• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünmez olmak istiyorum.

Erkeklerin bakmasını anlarımda kızlar nasıl laf atıyorlar ya?
Abartı geldi bana açıkçası.

Güzel bir yüzünüz, farklı bir çekiciliğiniz varsa olabilir. Sizin bunu dert edinip kavga etmeniz sorun.
Çok şükür sağlıklısınız ve hayatınızda engel olan hiçbirşey yok.
Bunu bu kadar dert edip , sinirlenmeniz tuhaf.

Ayyy aynen şekerim valla ego dicekler kesin ama hic degil.Sokakta yuruyemez oldum ben resmen imza istedi geçen biri nasil rahatsiz oldum otekide foto cektirmek istedi hayir ne var bende anlamadim yani bana diyolar psikologa görün iyi degilsin ama ben iyiyim.Deli degilim yani herkes bana bakiyor herkeessss .Bir muzeyle anlaştım orda sergilenecekmişim her hafta artik parayı kırdım sonunda

:D :D
İyi güldüm..

Allah başka dert vermesin ne diyelim bacım:KK14:

göbeğin yoksa bırak baksınlar. :KK70:
devamlı asılan olursa dert et
bdv de bu konuları anlamıyorum.

:confused::confused:Uzaylılar ajan gönderdi benden yumurta çalıp aynımdan üreteceklermiş onlar bile şaşırmış yani nasıl dikkat çekiciyim şuralarım da dikkat çekiyor buralarımın zaten fotoğrafını çektiler gizlice napıcam bilmiyorum höffff ego değil valla

Kizlar gecen yuruyorm ayy bi baktim butun taksim bana bakiyor oyle acik da giyinmedim hani guzelde degilim baktim bitanesi geldi imza falan aldi mahalleye giriyorum komsular kapida beni bekliyor usandim artik yani kesinlikle ego degil he bak guzel de degilim asla ama iste neden bakiyorlar anlamiyorum :D ah su genclerimizin tatmin olmak bilmeyen egolari koy kiz resmini bakim benden guzel misin bak yoksa kiskanclktan catlaraaaammm :D

Bence o kadinlar kizlar herkese bakiyor. :KK70::KK70: beni de bastan assagi suzuyorlar ama oysa 163 boyum var suzmeleri 1 saniyede bitiyor:KK70::KK70:

Ya simdi insanlar kiyafete, cantaya ayakkabiya vs bakiyor, himm bak guzelmis acaba nerden almis gibi ya da kotu giyinmis falan, yani ben oyle dusunuyorum ama neden foto ceksinler anlamadim. Benim fotomu cekeni mahvederim :KK70::KK70::KK70:

Fotoğraf çekme olayını ya sen yanlış anladın ya da seni caps yapacaklardı. (''Yemek yerken ben'' gibi). Çok beğenmiş etkilenmiş desem gelir tanışır. Ya da sen etrafa çok bakıyorsun ki sana süzülen gözleri, çekilen fotoğrafları, fısıldaşmaları hepsini görüyorsun.

su fotograf olayina inanmadim acikcasi..yani cdden senn fotografini cekse orda kalkip adama bi tane yapistrman gerekirdi sen garson halletti fdiyosun.demekki bu durum seni rahatsz etmemis..bi fotonu koysaydn da gorseydik...en kotu derdin bu olsun yani....

O degılde bı kac gundur esmın arkadası faceden bı aıleyle gezdıklerı yerlerın fotolarını koyuyor
Yanlarında bulunan aıle ye hayran kaldım kadını gorsenız gercekten cok cekıcı bı kadın kara kas kara goz sac kesımı allah sahıbıne bagıslasın , kadının bıle sayfasına gırdım resımlerıne baktım ınan resım koyma ımkanım olsaydı gostermek ısterdım sıze
Sımdı onu cok begendıkten sonra ıster ıstemez sızınle bı kıyas yspmak ısterdım acaba hangınız dsha guzrlsınız dıye

Back
X