görünürde bişey yok ama çocuğum olmuyor

merwisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
264
4
46
İstanbul
arkadaşlar 11 aydır uğraşıyoruz ama olmuyor görünürde bişey yok bütün testleri yaptırdım hiçbişey yok görünüyor ama olmuyor eşimdede bişey yok görünüyor ne yapmalıyım bana önerebileceğiniz bişey varmı

sekercım aynen bende senın gıbıyım 11 aydır olmuo bıze doktor yolu gozuktu

gıt belkı yumurtlamadan sorun avrdır yumurtlasan bıle catlamıyordur

benimde 9 ay olmadı.9. ayın sonunda dr gittik. hiçbir problem görünmüyor dedi. bana yumurtlama günlerimi söyledi. hiç unutmam 16,17,18 mart :))) bugünleri kaçırma dedi. ve o ay oldu.inşallah sizinde olur.

sekercım aynen bende senın gıbıyım 11 aydır olmuo bıze doktor yolu gozuktu

gıt belkı yumurtlamadan sorun avrdır yumurtlasan bıle catlamıyordur

canım evet yumurtlama oluyor ama çatlama olmuyor olabilir çatlatma iğnesi yaptırıcam artık inşallah bu sefer olur sen gebe kalırsan mutlaka haber ver ve nasıl kaldığınıda söyle olurmu

canım evet yumurtlama oluyor ama çatlama olmuyor olabilir çatlatma iğnesi yaptırıcam artık inşallah bu sefer olur sen gebe kalırsan mutlaka haber ver ve nasıl kaldığınıda söyle olurmu

tamam sekerım ben pazartesı gıdıyorum doktora bakalım ne yapcaklar ne onercekler

bir tup bebek merkezine gidin ve genetik testi yaptırın
biz de 2 yıl uğraştık tüm testler süperdi ama olmuyordu
herşeyi denedik
en son gittiğimiz tüp bebek merkezinde genetik testlerimiz yapıldı ve bende milyonda bir görülen bir rahatsızlık ortaya çıktı
bundan dolayı hamile kalamıyormuşum
tüp bebek yaptık tuttu ,ikizlerim şuan 1 yaşında :nazar:
sizde de böyle bir sorun olabilir..
genetik testler çok önemli ,bir çok yer bunu yapmıyor ,sallapati yapıyorlar herşeyi
umarım bir şey çıkmaz ama bunu mutlaka yaptırın
ismi kanda kromozom analizi

bende de eşimde de sorun yok ama yine de olmuyor ne yapmalıyım soğan ve incir kürü önerdiler

bende de eşimde de sorun yok ama yine de olmuyor ne yapmalıyım soğan ve incir kürü önerdiler

benimde öyle cnm incir kürüne başladım yeni kere aşılama oldu tutmadı. eşimde sperm sayısı kotuydu keçi boynuzuyla aştık ama yine olmadı heralde olmayacak diye düşünüyorum :2:

Back
X