görüntülü bebek telsizi...

fairylove23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
527
141
73
Afyon
mehaabalar... Ben bu ara telsiz araştırmalarına başladım. Sizce görüntülü telsiz mi almak mantıklı yoksa gerek yok mu? Fiyatlarına baktım dA görüntülüler bayağı pahalı geldi ama başka odadan bebeğini izleyebilmek de güzel bir şey. Siz ne düşünüyorsunuz? Tavsiyeleriniz neler?

Evet pahali ama ben goruntulu aldim. Odanin kapisini kapatiyorum ses gitmesin diye aliyorum elime monitoru oturuyorum. Sesini de en hassasa aliyorum derin nefes alsa isigi yaniyo bende seyretmedeyim tabi :) biraz kafaniz rahat olur hele ki yeni dogdugunda "acaba nefes aliyormu? dondumu? Kustumu? "Diye vesvese yapmaktansa kafam rahat oturuyorum. Gerci ben ayni odada bebek yataginda bende yatagimda monitor elimde yavrumu seyrettigimde cok oldu :) ne yaparsin acemi annelik ve koruma duygusu cok yogun oluyor ilk zamanlarda :)

bende görüntülü aldım. dakika başı yanına gidip kontrol ediyordum. yüzünü uyurken kapatmayı çok seviyor bizimkisi. kusuyor arada. yanına girdiğim zamanda hemen uyanıyordu. şimdi alıyorum yanıma telsizi kafamda rahat bende .. tavsiye ederim.

Back
X