Görünüş Takıntım

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Bu konuyla ilgili ikinci konum sanırım bu, bir kaç haftadır inanılmaz takıntı yaptım insan içine çıkasım gelmiyor resmen. Yolda herkesin burnunu inceliyorum milet bana dik dik bakıyor. Şöförün aynasından burnum yamuk gözüküyor mu diye bakmaya çalışırken farketmeden kaç saat şöförle bakışmışım adam garip garip kaş göz işaretleri yapmaya başlayınca farkettim

Burnumda hafif bir çöküklük var, ya ben yeni farkediyorum ya da yeni oluştu. Sadece sağdan bir kaç açıdan belli oluyor yamukmuş gibi duruyor ama ben inanılmaz rahatsızım. Moralim bozuldu resmen, zaten takıntılı bir insanım ve burnum en beğendiğim yerimdi şimdi yamuk olmasını kabullenemiyorum

Biraz moral almak için geldim, dolgu yaptırmayı düşündüm ama geçici bir çözümmüş ve yaptırdıktan sonra sürekli yaptırmak gerekiyormuş daha fazla çöküyormuş bu sefer de. Zaten 6 ay falan kalıyor dediler. Sonuç olarak vazgeçtim yani

Sürekli elimde ayna o açıdan belli mi şu açıdan belli mi diye bakıyorum. Nasıl yenicem bunu Bir arkadaşımın da sürekli burnunu övmesi, ayy estetik sanıyorlar yaa triplerine girmesi şu an benim için tuz biber oluyor resmen.

bence sen sureklı ınsanlara bakıyosun onlarda bu bıze ne bakıyor dıye sana dik dik bakıyodur emın ol
omru hayatımda ben kımsenın burnuna kaşına gozune tıpıne bakmadım
kımse kımseye ıyy burna bak dıye bakmaz
bellıkı yasın genc :)
bence kendını sevmeyı ogrenmelısın...

yamuk olsada sen cok tatli anlatmissin durumu , makyaj hileleriyle kontur renkleriyle duzeltirsin canim gozlerini belirginlestir bakanin bi asagiya gecip burnuna dikkat etmesini engellemis olursun

İlk paragrafa çok güldüm
Aslında bence karakter çok önemli klişe gelebilir ama bu böyle
Yüzün asıksa dünya güzeli olsun sevmem ama güler yüzlüysen mantıklı biriysen her yerde sevilir sayılırsın

Gülüş en baki şey bence
Diğer kısımlar buruşacak gülüşün samimiyse onu kaybetme

Evet zaten onu yazmıştım ben de. Sorun bu zaten, kendimi beğenen bir insandım, ama şu an burnumun yamuk olduğunu kabullenemiyorum. Aslında yamuk değil, sadece hafif çöküklük var o da kötü bir görünüme neden oluyor

yaşım 20 ama bu yaşımla ilgili bir durum değil, ben zaten takıntılı bir insanım ve üstüne bu da eklenince ister istemez moralim bozuldu.
Tatlım bazı yaşlarda kabul et etme takıntı oluyor. Bende 20 yaşında yüzümde iki sivilce çıktı diye doktor doktor gezip en sonunda agır Bi ilac kullanıp rahatlamıstım. Kendinde değil başkalarının fiziksel özelliklerinide incelemeye başlıyorum, bende milletin dudağına bakardım mesela birde cilt yapısına. Dudak takıntım gecti ama hala milletin cildine bakıyorum ne yalan söyleyeyim. Ama sakın dolguymuş, botoxmus böyle seyler yapmaya kalkma. Eminim burnunda Bi sorun yoktur ama sen cok taktığın icin gözüne batıyor

bence çöküklük de yok suan sana oyle gelıyor :)
kotu olsa hep kotu olurdu bı anda gozune kotu gorunmezdı dımı
suan ıcın sac modelını degıstırebılırsın
kendı profılını ıyı tanıyıp hangı sac modelıyle nasıl goruncegını belırleyıp kendınde basıt degısıklıkler yapabılırsın
kışa gırerkende guzel olur

Komik ama gerçek bir olay Ya aslında ben başkalarının hakkımda düşündüğünü önemsemiyorum bu konuda, bana çirkin geldiği için takıyorum bunu. Mesela burnum istediğim gibi olsa ama insanlar beğenmese zerre kadar umrumda olmazdı.

Takıntı yapacak birşey yok. Kendini her halinle beğen bence
Bundan öncesine kadar beğeniyodum, ne güzel kızım ya diye kendi çapımda minik ego patlamalarım olurdu

Bakış açısı değiştirmek zordur ama istersen mümkün
Saçım güzel de mesela, 40 kere burnum kötü dersen orada takılı kalırsın
Gözlerim mikemmel de Türkan Şoray gibi kırpıştır

Önceden her şeyimi takardım, gözüm niye büyük dudağım niye küçük alnım neden geniş vs. Hepsiyle barıştım ve daha önemlisi kendimi beğenmeye başladım. Ama bu olay başa döndürdü beni resmen. Bir de daha önceden olmaması yeni olması kabullenmemi biraz zorlaştırıyor. Hep güzel burunlu bir insan olarak bilinirdim

Çöküklük var elimle dokununca bile hissediyorum hatta. Parmağımla ordaki deriyi hafifçe oynatınca bile sorun çözülüyor ama gel gelelim gerçek hayatta çözümü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…