik yapıyorsunuz düzgün yorum yapmayacaksaniz kendinizi düzeltin önce bı zahmetbu ne evlilik merakı yuh diyorum yaptıklarınıza